KOCINIEC,czyli DT u Seji II- REJCIA W DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 7:00 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Nie liczylabym na to - samolot moze miec opoznienie (zwlaszcza zima), do tego zanim sie wydostaniesz z lotniska - moim zdaniem nie masz szans zdazyc na ten pociag, nawet taksowka
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Śro sty 25, 2012 11:46 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Nigdy nie korzystałam z pomocy jak miałam gdzieś czekać na pociąg...czekałam najzwyczajniej...

Zaraz zbieram zwłoki po zaświadczenie o niekaralności...jeszcze przetłumaczyć u tłumacza przysięgłego... do poniedziałku się wyrobię...

Jeszcze wyprowadzka z mieszkania... jeszcze odmalowanie, jeszcze sprzedać te wszystkie meble...jeszcze kursowanie Władziowo-Gdańsk-Przyjaźń z klamotami...jeszcze 4 koty wywieźć...
Wariactwo :ryk:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro sty 25, 2012 12:47 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

seja pisze:Jeszcze wyprowadzka z mieszkania... jeszcze odmalowanie, jeszcze sprzedać te wszystkie meble...jeszcze kursowanie Władziowo-Gdańsk-Przyjaźń z klamotami...jeszcze 4 koty wywieźć...Wariactwo :ryk:

O rany! :strach: :strach: :strach:
Pomagać kto może na miejscu, ras ras :!:
A ja znowu myślowo tylko :x
:ok:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro sty 25, 2012 15:05 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Szejbal pisze:
seja pisze:Jeszcze wyprowadzka z mieszkania... jeszcze odmalowanie, jeszcze sprzedać te wszystkie meble...jeszcze kursowanie Władziowo-Gdańsk-Przyjaźń z klamotami...jeszcze 4 koty wywieźć...Wariactwo :ryk:

O rany! :strach: :strach: :strach:
Pomagać kto może na miejscu, ras ras :!:
A ja znowu myślowo tylko :x
:ok:

Damy jakoś radę :) mamy 5 dni na to...

seja

Post » Śro sty 25, 2012 15:13 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Asia, czy sobota to nie będzie za późno na odbiór pralki?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 25, 2012 16:49 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

KaleidoStar pisze:Asia, czy sobota to nie będzie za późno na odbiór pralki?

O której ?? Sobota rano jedziemy z klamotnikiem do Władziowa

seja

Post » Śro sty 25, 2012 18:01 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

W razie co mogę tą pralkę w piątek zawieźć do Kaleido.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro sty 25, 2012 18:34 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

mpacz78 pisze:W razie co mogę tą pralkę w piątek zawieźć do Kaleido.

Tylko będą potrzebni 2 mężczyźni do jej zniesienia... chyba, że TŻ będzie już po pracy, to pomoże...ale i tak jeden chłop będzie potrzebny...

seja

Post » Śro sty 25, 2012 19:41 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

A to jeszcze zobaczę, dam znać w piątek czy dysponuję kimś do pomocy we wtraganiu pralki.
Ale jest na to szansa.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro sty 25, 2012 20:21 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Monia, ale Ty raczej po pracy?A ja na noc mam, o 17.30 wychodzę :(
Ale dzięki za pomoc!
W razie czego mam coś w zanadrzu, ale niepewne bardzo. Jutro będę pytać znajomych. Asia, a powiedz po prostu kiedy Ci pasuje.... nie ukrywam, że mi ta sobota najbardziej...ale się dostosuję..
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 25, 2012 21:47 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Generalnie to mi codziennie pasuje :)
Porządkuję klamoty, układam, przekładam z miejsca na miejsce...
Generalnie będę miała trochę i jeszcze fantów na bazarki...zwłaszcza dla Marii Kanii :) wiaderka na karmę :) naście sztuk :)

Sobotę trzeba będzie dograć, bo jedziemy z klamotnikiem do Władysławowa, później wracamy tu i kurs do Przyjaźni z resztą klamotnika...
Generalnie planujemy , że okolo 8-9 będziemy ładować kanapę, fotel, szpargały, szmaty moje itp . W zależności od stanu drogi 2h jazdy około w jedną stronę, podobnież w drugą ... czyli coś koło 14-15 powinniśmy być na Lwowskiej ...

Tak się jeszcze zastanawiam czy uda mi się gdzieś wcisnąć promocję kalendarza w którejś z zookarin... ale mizernie to widzę, a chciałabym , bo mam 6 sztuk...mpacz mnie powinna zabić...

seja

Post » Śro sty 25, 2012 22:05 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Jest szansa, że w piątek będę jechała z tż pod wieczór autem, możemy pralę załadować w auto i dowieźć do Kaleido w dogodnym dla niej terminie w weekend. Fanty na bazarki też mogę przejąć i dostarczyć do marii_kani po weekendzie, bo i tak będę jechać z fakturami.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw sty 26, 2012 18:00 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Ehhh...

Jakby nam było mało atrakcji...Bryś się struł...jedziemy do szpitala...

seja

Post » Czw sty 26, 2012 18:42 Re: KOCINIEC,czyli DT u Seji II-Witek w DS,chory...chcą go oddać

Echhhhh... Ja jadę do Sihai do Olsztyna, ale Bogdan zostaje z furą i urlopem. Sobotę ma wolną. Masz do niego tel ? Bo mu się środki na koncie skończyły i nie zadzwoni... Mógłby tę pralkę w sobotę do Kaleido spokojnie zawieźć. Jakby co, to daj cynk do mnie, albo pisz do niego bzabieglinski@wp.pl

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

[poprzednia][następna]