Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Wiemy tyle co napisała Cat ja z nią nawet nie rozmawiałam tylko Basia. Ja tylko chcę ratować kota i tyle. Nie jestem doświadczona koty wchodzą mi na głowę. Może gdybym z nią porozmawiała, nie wiem. Przecież Cat musiała ją sprawdzić skoro ja poleciła. Nie rozumiem deklaracji, przecież nikt nikogo nie zmuszał. Zastanawiam się czy nie zagrać w rosyjską ruletkę, ale żeby to było moje życie a tu chodzi o koty.
joanna3113 pisze: Przecież Cat musiała ją sprawdzić skoro ja poleciła.
joanna3113 pisze:Ona po prosu nie chciała go wziąć, nie wiem może chciała się dowartościować bo tak mi to wygląda, ale tu chodzi o życie, a to jest osoba która ma kota.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Wiemy tyle co napisała Cat ja z nią nawet nie rozmawiałam tylko Basia. Ja tylko chcę ratować kota i tyle. Nie jestem doświadczona koty wchodzą mi na głowę. Może gdybym z nią porozmawiała, nie wiem. Przecież Cat musiała ją sprawdzić skoro ja poleciła. Nie rozumiem deklaracji, przecież nikt nikogo nie zmuszał. Zastanawiam się czy nie zagrać w rosyjską ruletkę, ale żeby to było moje życie a tu chodzi o koty.
dowiedz się o szczepienia rezydentów u tej dziewczyny i możliwości z wetem.
to co jest napisane w wątku nie jest podstawą aby nie skorzystac z oferty tej dziewczyny - trzeba się dowiedzieć.
penelope20 pisze:kicia w schronisku nie ma pp tylko kkJoasiu a nie masz jakiejś ciepłej piwniczki?
joanna3113 pisze:Boże zatrzymaj świat ja wysiadam. Cholera wybłagam jutro kogoś, wbrew wszystkiemu zrobię to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości