Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 20:57 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

część zdjęć w aparacie mam ja, część Evelin
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw sty 12, 2012 21:03 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Acha, czyli nie wiadomo gdzie ta Zuzia trochę większa. A tak się dopominam, bo CatAngel narzeka na te małe, że źle się prezentują, rozmywają się, jak trochę powiększyć....a zdjątka w ogóle fajne. Ogłoszenie Zuzi w przygotowaniu, można by coś udoskonalic... A tak w ogóle to myślę, który by tu następny....może Gusia? Ale też zdjęcia są z "paska", więc będą przy powiększaniu rozmazane.....

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw sty 12, 2012 21:16 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Dziewczyny, zjawka tym razem ja zapłacę za pakiet ogłoszeń u CatAngel dla któregoś z kotulców. Tzn. Ty zgłaszasz u CA, ja płacę. Daj mi znać kiedy mam zaplacić :kotek:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 12, 2012 21:24 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

zjawka pisze:Acha, czyli nie wiadomo gdzie ta Zuzia trochę większa. A tak się dopominam, bo CatAngel narzeka na te małe, że źle się prezentują, rozmywają się, jak trochę powiększyć....a zdjątka w ogóle fajne. Ogłoszenie Zuzi w przygotowaniu, można by coś udoskonalic... A tak w ogóle to myślę, który by tu następny....może Gusia? Ale też zdjęcia są z "paska", więc będą przy powiększaniu rozmazane.....

mam w części zdjęcia Zuzi, podaj maila
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw sty 12, 2012 21:51 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt sty 13, 2012 0:41 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

pinokio_ pisze:Kochana, nie mam pojecia. Pogadam z wetem, czy poczeka jak cos na kase. Jak sie zgodzi, to pojade jak najszybciej. Moze tak bedzie najlepiej. Bedzie wiadomo ile trzeba zaplacic, to bedzie latwiej zebrac. (...)

Ja moge prelać już dziś/jutro (pw dane) , zawsze to cos na poczatek :ok:
Byle Krecik miał oanaowaną tą paszczę i trzymam mocno kciuki, by to nic powaznego było :ok:
pwpw

Post » Pt sty 13, 2012 8:44 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

pwpw pisze:
pinokio_ pisze:Kochana, nie mam pojecia. Pogadam z wetem, czy poczeka jak cos na kase. Jak sie zgodzi, to pojade jak najszybciej. Moze tak bedzie najlepiej. Bedzie wiadomo ile trzeba zaplacic, to bedzie latwiej zebrac. (...)

Ja moge prelać już dziś/jutro (pw dane) , zawsze to cos na poczatek :ok:
Byle Krecik miał oanaowaną tą paszczę i trzymam mocno kciuki, by to nic powaznego było :ok:

Pinokio droga! Widzałam tu kilka deklaracji wpłat na diagnostyke krecika, jeśli wpłaca ludzie do fundacji to mam nadziję, że dostaniesz kasę na weta ale... czy ustalone są zasady twojej współpracy z Kastorem? Bardzo bym chciała żeby wizyta była już i żeby zrobić diagnostykę pyszczka rtg i takie tam, a najlepiej przy tej okazji ( bo pewnie jakiś głupi jas bedzie) i moznałatwopobrac krew-zrobić badanie krwi- morfologie i podstawową biochemię - nerki, wątroba. przesłalam wczoraj 100 zł do fundacji, ale daj swój nr konta to przeslę do Ciebie grosz przeznaczony tylko dla krecika. mam tez pytania, wiem, że jestem upierdliwa ale to ważne: czy Krecik się myje? czy jest wychudzony czy raczej normalnej wagi? ile trwała kuracja anybiotykowa/p.bólowa po usunięciu kamienia? czy pojedziesz do tego samego weta? Mówisz, że zły stan-potrzeba jedzenia zmiksowanego pojawił się po 2ch tygodniach, to by przemawiało za problemem jednak dziąseł/zębów, bo gdyby szczęka była połamana, bolesna czy jakaś sprawa nowtoworowa by się toczyła to by nie było dobrze przez 2 tygodnie prawda? Tak jak juz pisałam uważam, że wet króry zdejmował kamień to widział stan zębów i powinien "niepwene" sztuki usunąć od razu. Jednym slowem mam nadzije, że Krecikowi można pomóc. Daj dane bankowe.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt sty 13, 2012 10:08 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.str.16,32-34

Patmol pisze:jest jeszcze dużo kotów które nie maja ogłoszeń
podsumowanie (jakby coś nie tak -prostujcie proszę)

koty które potrzebują ogłoszeń
Malwina -III
Gunia (Gusia) -VI
Bronka -VIII
Mandarynka-IX
Myszka -X
Buraska -XI -nie ma zdjecia
Czarna -XII
SZara -XIII
Kacper -XIV
Kret - XVII
Drapek -XVIII

są już ogłaszane :
Inka, Lawenda, Zuzia, Fredzio, Miluś, Pirat -ogłasza zjawka
Jotka, Tolek, Spryciarz -ogłasza issey32
Groszek-ogłasza Patmol
Tygryska- ma ogłaszać Marta_od_Kropeczki

