W tej chwili dwie Osoby zadeklarowały Pomoc z spłacie wysokiego rachunku za gaz.

Cieszę się że podobaja Ci się kotki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Obserwuję od kilku dni i chyba jedna rzecz muszę koniecznie zmienić. Dużo pelletu, mimo chodniczka przed kuwetami, koty wnoszą na dywan i drapaczki. Chyba powinnam w pokoju do tych dwóch kuwet ,używać Benka. W małym pokoiku kuwety stoją pod oknami, zatem droga do drapaków daleka. Tam tez chodniczki do wycierania łapek. Myślę że to trochę mi ułatwi zadanie i nie będzie co dzień tyle pyłku i śladów.
iza71koty pisze:To co radzisz Taizu? Myślałam ze jak dam Benka i będzie świeży cały czas, on jest dosyć ciężki, to trochę pomoże.![]()
Kiedy używałam Benka,wydawało mi się, że nie było aż tak wiele drobinek rozniesionych. No i mają jeszcze te chodniczki przed kuwetami. To dużo daje.
Afatima pisze:Zajrzałam na chwilkę i zaniemówiłam
Iza, pieknie to wszystko urządziliście, a kotuchy jakie szczęśliwe!
Moja Malinka...![]()
Jeszcze dycham, ale strzeliło mnie z paru stron i nie bardzo chce odpuścic. Ale źle nie będzie
Megana pisze:Chodniki, dywany...? Przy kotach i żwirku, wszystko jedno jakim? Nie odważyłabym się, szczerze mówiąc.
Imo albo dywany, albo koty ze żwirkiem...
A nawet wychodzę z założenia, że albo dywany, albo w ogóle zwierzęta - ze żwirkiem, z piachem z dworu, z błotem na łapach, ze śniegiem...
Afatima pisze:Zajrzałam na chwilkę i zaniemówiłam
Iza, pieknie to wszystko urządziliście, a kotuchy jakie szczęśliwe!
Moja Malinka...![]()
Jeszcze dycham, ale strzeliło mnie z paru stron i nie bardzo chce odpuścic. Ale źle nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: DanielKar, puszatek i 251 gości