Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 12:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Taizu nie mam jak zadzwonić, bo przecież zgubiłam telefon. :| Druga sprawa to tak,że to nie na telefon. Dwa miesiące temu tak załatwiałam. To zgodzili sie tylko na dwie raty w terminach zupelnie dla mnie nie korzystnych.Jedna rate kazali zaplacić w ciagu 7 dni , na druga połowę dali mi tylko dodatkowo 3 dni. Naprosiłam sie i ach szkoda gadać. :|

W tej chwili dwie Osoby zadeklarowały Pomoc z spłacie wysokiego rachunku za gaz. :D Serum zadeklarowała sie wpłąta w wysokosci 100 zł. :1luvu: :D Ania równierz zadeklarowała Pomoc w wysokosci 100 zł. :1luvu: Miałam nadzieję ze sprzedam obraz ,ale musze poczekac bo Osoba zamawiajaca ,nie ma w tej chwili dostępu do netu. Jakos muszę uzbierać i zapłacić. Wyjscia nie ma :| . W kwietniu też mam rachunki jak co miesiaąc. Wtedy ten rachunek mnie dobije. :|

Cieszę się że podobaja Ci się kotki :1luvu: :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto mar 22, 2011 13:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Zapraszamy do Pomocy. Może Ktoś jeszcze wesprze grosikiem duży rachunek za gaz.Kociaki muszą mieć ugotowane.

iza71koty

Post » Wto mar 22, 2011 13:44 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Obserwuję od kilku dni i chyba jedna rzecz muszę koniecznie zmienić. Dużo pelletu, mimo chodniczka przed kuwetami, koty wnoszą na dywan i drapaczki. Chyba powinnam w pokoju do tych dwóch kuwet ,używać Benka. W małym pokoiku kuwety stoją pod oknami, zatem droga do drapaków daleka. Tam tez chodniczki do wycierania łapek. Myślę że to trochę mi ułatwi zadanie i nie będzie co dzień tyle pyłku i śladów.

iza71koty

Post » Wto mar 22, 2011 13:48 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Obserwuję od kilku dni i chyba jedna rzecz muszę koniecznie zmienić. Dużo pelletu, mimo chodniczka przed kuwetami, koty wnoszą na dywan i drapaczki. Chyba powinnam w pokoju do tych dwóch kuwet ,używać Benka. W małym pokoiku kuwety stoją pod oknami, zatem droga do drapaków daleka. Tam tez chodniczki do wycierania łapek. Myślę że to trochę mi ułatwi zadanie i nie będzie co dzień tyle pyłku i śladów.

Niestety, Benek też sie roznosi i co gorsza, jeśli jest wilgotny, przykleja się do tkanin, takie mechate lubi najbardziej :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 22, 2011 13:57 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

IZUNIU APARTAMENT KOCI PIERWSZA KLASA-WIDAĆ WŁOŻYŁAŚ W TO DUŻO SERCA :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek-Obrazek-Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 22, 2011 13:57 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

To co radzisz Taizu? Myślałam ze jak dam Benka i będzie świeży cały czas, on jest dosyć ciężki, to trochę pomoże. :roll:

Kiedy używałam Benka,wydawało mi się, że nie było aż tak wiele drobinek rozniesionych. No i mają jeszcze te chodniczki przed kuwetami. To dużo daje.

iza71koty

Post » Wto mar 22, 2011 13:58 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dziękuje Ewuś :1luvu: :D

iza71koty

Post » Wto mar 22, 2011 14:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:To co radzisz Taizu? Myślałam ze jak dam Benka i będzie świeży cały czas, on jest dosyć ciężki, to trochę pomoże. :roll:

Kiedy używałam Benka,wydawało mi się, że nie było aż tak wiele drobinek rozniesionych. No i mają jeszcze te chodniczki przed kuwetami. To dużo daje.

Chodniczki to dobry pomysł, i benek chyba bardziej na nich zostaje, niż pellet, ale z kolei jak się przylepi, to trudno sie go pozbyć. Moje z pelletu nie chcą za bardzo korzystać, szkoda, bo osobiście wolę mieć w pościeli trociny niż glinkę :mrgreen: I kurz z benka fatalnie działa mi na gardło, jak zamiatam :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 22, 2011 17:01 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kochani zapraszam na kolejny bazarek na szybko :D z cudnym gadżetem od Kochanej Serum :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=125720
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto mar 22, 2011 17:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Zajrzałam na chwilkę i zaniemówiłam :)
Iza, pieknie to wszystko urządziliście, a kotuchy jakie szczęśliwe!
Moja Malinka... :1luvu:

Jeszcze dycham, ale strzeliło mnie z paru stron i nie bardzo chce odpuścic. Ale źle nie będzie :ok:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto mar 22, 2011 19:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Trzymaj się Olu cieplutko.Wracaj szybko do zdrowia :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto mar 22, 2011 19:41 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Afatima pisze:Zajrzałam na chwilkę i zaniemówiłam :)

Jeszcze dycham, ale strzeliło mnie z paru stron i nie bardzo chce odpuścic. Ale źle nie będzie :ok:

Życzę Olu szybkiego powrotu do zdrowia :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto mar 22, 2011 20:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Chodniki, dywany...? Przy kotach i żwirku, wszystko jedno jakim? Nie odważyłabym się, szczerze mówiąc.
Imo albo dywany, albo koty ze żwirkiem...
A nawet wychodzę z założenia, że albo dywany, albo w ogóle zwierzęta - ze żwirkiem, z piachem z dworu, z błotem na łapach, ze śniegiem...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro mar 23, 2011 0:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Megana pisze:Chodniki, dywany...? Przy kotach i żwirku, wszystko jedno jakim? Nie odważyłabym się, szczerze mówiąc.
Imo albo dywany, albo koty ze żwirkiem...
A nawet wychodzę z założenia, że albo dywany, albo w ogóle zwierzęta - ze żwirkiem, z piachem z dworu, z błotem na łapach, ze śniegiem...

Ojej Aguś Ty nie zrozumiałaś do końca jak to z tymi chodniczkami. Chodziło o takie chodniczki przed kuwetkami. Specjalnie do tego żeby koty, nie roznosiły po mieszkaniu czy drapakach zbyt wiele piasku czy pelletu. Wierz mi jest zasadnicza różnica. Większość pozostaje w obrębie kuwet.Niektórzy stosuja specjalne wycieraczki przed kuwety.Ja takich nie mam. Ale za to mam małe chodniczki, takie które świetnie się piorą w pralce.
Widzisz ja też , pomimo ze moje koty nie sa wychodzące, bo mieszkam w bloku, generalnie nie mam dywanów a wykladzinę typu linoleum. Czyli to co łatwo się sprząta i zmywa. Nie wyobrażam sobie przy większej ilosci kotów, dużego dywanu zachodzącego pod meble czy wykładziny dywanowej. Wykluczone. Nie możliwością byłoby utrzymanie porządku. Ale nie duży dywan. Łatwy do wyniesienia, wytrzepania, powieszenia na słoneczku, przeprać na dworzu, żeby odświeżyć...czemu nie.

iza71koty

Post » Śro mar 23, 2011 0:09 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Afatima pisze:Zajrzałam na chwilkę i zaniemówiłam :)

Dobrze ze zajrzałaś do nas Olu. :1luvu: :D :1luvu: Bardzo Ciebie brakuje. :| Trzymamy Kciuki za Ciebie i Twoje zdrówko. :ok: :ok: :ok: A ja mam jeszcze specjalnie dla Ciebie kilka zdjęć Malinki. Pozuje uroczo. :D

iza71koty

[poprzednia][następna]