Kacper chyba miał być ogłaszany, jak sytuacja pozostałych? Poza Krecikiem oczywiście.
Chciałabym pomóc w ogłaszaniu.
Mogę albo zapłacić za pakiety/pakiety (w zalezności od ilości i ceny) ogłoszeń u CatAngel lub
mogę sama ogłaszać (jeśli dostanę gotowy tekst i zdjęcia na maila).
Co Wy na to?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt sty 13, 2012 10:59 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Carmen201 pisze:Bronka, Buraska i Kacper - tą 3 ogłaszam, ok?

dziękuję :1luvu:
dopisałam na liście

Randa pisze:
issey32 pisze:Randa: wrzuć, proszę, ponownie zdjęcia, które zrobiłaś na ImageShack, bo te z empikfoto są zbyt małe, aby móc je zamieścić na Allegro cegiełkowym (są niewyraźne). Do zamieszczania nie trzeba się logować, a jak będziesz mieć jakiś problem, prześlę Ci instrukcję, jak to zrobić. :ok:

to nie ja je wrzucałam na ImageShack i kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić :oops:
(...)

wyślij do mnie na maila -patmol@xxx.wp.pl- to ja wrzucę

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt sty 13, 2012 11:10 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.str.16,32-34

gaota pisze:
Patmol pisze:jest jeszcze dużo kotów które nie maja ogłoszeń
i

Kacper chyba miał być ogłaszany, jak sytuacja pozostałych? Poza Krecikiem oczywiście.
Chciałabym pomóc w ogłaszaniu.
Mogę albo zapłacić za pakiety/pakiety (w zalezności od ilości i ceny) ogłoszeń u CatAngel lub
mogę sama ogłaszać (jeśli dostanę gotowy tekst i zdjęcia na maila).
Co Wy na to?

pewnie :mrgreen: - świetny pomysł
Kacpra ma ogłaszać Carmen201 -zaktualizowałam listę kotów do ogłoszeń na 1-ej stronie

koty, które potrzebują ogłoszeń
Malwina -III
Gunia (Gusia) -VI
Mandarynka-IX
Myszka -X
Czarna -XII
SZara -XIII
Kret - XVII
Drapek -XVIII

mają ogłoszenia lub mają chętnych do o9głaszania
Inka, Lawenda, Zuzia, Fredzio, Miluś, Pirat -ogłasza zjawka
Jotka, Tolek, Spryciarz -ogłasza issey32
Groszek-ogłasza Patmol
Bronka, Buraska i Kacper -ogłasza Carmen201
Tygryska- ma ogłaszać Marta_od_Kropeczki

Patmol

Post » Pt sty 13, 2012 12:05 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Ja przepraszam ,ze tu sie "wpitole",ale wiem,ze Pinokio ma spoto psiaków,a tu pani szuka..."
"Znalezione dzisiaj w sklepie w pasażu metra Ratusz Arsenał:

Miła pani z wielkim sercem szuka małego pieska (chłopca) najchętniej szczeniaka do 5 kg wagi dorosłego psa. Jestem dobrą osobą która potrafi zadbać o zwierzęta. Psa chcę wziąć w celu adopcji.

Proszę o telefon 504 368 876 Wiktoria (końcówka może być też 976, nie było zbyt wyraźnie napisane)"
To z watku"zaadoptuje psa"i XAgAX znalazła
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 13, 2012 12:12 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

dziekujemy
ale teraz chyba pinokio_nie ma żadnego takiego małego szczeniaka

gaota będzie ogłaszać Malwinę, Gunię i Czarną Obrazek dziękujemy

a ja uzupełniam spis na pierwszej stronie

Patmol

Post » Pt sty 13, 2012 12:22 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Ktoś pisał na wątku ostatnio, że robi ogłoszenia wg instrukcji CatAngel. O ile dobrze pamiętam, to wątek ze spisem stron ogłoszeniowych. Moge poprosic o link?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt sty 13, 2012 12:33 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

pani z waszej okolicy pyta o Jotkę na allegro, poprosiłam, żeby zadzwoniła na nr z ogłoszenia do pinokio

pani wydaje się w porządku, więc trzymam kciuki
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt sty 13, 2012 12:37 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

i ja trzymam Obrazek

ja mam taką prośbę -jeśli ktoś już zrobił ogłoszenia -wklejcie tutaj linki
będzie łatwiej nad tym zapanować :oops:
i będzie łatwiej następnym osobom wymyślać tekst do ogłoszeń

tutaj jest ciekawy (ale Szalonego Kota) wątek o robieniu ogłoszeń viewtopic.php?f=1&t=120970

Patmol

[poprzednia][następna]