BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 22:04 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Pewna pani z e maila annab7 jak dobrze pamiętam ,zapragnęła Małej .

Da jej wszystko ,ale nie zabezpieczy okien ,zrobi to ale za pół roku .
Prosi o zaufanie.
Nie ,po prostu nie grzecznie napisałam dlaczego leciutko namawiając na siatkę w oknach i balkonie .
Usłyszałam tz. przeczytałam że kota ma dwa lata i nic sie nigdy nie stało bo okien prawie nie otwiera :roll:
Napisałam krótko ..przykro mi ,ale nie dokończyłam że przykro mi bo wiem że znajdzie się ktoś kto da pani kota... :?
Odpisała mi ze jej nie jest przykro ,była nie miła ,odpisałam i ja :wink: mała jest tak cudowna ,ze może u mnie być tak długo aż znajdziemy wymarzony domek ..
no i mi się dostało
Bo kota to ona chciała tylko dlatego że jej żal małej ,bo leży na laptopie i prąd ją może porazić a ja się oknami martwię itp itd.

uff litości :| nie dostałam zabawki to będę bardzo zła :twisted:

Smoku jest smutny ,coś się dzieje a ja nie wiem co... :cry:
a może ja jestem walnięta :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 07, 2012 22:27 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Walnięta jesteś :twisted:
Siatki w oknach, też coś 8O
I może jeszcze szczepienia i weterynarz, co? W głowach się ludziom przewraca :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sie 07, 2012 22:31 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

no tak...walnięta jestem :oops:
idę szperać w kuwecie ,Smoku jest taki kruchy...mały .sranie? za wcześnie się cieszyłam :cry:
tylko mruczy i się tuli...
oszaleje :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 07, 2012 22:32 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Nie rób tego...
Kto będzie im sprzątał kuwety? :roll:

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 22:34 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

:roll: no fakt .
ale co się z nim dzieje ?
czemu ? było już tak dobrze ....
idę sobie popłakać ..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 07, 2012 22:37 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Żebyś się nie nudziła? :roll:

OKI

Post » Wto sie 07, 2012 22:44 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

głowa do góry...Dorciu :ok: :ok: :ok: Dyzio jest cudowny :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro sie 08, 2012 6:41 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Kciuki za brzunio smocze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sie 08, 2012 8:30 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Kciuki, żeby dziś było dobrze :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 08, 2012 10:03 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Witam kochani .
Strasznie nie równe te moje dzieciaki :? jeszcze troszkę i będziecie mnie odwiedzać w Tworkach :|
Dziś gorzej z apetytem u obu rudych ,Dyzio Ok.
Od rana już kwitłam pod lecznica kupiłam im Recawery ,pojadły wszystkie 4 ale tak ostrożnie ,kuło w ząbki :twisted:
Kurak znów beee.
Bawiły się .
Teraz śpią.
Zamówiłam z E karmy opakowanie Conva mleczka (77 zł dobra cena ) przyszły już puszeczki Purina Gastro Enteric ,zamówiłam też 10 saszetek Conva mięsnego.
Ja na trawkę :oops:
Postawiłam warunek ,albo zdrowieją albo wywożę na wieś niech myszy łapią :evil:
Wykupiłam (dopiero :oops: ) krople do oczu dla Małej ,jeszcze mam do wykupienia 4 op. Nystatyny :strach: i na tym się pewnie nie skończy. :roll:
Porównałam ceny we Włochach i w Ursusie bo tam kupowałam
Nystatyna po 19 z hakiem ,Lakcid po 12 z hakiem , każdy produkt 3 zł taniej :evil:
Za Gentamecynę i Difadol zapłaciłam 19 coś tam...pewnie też sporo taniej :roll:
Będę tam jeździła .

Nie podoba mi się niebieska ,jak by kichać zaczęła :|
Je pięknie ,ale tylko te dobre rzeczy.

Ja oczywiście niewyspana :ryk:

dzwonili z Gazowni że umowa juz czeka ,mogę przyjeżdżać ,a teraz odebrałam upomnienie z natychmiastową spłatą całości....nie wie lewica co robi prawica...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 08, 2012 10:13 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

kaja888 wszystkiego najlepszego :piwa: Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 08, 2012 12:50 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

dorcia44 pisze:Witam kochani ...

.nie wie lewica co robi prawica...

podobnie jak u nas :evil: w połowie robót cofnięto nam zezwolenie, dopatrzono się błędu w planie...architek udowadnia, że nie popełnił...my czekamy... :evil: (to tak w skrócie, nie będę się denerwowała, bo złość może zaszkodzić mojej urodzie) :mrgreen: :evil:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro sie 08, 2012 13:01 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

dziś była krótka drzemka .
od razu lepiej ,ale już mnie zwyczajnie ścięło w fotelu . :wink:
Pewnie z 15min zrobiło by się pół godziny ,gdyby nie mój syn który zaczął się wiercić w swoim pokoju :lol:

Pani która adoptowała dwie sunie ode mnie radzi sobie z nimi coraz lepiej ,dzwoni do mnie codziennie opowiadając jakiego np. używają wybiegu żeby nie musieć ganiać suń po pokoju ,tylko same przychodziły..straszne z nich dziki :cry:
Mam nadzieję ze świetnie sobie poradzi chociaż musi włożyć w to wiele pracy ,wysiłku i czasu :ok:

Wracając rano z Ursusa weszłam na cmentarz ,nie chodzę tam często.
Wstyd przyznać ale nie mam takiej potrzeby :oops:
Oni są ze mną.
Zawsze ich przepraszam że nie zdążyłam ,nie zauważyłam ,że nie pomogłam....pewnie tak będzie do śmierci ,takie samo biczowanie .
Z jednej strony wiem że chęci to nie wszystko ,a z drugiej ta świadomość mnie niszczy.
bo może mój tata by żył gdybym zeszła pół godziny wcześniej ? może gdybym lepiej reanimowała ?
bo może moja mama by żyła gdyby wcześniej odkryła że to może być białaczka ?
bo może gdybym wcześniej pognała męża do lekarza też by żył ?
Tak właśnie kończą się wizyty na cmentarzu :oops: :cry: dzień pod znakiem destrukcji.

Monika ST dziękuję za 50 zł na konto BB :1luvu: tylko się troszkę ochłodzi i działamy .
Mam na jej koncie (chyba :oops: )150 zł. :wink

AAAK ,masz rację złość piękności szkodzi ,ale że nie ma na takich bata :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 08, 2012 15:55 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

zbieram się do pracy ,jeszcze z psami na dwór i mogę zmykac.
Maluchy śpią ,nie czepiam się :oops: niech sobie śpią ,ale mogły by czasem coś pojeść :twisted:
Mała niezadowolona z wpuszczanych kropli,ale co mi tam ,gnębić 3 a 4 kociaki ? co to dla mnie :mrgreen:
Miałam chęć na placki z jabłkami ,usmażyłam i..zjadłam 2 i to nie to :roll:
pomidorki to jest TO :kotek:
pokroić z 6 8) ,koniecznie malinowych lekko posolić...pychota .
Już wiem co zjem na kolację :lol:

kiedyś jeździłam z tatą do Ursusa na bazar i pomidorki kupowałam na skrzynki :oops:
2 w tygodniu ,małe ,twarde, słodkie tylko skóra gruba...
mam takie naloty :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 08, 2012 16:20 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

poza upodobaniami kulinarnymi ewidentny sygnał braku potasu :roll:
Serniczek

[poprzednia][następna]