MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2014 18:17 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę UFOLEK PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Ufolek już zwany Lalusiem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 18:22 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

:1luvu:
Jest już w domku?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lip 10, 2014 18:39 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

U mnie... Ma chyba wodoglowie... W poniedzialek do weta...
vanesia1 pisze::1luvu:
Jest już w domku?

Mam o nim osobny wątek :(
Ostatnio edytowano Sob lip 12, 2014 13:54 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 11, 2014 17:56 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Bezdomniaczki nakarmione... Pogoda ładna, moze w nocy juz nie bedzie padac... Jesli jutro tak bedzie, to zrobie kilka zdjeć...
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 11, 2014 21:23 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

wpadam na chwilę, żeby pozdrowić

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt lip 11, 2014 22:43 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Dobrze, że zaopiekowałaś się Lalusiem <3 :201461
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Sob lip 12, 2014 0:42 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Obrazek

Bożeeee, toż to jest cud boży!!!! On jest tak piękny, że aż nie do opisania! Szczęście się do niego uśmiechnęło :))))))))) Z wodogłowiem - będzie jeszcze bardziej kochany, damy mu tyle miłości, że aż będzie miał jej powyżej uszków :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 12, 2014 9:12 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Inga, dziękuję za pozdrowienia :1luvu:
ruta, klaudia - taki kochany, grzeczny maluch :1luvu:
Trzymajcie kciuki za poniedziałek.
Wieczorem wstawię zdjęcia bezdomniaczków.
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 13:30 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

wiecie, cały czas cos mnie zaskakuje.
Wodogłowie u kota? Czym to sie objawia?
Kurczę, widzę, że moje problemy zwierzyńcowe są drobiażdżkiem

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob lip 12, 2014 13:46 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

W poniedziałek jadę z małym do weta, tam stwierdza, czy na sto procent to jest wodogłowie... Już jestem wykończona tym wszystkim... :( O Lalusiu mam osobny wątek, wejdź, jeśli będziesz mieć czas.. Malec ma inną głowę niż wszystkie koty, czoło na kształt kopuły i jest bardzo spokojny, ufny, nie chce się bawić... Może to jakąś inna wada, zobaczymy.. Mam nadzieję, że okaże się, że to nie jest to.. To takie dobre kociątko.. Nie rozumiem, dlaczego jakiś idiota wyrzucił takiego kota
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 16:57 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Wybaczcie, ze.bez imion - ale to tak.na szybko :oops:
stadko z ul. Powstańców
Obrazek
stadko z ul. Łokietka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
stadko z ul. Mickiewicza - wracając, jedzenie było wyjedzone; straszne bojączki to są
Obrazek
stadko z ul. Wysokiej
Obrazek
stadko z ul. Kraszewskiego
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 17:24 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

inga.mm pisze:wiecie, cały czas cos mnie zaskakuje.
Wodogłowie u kota? Czym to sie objawia?
Kurczę, widzę, że moje problemy zwierzyńcowe są drobiażdżkiem

Tym samym co u człowieka. Powiększoną czaszką w wyniku nieprawidłowego krążenia - poza swoim obszarem - płynu mózgowo-rdzeniowego.
Leczenie najczęściej chirurgiczne.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 12, 2014 17:54 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Dziewczyny,zobaczymy w poniedziałek,nawet nie wiecie jak się denerwuję co powie wet...jadę tak daleko ,bo mam do Niego ogromne zaufanie,ma serce do zwierząt nie patrzy na kasę tylko na dobro zwierzaka..pomaga kotom ze schronisk,z fundacji,wielki człowiek,uratował życie ślepaka -Puszka..
Mały Laluś trafi w dobre ręce,musi być dobrze :)
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 18:48 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Przywitam się i tutaj i pokibicuję Lalusiowi :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 12, 2014 19:36 Re: KOCIE BIEDY proszą o karmę LALUŚ PODEJRZENIE WODOGŁOWIA

Erin pisze:Przywitam się i tutaj i pokibicuję Lalusiowi :ok:

Witamy... Kciuki potrzebne...
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]