Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 10, 2012 18:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

iwoo1 pisze:Ja się nie znam, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Szkoda, że nie można jej obejrzeć czy dobrze się goi. Jakby się coś paprało to byłoby gorzej. Ale skoro wetka tak powiedziała, to jest ok.

Ta lekarka która kotkę sterylizowała zakład szew wewnętrzny .Ze względu że była to ciąża bardzo wysoka zapytałam lekarki ile trzeba ją przetrzymać to p.doktor zadecydowała że 4-5 dni.
Ewa brzuszek kotki można podejrzeć ale trzeba ją wpakować do klatki łapki i wtedy zerkając pod spód zobaczysz podwozie.Ja tak z p.doktor w almavecie sprawdzałm jaką dzika kotka ma mleczarnię i czy nadaje się do sterylizacji.Możesz spróbować ją obejrzeć,ale jak kotka je i kupka i ogólnie jest aktywna to chyba nic złego nie powinno się dziać

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sie 10, 2012 18:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ilka a Lech ma biegunkę?Czy twardą kupę?

Może warto Cześkowi zrobić test na pp?Nie może jechać do nowego domu w takim stanie!

mar_tika

Post » Pt sie 10, 2012 19:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Ilka a Lech ma biegunkę?Czy twardą kupę?

Może warto Cześkowi zrobić test na pp?Nie może jechać do nowego domu w takim stanie!

Lech normalną kupkę robi. Tylko z krwią...

A co do Czesia... też się obawiam, żeby to tylko nie była pp... :( Do jakiego domu? Ktoś chętny na niego?
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Pt sie 10, 2012 19:22 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Cholerka jutro go obejrzę. Zobaczymy co z chłopakiem się porobiło. PP raczej wykluczam, skąd??
Bardziej stawiam na robaczyce :?
MIKUŚ

Post » Pt sie 10, 2012 19:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LUDZIE, PISAŁAM I GADAŁAM, ŻE CZESIEK MIAŁ OGROMNEGO ROBAKA, nicienia zdaje się - one są długie jak makaron. Fakt, jest dość spokojny chłopak, nie gryzł z taką werwą ręki jak przedostatnio.
U Lecha we środę nie widziałam kupek z krwią - możliwe że nie widziałam, bo były suche, nic przy mnie nie robił i zachowywał się normalnie. Skąd te krwawe... :(
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt sie 10, 2012 20:08 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:
Axa76 pisze:A ja zagłosowałam ;)

Ja też :)

Kasiu tak z czystej ciekawości czy kot nr jeden w twoim podpisie to kocur ,czy kotka?I skąd go nabyłaś?

To jest kotka. Znaleziona 4 lata temu jako mały kociak, wyleczyłyśmy ją i została z nami :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Pt sie 10, 2012 20:10 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:U Lecha we środę nie widziałam kupek z krwią - możliwe że nie widziałam, bo były suche, nic przy mnie nie robił i zachowywał się normalnie. Skąd te krwawe... :(

W kupie która leżała w kuwecie było dość sporo zaschniętej krwi, ale w tej którą robił przy nas już mniej, więc może to dobry znak.
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Pt sie 10, 2012 20:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:
mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:

Kasiu tak z czystej ciekawości czy kot nr jeden w twoim podpisie to kocur ,czy kotka?I skąd go nabyłaś?

To jest kotka. Znaleziona 4 lata temu jako mały kociak, wyleczyłyśmy ją i została z nami :)

Kasiu pytam o twojego kota bo ja od 4 lat posiadam takie coś :arrow: czytaj Adolfa
Obrazek

Miał on siostre Adolfinę która (jak dla mnie) poszła w niezbyt pewne ręce.Czy moglabyś przesłać mi kilka fotek swojej kotki na pw mar_tika@o2.pl.Ja porównam fotki sprzed 4 lat i obecne i zobaczymy czy to rodzeństwo

mar_tika

Post » Pt sie 10, 2012 21:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:
mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:

Kasiu pytam o twojego kota bo ja od 4 lat posiadam takie coś :arrow: czytaj Adolfa
Obrazek

Miał on siostre Adolfinę która (jak dla mnie) poszła w niezbyt pewne ręce.Czy moglabyś przesłać mi kilka fotek swojej kotki na pw mar_tika@o2.pl.Ja porównam fotki sprzed 4 lat i obecne i zobaczymy czy to rodzeństwo

:ryk: :ryk: masz odwazne poczucie chumoru Adolf dobre

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt sie 10, 2012 22:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A co powiecie o tym Adolfie, znalazłam to w necie.

Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt sie 10, 2012 22:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

iwoo1 pisze:A co powiecie o tym Adolfie, znalazłam to w necie.

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt sie 10, 2012 22:39 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

iwoo1 pisze:A co powiecie o tym Adolfie, znalazłam to w necie.

Obrazek

Z całym szacunkiem
Hitlergruß :mrgreen:

Adik wymięka :ryk:
Ostatnio edytowano Pt sie 10, 2012 22:41 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Pt sie 10, 2012 22:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Oba kociaste śliczne :1luvu: , tylko dziewczynka ma wąsik bardziej jak Charlie Chaplin :ryk:

iwoo1

Post » Sob sie 11, 2012 10:53 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek

Majka na wakacjach pozdrawia ekipę :ok: :ok: :ok: remontującą

Marta na pw daj znać co trza.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob sie 11, 2012 12:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jaka cudna dziewczyna :) Ale wąsiska :) Niejeden mężczyzna mógłby jej pozazdrościć.

iwoo1

[poprzednia][następna]