Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2016 18:50 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Rozumiem ,jeżeli to nie kłopot dla Ciebie to proszę kup ,oddam pieniążki.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie maja 08, 2016 21:23 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 08, 2016 21:26 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Jeśli jest Pani pewna, że da się podzielić odpowiednio tabletkę, to jutro polecę.

ani_

Od: Pt sie 30, 2013 21:22

Post » Pon maja 09, 2016 14:38 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

I jak Abudul? Strasznie się boję...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 09, 2016 15:44 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Witam Kochani.
Ewa to święty człowiek :201494
Zdobyła jeszcze 5 zastrzyków ,już po mojej Cereni kot przestał rzygać.
Coś tam z ręki zjadł ,ale nie jest dobrze ,serduszko tak słabe że nawet boją się wenflon założyć.

Tytek się kroplówkuje ,oczywiście nie wiem z jakim skutkiem ,za 3 tyg. zrobimy badania kontrolne.
Dla mnie jest ważne byle nie było gorzej :idea:

Okno otwarte i koty się opalają ,widok taki :1luvu:
a gdybym miała balkon ,ech marzenie.

Jak brałam lapka na raty dostałam kartę na 3 tysie. i myślę o drapaku ,oczywiście Rufim. :oops: Gadzina kiedyś obiecał płacić na spółkę ze mną .
Ten by poszedł do Izy ,do Fundacji.
Myślę i myślę i jestem na etapie chciała by i boi się :placz:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 09, 2016 17:54 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Wczoraj miał do mnie trafić maluch ,taki ok. dwu tyg. kotka go odrzuciła ,był malutki ,chudziutki ,zagłodzony :(
Przystawiali go do cyca ,troszkę jadł.
Niestety kiedy wyszli z domu ,kotka podobno go udusiła m,czy zagryzła :(
Widać coś z maluszkiem było nie tak .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 09, 2016 18:07 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:( dzisiaj w uwadze tvn program o tym psychopacie co ukradł sąsiadkę kota i wypadł w pralce.
Zabilabym gnoja, powinna rozpowszechniać jego zdjęcie w necie żeby to się ciągnęło za nim do końca życia.
Bo z sądami różnie bywa.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon maja 09, 2016 18:09 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Oko za oko ,inaczej nic się nie zmieni :(
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 09, 2016 18:15 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Nie zmieni się bo sądy są do dupy, jak by kary były większe to by się ktoś zastanowił.
Albo umarzaja albo w zawieszeniu, ostatnio obniżyli wyrok temu studentowi z Wrocławia z 2 lat na rok :(
Z takim respektowaniem prawa to nigdy się nic nie zmieni. Psy powinny mieć według przepisów łańcuch 3m i możliwość wybierania się i co Z tego skoro tego nikt nie kontroluje.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Wto maja 10, 2016 9:52 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Dzień dobry Kochani.
Dziś dzień nudy ,więc biedne te moje kotecki i piesecki :twisted: czeszemy jak leci :mrgreen:
Pazurki obcinamy ,w każdą dziurkę zaglądamy . :wink:

Fontannę która nabyłam ,super sprawa ,tylko jak to zwykle bywa nieuczciwość jak cholera...przecieka :( a ja głupia tak się cieszyłam :oops:
Nic to ,postawiłam na tacy ,i wycieram .
Nie lubię ludzi kanciarzy :x

Po 6 byłam z burkami na dworku ,przy okazji podlałam trawkę w ogródku ,tak już ładnie rośnie ,daje mi to tyle radości...będą miały psice gdzie na popas chodzić i pobawić się i poleżeć :D
Tu przede wszystkim nie ma kleszczy ,oprócz tego jednego ,mojego osobistego :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 10, 2016 14:15 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

dorcia44 pisze:Dzień dobry Kochani.
Dziś dzień nudy ,więc biedne te moje kotecki i piesecki :twisted: czeszemy jak leci :mrgreen:
Pazurki obcinamy ,w każdą dziurkę zaglądamy . :wink:

Fontannę która nabyłam ,super sprawa ,tylko jak to zwykle bywa nieuczciwość jak cholera...przecieka :( a ja głupia tak się cieszyłam :oops:
Nic to ,postawiłam na tacy ,i wycieram .
Nie lubię ludzi kanciarzy :x

Po 6 byłam z burkami na dworku ,przy okazji podlałam trawkę w ogródku ,tak już ładnie rośnie ,daje mi to tyle radości...będą miały psice gdzie na popas chodzić i pobawić się i poleżeć :D
Tu przede wszystkim nie ma kleszczy ,oprócz tego jednego ,mojego osobistego :lol:

byle te burki za bardzo trawki nie podlewały :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 10, 2016 20:58 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

ciut podlewają :wink: ale więcej w drodze do ogródka :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 11, 2016 18:36 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Wieczór dobry .
Zbieram się na łapankę ,ale tak mi się nie chce :oops:
Boli mnie głowa ,jest mi bllleee.
W okno zagląda mi rozkwitły kasztan ,cud miód i orzeszki.
Koty na oknie polują na gołębie ,leżą cichutko ,a kiedy gołąb przycupnie na skrawku ,rzucają się na siatkę. :strach: aż się boję czy Zdzira nie chwyci :?

Abdul je tyle co Ewa mu wciśnie ręką ,bo strzykawka to wróg nr.1 .

Na cmentarzu uschła mi jedna tuja ,taka była ogromna z 4m.podwójna ,a teraz jest do wycięcia :placz:
Smutno.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 11, 2016 19:23 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Kalai pisze::( dzisiaj w uwadze tvn program o tym psychopacie co ukradł sąsiadkę kota i wypadł w pralce.
Zabilabym gnoja, powinna rozpowszechniać jego zdjęcie w necie żeby to się ciągnęło za nim do końca życia.
Bo z sądami różnie bywa.

Czytałam o tej gnidzie...skrzywdził wiele zwierząt i ptaków, a wyrok sądu żałośnie niski...
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Czw maja 12, 2016 7:12 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Koniec z łapaniem kotki na Gołąbkach ,odmawiam współpracy.
Trudno ,mimo kartki z prośbą o nie karmienie michy pełne po brzegi i suchego i mokrego .
Karmicielka zaproponowała żeby tam stać i pilnować ,cały dzień ,dziękuję ale nie .
Nie jestem wstanie.
:(
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]