Marskość wątroby czyli pokaż kotku co masz w środku .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 07, 2017 20:09 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Lily, Linda, Leo, Lotar :smokin:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Śro cze 07, 2017 20:49 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Super :lol:
Pierwsza litera? nic z tych rzeczy ,w moim rodowodzie nie musi być po kolei :wink: a ja nie pamiętam który to już miot :strach:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 07, 2017 21:22 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Klara 8) Kama, Kamil, Karol :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro cze 07, 2017 21:42 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Słupek pisze::mrgreen:
Melon, Mango, Malina, Morela (mam nadzieję, że Morelka Morelowej się nie obrazi!)

Maczek, Mandarynka, Marchewka :mrgreen:

Albo Papaja, Pigwa, Porzeczka, Poziomka, Pomelo iiiii... Patison :mrgreen: albo Porek :ryk:

Rodzynek, Rabarbar, Rukola, Rzodkiewka, Rzeżucha :>

Albo ciekawostka, skoro to Okęckie Rodowodowe, to nazwy samolotów :>
Alenia, Antonow, Amiot, Avia, Avro
Basler, Bellanca (Bella), Bloch, Boeing, Bristol
Percival, Piper, Potez, Partenavia, Piryt

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw cze 08, 2017 7:13 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Wpadłam ,i poległam ,imiona :ryk:
:1luvu:
Zastanowię się później ,ale te samolotowe :smokin:
Najmniejszy ,najdrobniejszy ,jedyny z białymi skarpetkami ,cycu niesamowity :mrgreen:
W paszczy taaaaaaaaakie zębicha :D
Pipki małe przewracają się o własne łapki ,zaczynają się bawić ,ale nadal praktycznie jedzą i śpią.
10 minut hulaszczego trybu życia i śpiochamy :wink:
Ambitnie masujemy i czeszemy ,w duchu modląc się do św. Franka co by im kłaki urosły to pójdą na pniu :201494
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 08, 2017 8:39 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

To potrzymam za te długie kłaki :ok: :ok: :ok: :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw cze 08, 2017 8:44 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Ostatnia propozycja - skoro one z Malowniczej, to może coś z kwiatków, kwiatki też mogą wyglądać malowniczo:
Malwa, Maciejka, Miłek i Maczek :kotek:

Wszystkie do tej pory podane propozycje imion - świetne :D
Trudny wybór!

Dołączam z kciukami za długie i kręcone :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Czw cze 08, 2017 9:07 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Bella, Bianka, Borys i Bazyl :smokin:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw cze 08, 2017 18:04 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Nie wiem ,nie wiem :201416
jedne lepsze od drugiego :1luvu:
Traumę mam ,za każdym razem jak idę za chlebem dla futer :wink: okropną ,że głodne ,że smutne ,że krzyczą a nikt nie przytuli.. :placz:
Przychodzę ,śpią ,to ja cichutko z psicami na dwór ,wracam i się odzywam i się zaczyna krzyk ze skargami do niebios :strach:
A na karm takie rozdarte ,jak to ze złosci aż płonie :strach:
Jeszcze parę dni ,jeszcze chwila...i zacznie się trauma odrobaczania ,podawania stałego pokarmu ,problemy brzuszne i tak źle i tak niedobrze.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 08, 2017 22:21 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Nieśmiało pytam, jak czuje się Tytusek ?

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt cze 09, 2017 8:08 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

gatiko pisze:Nieśmiało pytam, jak czuje się Tytusek ?

