Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Acha, czyli nie wiadomo gdzie ta Zuzia trochę większa. A tak się dopominam, bo CatAngel narzeka na te małe, że źle się prezentują, rozmywają się, jak trochę powiększyć....a zdjątka w ogóle fajne. Ogłoszenie Zuzi w przygotowaniu, można by coś udoskonalic... A tak w ogóle to myślę, który by tu następny....może Gusia? Ale też zdjęcia są z "paska", więc będą przy powiększaniu rozmazane.....
pinokio_ pisze:Kochana, nie mam pojecia. Pogadam z wetem, czy poczeka jak cos na kase. Jak sie zgodzi, to pojade jak najszybciej. Moze tak bedzie najlepiej. Bedzie wiadomo ile trzeba zaplacic, to bedzie latwiej zebrac. (...)
pwpw pisze:pinokio_ pisze:Kochana, nie mam pojecia. Pogadam z wetem, czy poczeka jak cos na kase. Jak sie zgodzi, to pojade jak najszybciej. Moze tak bedzie najlepiej. Bedzie wiadomo ile trzeba zaplacic, to bedzie latwiej zebrac. (...)
Ja moge prelać już dziś/jutro (pw dane) , zawsze to cos na poczatek![]()
Byle Krecik miał oanaowaną tą paszczę i trzymam mocno kciuki, by to nic powaznego było
Patmol pisze:jest jeszcze dużo kotów które nie maja ogłoszeń
podsumowanie (jakby coś nie tak -prostujcie proszę)
koty które potrzebują ogłoszeń
Malwina -III
Gunia (Gusia) -VI
Bronka -VIII
Mandarynka-IX
Myszka -X
Buraska -XI -nie ma zdjecia
Czarna -XII
SZara -XIII
Kacper -XIV
Kret - XVII
Drapek -XVIII
są już ogłaszane :
Inka, Lawenda, Zuzia, Fredzio, Miluś, Pirat -ogłasza zjawka
Jotka, Tolek, Spryciarz -ogłasza issey32
Groszek-ogłasza Patmol
Tygryska- ma ogłaszać Marta_od_Kropeczki
Carmen201 pisze:Bronka, Buraska i Kacper - tą 3 ogłaszam, ok?
Randa pisze:issey32 pisze:Randa: wrzuć, proszę, ponownie zdjęcia, które zrobiłaś na ImageShack, bo te z empikfoto są zbyt małe, aby móc je zamieścić na Allegro cegiełkowym (są niewyraźne). Do zamieszczania nie trzeba się logować, a jak będziesz mieć jakiś problem, prześlę Ci instrukcję, jak to zrobić.
to nie ja je wrzucałam na ImageShack i kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić![]()
(...)
gaota pisze:Patmol pisze:jest jeszcze dużo kotów które nie maja ogłoszeń
i
Kacper chyba miał być ogłaszany, jak sytuacja pozostałych? Poza Krecikiem oczywiście.
Chciałabym pomóc w ogłaszaniu.
Mogę albo zapłacić za pakiety/pakiety (w zalezności od ilości i ceny) ogłoszeń u CatAngel lub
mogę sama ogłaszać (jeśli dostanę gotowy tekst i zdjęcia na maila).
Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 552 gości