Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annakreft pisze:Misio już w domu, bardzo fajnym, prosze trzymac kcuki żeby szybko się zadomowił
annakreft pisze:Misio już w domu, bardzo fajnym, prosze trzymac kcuki żeby szybko się zadomowił
Tweety pisze:Miszelina dzwoniła, że Salamon lata za myszką po kociarni (15-letni kot z nadciśnieniem), Katkę olewa i ta czuje się silnie pokrzywdzona. Takie życie, niestabilne
miszelina pisze:
Dla Grzebyka jest hills i/d suchy.
mahob pisze:miszelina pisze:
I tylko to ma dostawać? A je już sam bez namawiania?
miszelina pisze:mahob pisze:miszelina pisze:
I tylko to ma dostawać? A je już sam bez namawiania?
Sam je, lubi suche, dzisiaj dałam mu też kurę, bardzo smakowała. Hillsa dostał dziś po raz pierwszy, jakby nie bardzo chciał, to dodaj mu chrupek felixa (są obok wiaderka z karmą dla kittenów). A jak się mizia
Tweety pisze:a wczoraj Filemon tak się interesował ganiającym Salomonom, zjadł ładnie .... Trzeba poobserwować, zawsze moze wrócić jeszcze do klatki.
.........
Tosza pisze:Zaraz mnie tzw szlag trafi ( cokolwiek to jest). W sobote pod wieczór zadzwoniła do mnie jakaś pani z wiadomoścxią, że ma mój numer od..( nic mi nie mówiące nazwisko) i że jest młody Husky do uśpienia i czy pomogę. Powiedziałam, że wprawdzie w psach nie robię, ale że informacja jaką mim przekazała, to za mało by pomóc w jakikolwiek sposób. Ucieszyła się, obiecałą dowiedzieć się wiecej, skontaktować mnie z kimś i zamilkła. dziś do niej zadzwonilam, powiedziała, że pies ma być dziś uśpiony. Podała mi numer do kogoś, kto nie odbiera
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 117 gości