Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2012 16:52 Re: Pakt Czarownic XXXII

solangelica pisze:Drugi dzien pracy za mna. Dzis glownie bylo slychac papuge (Igorka), ktory na zmiane krzyczal i swiergotal. A ze ludzie go ucza dziwnych rzeczy to slyszalam m.in. taka wiazanke: Igorrrek! Igorrrek! Kuurrrrrrrr*a! Kurrrrrrrrrrrrrrrrrr*a! Igor hultaj! (zamiast Igor h... bo ktos mu tak podpowiedzial raz dowcipnie i papuga zalapala). I tak przez pol dnia...

Dzis mialam bardzo fajna klientke, pania ktora wziela ze schroniska suke, dwuletnia - piekna sunie, o biszkoptowym kolorze siersci i bialej krawatce. Sunia widac ze wychudzona ale jaka fajna... Pomoglam pani dobrac zabawke, szampon, karme, miske na wode i grzebien. Pogadalysmy o psach, schroniskach i wogole... potem mialam klientow ktorzy kupowali dla swojej kotki karme whiskasa. Taka sama kocia menda wybredna jak moja Fiona - kupowali drozsza karme kotka sie wypiela. Fajni pozytywni ludzie :)

Jutro wolne, w niedziele 11 godzin. Dojazd ok 4 w obie strony... Samiec dzis zreflektowal sie bardzo i przyszlam do domu ktory lsnil - nawet naprawil mi drzwiczki w szafce z ciuchami i wyczesal zgrzeblem dywan (normalnie pojasnialo 8O ) Wniosek: nie oplaca sie wierzyc stereotypom na temat mezczyzn. I fajnie jak zaskakuja :)

Gratuluje juscie i zycze zwierzakom wszystkiego najlepszego :)

Ps. zakochalam sie w jednym drapaku ale niestety na moj wymiar nie ma :/
Ps.2. wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :)

Sol przypomnisz mi gdzie ten sklep :oops: :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie cze 03, 2012 17:09 Re: Pakt Czarownic XXXII

Hikiko pisze:Jadę na ostatnich spodniach i butach. Mam jeszcze zestaw letni, prawie nienoszony, ale kurde, jakoś lata nie widać;/ Jak tak dalej pójdzie, to będę podeszwy sznurówkami do stóp przywiązywać :evil:

WOW :lol: To jest nas już dwie :ok:
Moje 63 cm to po dobrym obiedzie :mrgreen: W szafie też mam kilka zestawów, tylko szkoda, że co włożę, to sie okazuje, że wisi jakby ze starszej siostry :twisted:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie cze 03, 2012 18:38 Re: Pakt Czarownic XXXII

AniHili pisze:A ja narzekam, że Kostucha szczy na dywanik łazienkowy...(jak nie ma dywanika, to jakoś umie lać do kuwety, więc to jej fanaberia, a nie żadna choroba).
Mam tak samo z jedną. Jak pusciłam wici po miau to okazało się, że takich jak my jest cała rzesza. Niestety jedyna jak dotą skuteczną metodą jest brak dywanika ... :roll: Raz na jakis czas zapominam i wyciągam znów i .... do prania jak dziś :twisted:

Reczywiscie rzadko słysze, żeby na Śląsku ktos meble komus oddawał. Tu chyba w ogóle jakoś rzadko ludzie meble wymieniają. Nawet kiedy jest termin smieci wielkogabarytowych to dobrych mebli nie widać tylko jakies stare rachple sprzed pół wieku z dziurą w kanapie na cała doooopę :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie cze 03, 2012 18:43 Re: Pakt Czarownic XXXII

psiama pisze:
AniHili pisze:A ja narzekam, że Kostucha szczy na dywanik łazienkowy...(jak nie ma dywanika, to jakoś umie lać do kuwety, więc to jej fanaberia, a nie żadna choroba).
Mam tak samo z jedną. Jak pusciłam wici po miau to okazało się, że takich jak my jest cała rzesza. Niestety jedyna jak dotą skuteczną metodą jest brak dywanika ... :roll: Raz na jakis czas zapominam i wyciągam znów i .... do prania jak dziś :twisted:

Reczywiscie rzadko słysze, żeby na Śląsku ktos meble komus oddawał. Tu chyba w ogóle jakoś rzadko ludzie meble wymieniają. Nawet kiedy jest termin smieci wielkogabarytowych to dobrych mebli nie widać tylko jakies stare rachple sprzed pół wieku z dziurą w kanapie na cała doooopę :roll:

Kiedyś noca grzebałam w kontenerach w poszukiwaniu takowych 8) Miałam piękny kredens,odrestaurowany.Szafeczkę i dużo innych pierdółek.Meble wymieniamy a jakże :D ,ale przeważnie lądują w altanach działkowych,albo w kaflokach :D :wink:

kotx2

Post » Nie cze 03, 2012 19:06 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ojejej, wiedźmy jedne, zapomniałyśmy o urodzinach Siostry Trinity36

TRINI - jeśli coś tutaj podczytujesz / podczytasz, przyjmij z tej okazji moc serdecznych urodzinowych życzeń - wszystkiego najlepszego Obrazek

jasdor

Post » Nie cze 03, 2012 19:09 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:Ojejej, wiedźmy jedne, zapomniałyśmy o urodzinach Siostry Trinity36

TRINI - jeśli coś tutaj podczytujesz / podczytasz, przyjmij z tej okazji moc serdecznych urodzinowych życzeń - wszystkiego najlepszego Obrazek

:oops: O żesz :flowerkitty: :balony: :D

kotx2

Post » Nie cze 03, 2012 20:05 Re: Pakt Czarownic XXXII

Z przyjemnością przyłączam się do życzeń
Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie cze 03, 2012 20:15 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ja też życzę !00 lat

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie cze 03, 2012 20:40 Re: Pakt Czarownic XXXII

Przynajmniej 120! :ok:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie cze 03, 2012 20:44 Re: Pakt Czarownic XXXII

Trini!!!

Sto Lat...
Zdrowia, miłości i radości!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie cze 03, 2012 20:53 Re: Pakt Czarownic XXXII

Sto lat Trinity :birthday:

Chce ktoś kota? Albo kocicę? Oba wredne ponad miarę...
Miałam ci ja zasłonkę na drzwiach balkonowych. Miałam, do dziś. Obecnie nie mam zasłonki, za to mam dwie dziury w ścianie po wyrwanym karniszu :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie cze 03, 2012 21:18 Re: Pakt Czarownic XXXII

To co Ty za karnisze masz? Takie kiepskie? :ryk:

Niech mnie ktoś oświeci, bo zapomniałam, w jakim wieku można zaszczepić kociaki :oops:

jasdor

Post » Nie cze 03, 2012 21:21 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotx2 pisze:
jasdor pisze:Ojejej, wiedźmy jedne, zapomniałyśmy o urodzinach Siostry Trinity36

:oops: O żesz :flowerkitty: :balony: :D

:dance: :birthday: :dance2: :balony: :partygirl: :torte:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie cze 03, 2012 21:24 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:To co Ty za karnisze masz? Takie kiepskie? :ryk:

Niech mnie ktoś oświeci, bo zapomniałam, w jakim wieku można zaszczepić kociaki :oops:

Karnisze mam dobre, ściany doopiane :twisted: Albo za ciężkie koty :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie cze 03, 2012 21:26 Re: Pakt Czarownic XXXII

Obrazek

Wszystkiego naj naj naj życzy naj :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179