Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 12:05 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Zaczynam pomału dodawać wszystkich do grupy :ok:

[*]

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 23, 2011 12:39 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Rodzice sie nie zgodzili u mnie w domu tez nie z powodów o których wczoraj pisałam. Przykro mi. Strsznie dla mnie jest dołujące to forum tyle nieszczęśc
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt wrz 23, 2011 12:39 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Na razie mogę tylko wspomóc troche finansowo
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt wrz 23, 2011 13:23 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

becia_73 pisze:
sebow pisze:ja trochę z innej beczki. Może troszkę radośniej będzie...
Jutro o 08:00 rano wyruszamy z Reniferem do Szczytna, moja Koleżanka Ola (jest w FB-ookowek grupie "szczycieńskiej) zdecydowała się oprócz DS dla Szylki dać DT jeszcze jednemu kociakowi, a ja na miejscu będę ją wspomagał. Jagoda daj proszę znać, jeśli będziesz miałą jakieś info, jak sytuacja u Ciebie...
Basieńko, jutro Cię mocno przytulę, buziak duży!

no dobra robota :ok: :ok: :ok:

Kasiu- jest taka sugestia,że może mogłabyś wstawić link do FB do pierwszego postu , wtedy osoby zainteresowane łatwiej nas odnajdą... :)
W tej sytuacji potrzeba dt "na gwałt"..

Przepraszam, że tak późno, ale dopiero zasiadłam przed komp. Już dodałam do pierwszego postu.
po_prostu_kaska

Post » Pt wrz 23, 2011 13:24 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Twisterku [*]

Nie spodziewałam się, na prawdę myślałam, że to najgorsze już za nami...
po_prostu_kaska

Post » Pt wrz 23, 2011 13:38 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

[*]
nie wiem co powiedzieć...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt wrz 23, 2011 14:04 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

:cry: [']

ale to nie musi być Pp.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 23, 2011 14:08 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Mój pierwszy kot miał pp.Nie wiedziałam co to za swiństwo.I chyba dobrze.Leczyliśmy i walczyliśmy o niego.A nasi weci tylko minami zaznaczali co mają na myśli.Nie było dobrze. Udało się.Jednak Tigerek został "uszkodzony" lekami jakie dostawał w czasie walki. Część z nich uszkadzała nerki.Poza tym nie wiadomo ile dni głodował.Pod nasze drzwi przyszedł zabiedzony i bardzo chory. Był z nami 3 lata.Mimo wielkiego żalu i ciągłej rozpaczy po nim nigdy bym tych lat nie zamieniła.
Gdy płakałam trzymając go za łapkę do ostatniej chwili, wet uspokajał mnie mówiąc,że kot miał wiele szczęścia.Nie ważne ile żył.Ważne jak żył i czy był kochany.
Basiu,wiem że boli. Ale przed przejściem na drugą stronę Twisterek zaznał miłości i domowego ciepła. Byłas z nim do końca. Nie odszedł sam.A teraz ma dla siebie tylko czas żałoby. Dzięki Tobie będzie zawsze w pamięci.
Płacz.Ile chcesz płacz.I daj mu potem odejść.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 23, 2011 14:16 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

wiem,że trudno,wiem,że cierpisz Basiu ale znów nasuwa mi się ta sama myśl co wcześniej-sekcja zwłok....gdzie zrobiliby to solidnie i wyniki byłyby miarodajne? no i ile to kosztuje? kolejna śmierć i nie wiadomo o co chodzi...

J.D.

Post » Pt wrz 23, 2011 14:20 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

J.D. pisze:wiem,że trudno,wiem,że cierpisz Basiu ale znów nasuwa mi się ta sama myśl co wcześniej-sekcja zwłok....gdzie zrobiliby to solidnie i wyniki byłyby miarodajne? no i ile to kosztuje? kolejna śmierć i nie wiadomo o co chodzi...

ja o tym od dawna myslę tylko własnie gdzie i wiarygodnie? Nie wiem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 23, 2011 14:24 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

W Warszawie???

J.D.

Post » Pt wrz 23, 2011 14:26 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

J.D. pisze:W Warszawie?

a kto przywiezie ciałko? Kto weźmie do lecznicy? Kiedy? I kto zapłaci?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 14:30 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

no...z tego wszystkiego to najłatwiej o pieniądze... :?
Renifer jedzie do Szczytna...

J.D.

Post » Pt wrz 23, 2011 14:54 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Wiem że jedzie.
Przede wszystkim to decyzja horacy7.
Trzeba sie umowic w lecznicy na sekcję i ciałko przywieźć odpowiednio wcześniej.
Trzeba mieć kasę, aby zapłacić.

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 15:05 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Dziewczyny, nie wiem, czy ze względu na czas, który upłynie to ma sens Wyniki najprawdopodobniej będa niejasne, a problemów mnóstwo
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]