Moderator: Estraven
KaleidoStar pisze:Mogę też poprosić o pw z info na temat Kumpla? Wiek itp. Znajomi szukają młodziaka, ale warto popróbować i pokazać im różne psiaki...
Czy chomek nadal szuka domu? Chętnie bym go wzięła..
ametyst55 pisze:Co słychać u Julci i jej przyrodniego braciszka Bianko
Marea pisze:Witaj Małgosiu
Dobrze że u Juleczki wszytsko w miarę ok![]()
Pozdrów Mamusię
A jak piesio ? u Ciebie w domku jest?
Pozdrawiam.
Mamrot pisze:Pani Irenka umarła wczoraj... Kumpel spał spokojnie całą noc w kojcu stojącym przy moim łóżku... Koty też spokojne, nie boją się go już... na czas mojej nieobecności psineczka w kuchni, ale przestawiłam karmienie na rano więc se poje i pójdzie spać mam nadzieję, a jak będe w domu to może być "na pokojach". Zaczynam szukać dla niego dobrego domu...
KaleidoStar pisze:Pani Irenko [*][*][*]
Kumpel na pewno znajdzie dobry dom, trzymam kciuki za niego...
Jeśli nikt nie będzie chciał szczurka, a przetrzymywanie go stanie się kłopotliwe, mogę się nim zaopiekować. Nie rozważałam przygarnięcia takiego zwierzaka (chociaż kiedyś miałam szczurzą pannę kochaną) ale.. na małe gryzonie mój dom zawsze jest otwarty. Klatek mam w domu kilka, więc nie będzie problemu.
KaleidoStar pisze:No to zapraszam Kubusia do siebieZ tym, że jestem trochę mało mobilna, powinnam leżeć w łóżku :/ Ale w poniedziałek muszę jechać do Gdyni załatwić sprawy bankowe, więc może jakoś po drodze? A w niedzielę spotkanie pkdt na którym też postaram się być.
Gdzie Wy stacjonujecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 163 gości