<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 23, 2013 11:45 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

wydarzenie powstanie ,czekamy na zdjęcia
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto kwi 23, 2013 13:03 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto kwi 23, 2013 13:41 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Udostępnione :)
Dorzucę się pod koniec tygodnia, bo na razie na koncie pustki.
Kto ma koty, ten ma kłaki.
Trufelka & Merci & Wuzetek alias Pączusie Dwa i Sucharek

Fairy 20.12.15 :( Kocurra 24.01.2019 :( Skierka 6.10.2022 :( Mori 20.07.2023 :( Banshee 8.06.2024 :(

Petroniusz

Od: Wto sty 13, 2004 12:22

Post » Wto kwi 23, 2013 13:46 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto kwi 23, 2013 13:54 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Jaki domek słodki dostał kotek - należy mu się :D
Tobie Marzenko, też by się coś należało, tylko pewnie takim domkiem się nie zadowolisz...? :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 23, 2013 14:00 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Oczuś też zadowolony z domku zrobił sobie kuwetę ,widać chłopak lubi ładne otoczenie :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto kwi 23, 2013 19:58 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Obrazek
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto kwi 23, 2013 23:35 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Dziekuję rudej za wstawianie fotek - niestety nie ma mnie całymi dniami w domu a forum jedynie - bez możliwości logowania się - mogę podglądać przez telefon.

Wetka jest zadowolona z wyników badania krwi, zważywszy na wiek Oczusia i to co się działo w pyszczku i oczku. Niestety jest podejrzenie i jest to sporo prawdopodobne, ze Oczuś miał czerniaka gałki ocznej. Mozna sobie mocno dywagować, rozwazać i rozstrząsać wszystko co wiadomo o tym okropnym nowotworze, ale jedno jest pewne: usunięcie oka to dla niego i w jego sytuacji było optymalnym rozwiązaniem. A reszta się okaże. Wazne, aby Oczus miał się dobrze, biegał i polował tak jak to robił choćby tydzien temu, bez bólu oka czy pyszczka. To jest cel i po to to wszystko było i jest robione.
Oczuś miał wczoraj założony kołnierz, ale dzisiaj rano już go nie miał - położył ładnie obok :mrgreen: Zrobił siku i kupę, siku na podkład, kupę do swojego przepięknego domku, na kocyk. No cóż, pewnie liczy się zaciszność miejsca i chwila intymności :wink:
Generalnie jest spokojny, ale też nikt mu nie zawraca szczegolnie głowy, siedzi i łypie groźnie jednym okiem.

Wieczorem dostałam info, że Oczuś zjadł.

Mam nadzieję, ze wszystko już będzie się toczyć coraz lepiej i tylko lepiej.

Dużo się dzieje, odetchnęłam na 3/4, w pełni odetchnę w czwartek popołudniu. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 24, 2013 0:12 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

morelowa pisze:Tobie Marzenko, też by się coś należało, tylko pewnie takim domkiem się nie zadowolisz...? :?

no, ja pomyślę o czymś dla siebie, może się uda ... w przyszłym roku? :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 24, 2013 0:15 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Bardzo dziękuję "F.W" :D za wpłatę na leczenie Oczusia ! 100zł :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Całe rozliczenie w drugim poście na 1 stronie tego wątku.

Do zapłącenia pozostało 380zł. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro kwi 24, 2013 12:13 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

nie mam zadnych wiadomości z lecznicy więc traktuję to jako dobre wiadomości. :ok: :ok: :ok:

Z innych wieści: Łapa dostała szału. Futro wypada jej w trakcie galopad po mieszkaniu. Ma niespożyte zasoby energii, pewnie dlatego, ze mało czasu, tzn. o wiele mniej jej ostatnio poświęcam na zabawę i kotecek nie wybiegany. Wczoraj 3kilogramowa kotunia cwałowała jak stado dzikich koni, z szeroko rozwartymi oczami no i w ogole. Apetyt ma, chyba korzysta z kuwety - już się na tyle jej sioo wyrownało, ze już nie rozpoznają czyje jest czyje.
Ciągle niestety reaguje panicznie na moje ręce. Niestety kroplówki i zastrzyki zrobiły swoje. Ale trzeba czasu na wygasnięcie bądx osłabienie śladu pamięciowego...

Jutro operacja mojego kochanego Olusia - narasta gula w gardle... :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro kwi 24, 2013 17:41 Re: <2> RATUJEMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Oczuś dzisiaj zniszczył swój domek, a ściślej: wskoczył na dach (wiadomo, koty chodza po dachach :mrgreen: ) a że materiał słaby to i dach się zapadł... :D
Ogólnie mam nadzieje, że chłopak zdrowieje i już. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro kwi 24, 2013 19:09 Re: <2> LECZYMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Materiał słaby ? A waga koteczna nie słaba :D
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw kwi 25, 2013 9:46 Re: <2> LECZYMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

ode mnie wiem już, że też doszło cosik
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw kwi 25, 2013 10:43 Re: <2> LECZYMY Oczusia! usuniete oko, zęby...s.43

Karolek(ona) pisze:ode mnie wiem już, że też doszło cosik

dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
NIe jestem, teraz w domu, wpadłam na chwilę do kawiarenki, a jak chciałam sprawdzić konto w nocy to strona banku była niedostępna. Jak tylko będe mogła sprawdzić to dam znaać i od razu przeleje pieniążki na konto lecznicy.

Właśnie się zaczyna operacja Olusia :ok: :ok: :ok: z nerwów trzęsa mi się ręce stąd te błędy.

A Oczuś własnie śpi na zawalonym dachu swojej budki :D po prostu musiał się urządzić "po swojemu" :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]