Śmiało odpowiadam że dobrze :D
Nie piszę nic żeby nie zapeszyć.
Tylko rozwydrzony dziad coraz bardziej ,o ile bardziej się da , a kto zna Tytka ten wie o czym piszę :wink:

Z wielu imion ,które wszystkie mi się podobają ,nie wiem które mam wybrać ,pomocy :idea:

Wstałam o 4 rano ,nakarmiłam rozdarciuchy ,i pytanie o zrobić z tak miło rozpoczętym dniem :twisted: iść spać ,ale jak zaczęłam sie kręcić to i się rozkręciłam .
Nawet na bazarek pojechalam po truskawki i mleko i teraz usypiam :oops:
Spotkałam tam kobietę z dzieckiem z zespołem Downa .
Malutka z 7 l. dziewczynka bardzo przeszkadzała sprzedawczyni ,ludziska się irytowali ,ale nikt nie pomyślał aby Ją przepuścić. :?
a bo powinna Pani wziąć i przytrzymać za rękę...jak to wszystko łatwo powiedzieć :(
Wracam ,oczywiście jadę rowerem ,idzie przez ulicę młoda mama z dzieckiem w wózku ,w prawym ręku telefon ,wpatrzona w ten wyświetlacz i wpada wózek w dziurę ,mało brakowało ,a dziecko wypadło by na ulicę .
No rzesz @#$%^&^%$#@ :twisted:
Myślę sobie ,biegiem do domu ,zaszyć się i nie wychodzić .

za godzinę lecę do roboty na szczęście tu na miejscu .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 09, 2017 18:38 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Dzielny Tytek :ok: :ok:
Dzielna Ty :ok: :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt cze 09, 2017 18:40 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

dorcia44 pisze:
gatiko pisze:Nieśmiało pytam, jak czuje się Tytusek ?

Śmiało odpowiadam że dobrze :D
Nie piszę nic żeby nie zapeszyć.
Tylko rozwydrzony dziad coraz bardziej ,o ile bardziej się da , a kto zna Tytka ten wie o czym piszę :wink:

Hmm, no chłopczyk zdrowy to działa na całego :1luvu:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt cze 09, 2017 18:59 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Po tylu latach Tytulek bez smarkania? Cudownie!
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Pt cze 09, 2017 21:11 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Kochani ,no muszę ,muszę bo inaczej się uduszę :mrgreen:

Wieści z frontu z domu Iziego .

Jak najkrócej opisać zmiany jakie zaszły w ciągu kilku ostatnich dni?
Najkrócej będzie tak: Izi, czyli Bóg Wszechświata Bez Kompleksów!
Kot z każdym dniem czuje się bardziej "u siebie". Początkowa karność
przejawiająca się tym, że kot nie wchodził na stół już ustąpiła typowej
kotom pewności siebie opartej na bezkarności. Tak więc już żaden stół
w mieszkaniu nie jest bezpieczny, włącznie z biurkiem. Izi szczególnie
upodobał sobie komputer i okazało się, że zna więcej skrótów klawiaturowych
windows od nas ;) Bardzo często aresztuje nasz wygodny biurowy fotel do pracy.
No cóż, trzeba siadać na zwykłym krześle i pracować, bo Izi ma drzemkę,
a był pierwszy na fotelu, to nie fair byłoby bo zganiać...
Co do jedzenia to nie pochłania już tak bardzo indyka jak na początku, a jak zobaczył
rozdrobnionego indyka ugotowanego na miękko i podanego z rosołkiem w którym
się gotował, to się popatrzył na mnie i powiedział "sam se jedz baranie takie cuś"!
Wróciliśmy więc do renala, a indyk jest jako przerywnik. Dobrze wchodzi również suche,
no i oczywiście smakołyki. Niestety wczoraj przyłapaliśmy go na chrupaniu żwirku, na
szczęście mamy niezbrylający CatSan, ale jak się to powtórzy to będzie sikał i kasztanił
do drewnianego!
Dzisiaj pobudkę urządził nam o 4:30! Gwiezdne Wojny kuwetowe. Pierwszy raz widzimy
takiego kota. Szaleje w kuwecie "po wszystkim" tak, że tylko miecza świetlnego mu brakuje!
Za to "owoce" zakopane w prawie równiutkie kopce i zagadka gotowa - co też jest w kopcu?

Załączam zdjęcia z balkonowego polowania na ptaszki :)
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]