Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Gdyby -Ktoś miał możliwość zasponsorowaniakociakom-piszę tutaj o Guci, Ropuszce i Sisi-suchej karmy RC Kitten-byłabym ogromnie wdzięczna.
iza71koty pisze:Annaa pisze:A nie dałoby rady złapać kotki na dzieci ?
Próbowaliśmy jeszcze tego samego dnia.Jak Damian wróci z lasu i będzie miał jeszcze siły- bo potem karmienia i inna robota- to wstawi nagranie.Próbował przez godzinę prawie.Zdesperowana całkiem kotka -od razu weszłaby do klatki.Ale ona położyła się tylko obok.Niestety.Kotka jest bardzo dzika.Zamknięcie jej w kenelu -będzie ogromnym stresem i dla niej i dla mnie.Dla kociaków też nie będzie to dobre.Przeanalizowałam bardzo dokładnie całą sytuację.
iza71koty pisze:Gdyby -Ktoś miał możliwość zasponsorowaniakociakom-piszę tutaj o Guci, Ropuszce i Sisi-suchej karmy RC Kitten-byłabym ogromnie wdzięczna.
![]()
iza71koty pisze:Annaa pisze:A nie dałoby rady złapać kotki na dzieci ?
Próbowaliśmy jeszcze tego samego dnia.Jak Damian wróci z lasu i będzie miał jeszcze siły- bo potem karmienia i inna robota- to wstawi nagranie.Próbował przez godzinę prawie.Zdesperowana całkiem kotka -od razu weszłaby do klatki.Ale ona położyła się tylko obok.Niestety.Kotka jest bardzo dzika.Zamknięcie jej w kenelu -będzie ogromnym stresem i dla niej i dla mnie.Dla kociaków też nie będzie to dobre.Przeanalizowałam bardzo dokładnie całą sytuację.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:Gdyby -Ktoś miał możliwość zasponsorowaniakociakom-piszę tutaj o Guci, Ropuszce i Sisi-suchej karmy RC Kitten-byłabym ogromnie wdzięczna.
Zamówiłam 2 kg. Dostawa do domu podobno jutro.
Ogromnie

Szymkowa pisze:W 2005 też takie małe zabrałam do domu. Nie umiały jeść, a i ja nie wiedziałam jak się takimi maleństwami zajmować.
Rodzeństwo: Gaja, Myszka, Kuba, Rysiek.
Rysiek znalazł dom u mojej koleżanki kociary, a trójka została u mnie.
A taka kotka jak Psocia to skarb. Wspaniale się zajmuje maluchami, jak własnymi dziećmi.

maczkowa pisze:ja jestem rozliczona, dzisiaj wpłynęły mi pieniądze od SabaS 50 zł i Szymkowej 30.
Niestety, paczka z zooplusa drugi dzien wisi jako przygotowana do nadania- ale kurier nie odebrał jeszcze. Nic z tym zrobić się nie da :/

Gutek pisze:Zamówiłam prezencik dla Guci i Spółki. Jak ładnie jej się to oczko uspokoiło!
Dziękujemy.
pięknie dziękujemy za uregulowanie 3 faktur
u Weta.Razem - jeśli dobrze pamiętam- 135 zł plus 195 zł plus 135zł.Razem 465 zł.
280 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości