SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 9:25 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Cameo pisze:W "czwórce" mało kotów, zero ludzi - w większości dzikusy, które zrobiły się dzisiaj łaskawsze:) szczególnie czarny Pirat.

Są też trzy mega chore koty, które potrzebują pomocy na cito.

co to za chore koty?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon lut 28, 2011 17:29 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

http://www.dla-ciebie.eu/node/925

Wnerwiają mnie ludzie którzy oddają swoje własne zwierzęta które mieli lata w domu nie fatygując się w ogóle w szukaniu im nowego domu "bo w końcu od czego my jesteśmy"
Ten kot może się wykończyć a właściciele mają to tak naprawdę w dupie
8 lat z nimi był

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Pon lut 28, 2011 17:34 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

_leśna_ pisze:http://www.dla-ciebie.eu/node/925

Wnerwiają mnie ludzie którzy oddają swoje własne zwierzęta które mieli lata w domu nie fatygując się w ogóle w szukaniu im nowego domu "bo w końcu od czego my jesteśmy"
8 lat z nimi był

przychodzą mi na myśl same bardzo brzydkie słowa... :evil:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 28, 2011 18:31 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

mawin pisze:Co to za chore koty?

- Etna z mojego podpisu (PNN)
- Czarlitta (imię by JaEwka), mocno smarka i oko jej się paprze :( Cykorka miała podobny problem
- To jednak kotka, jest chuda jak szkielet...

Ten grubasek... :( "ludzie" są porąbani :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 28, 2011 18:38 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Witam Was

Dostałam dzisiaj telefon od znajomej, której koleżanka musi wyjechać za granicę. Ma roczną rudą kotkę. Kicia jest zaczepiona i odrobaczona, niestety nie jest wysterylizowana. Problem w tym że kobieta nie może jej zabrać ze sobą. Do 20 marca musi znaleźć jej dom. Ja wiem że w schronie jest wiele kotów potrzebujących, które czekają tylko na to żeby ktoś je wziął ze sobą, przytulił i pokochał. Zdarza się jednak czasami że ludzie poszukują konkretnego kota... Jeżeli słyszałybyście, że ktoś chciałby przygarnąć rudzielca płci żeńskiej - co jest przecież rzadkością, proszę o kontakt.

emilanka

Od: Śro sie 18, 2010 21:12

Post » Pon lut 28, 2011 18:42 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Emila dobrze by było jakbyś mi podała jakiś numer kontaktowy do osoby oddającej kota. Żebym miała bezpośredni kontakt, bo raczej klientów wysyłać na forum nie będę a pytają też o rude koty.
Co Ty na to ?

_leśna_

Post » Pon lut 28, 2011 18:51 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Postaram się zdobyć numer do tej pani... zależy jej na tym żeby kocia trafiła do odpowiedzialnych ludzi... to nie jest typ człowieka oddającego zwierzę bo się znudziło.

emilanka

Post » Pon lut 28, 2011 18:53 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

No ona już sobie sama będzie wybierała nowego właściciela - wypyta się - Ja tylko przekażę jej numer osobie która będzie szukała rudego kota. Właśnie :] zapytaj się też czy mogę podać dalej klientowi jej numer telefonu bo to ważne.

_leśna_

Post » Pon lut 28, 2011 18:57 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Cameo pisze:
mawin pisze:Co to za chore koty?

- Etna z mojego podpisu (PNN)
- Czarlitta (imię by JaEwka), mocno smarka i oko jej się paprze :( Cykorka miała podobny problem
- To jednak kotka, jest chuda jak szkielet...

Ten grubasek... :( "ludzie" są porąbani :(

Porąbani to bardzo delikatne określenie :evil: :evil: :evil: Chociaż z dwojga złego, lepiej, że oddali go do schronu, niż mieliby wuyrzucić na ulicę :roll:

Ta ostatnia kotka z trójki, którą Cameo wymieniła też została oddana :( Nie potrafi się w ogóle przystosować do schronu, siedzi już tak kilka tygodni :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lut 28, 2011 18:59 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Oczywiście, że się zapytam :) zastanawiam się czy sama nie przygarnę tej kici, to zależy od mojej drugiej połówki. W każdym bądź razie nie zostało wiele czasu, na poszukiwania bo do 20 marca kicia musi trafić do nowego domu. Stąd moja prośba o pomoc:)

emilanka

Post » Pon lut 28, 2011 19:08 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Leśna mój numer masz, a u Jessi też Rudy Rysiek czeka na swoich Dużych. Właśnie jedzie do mnie Cartman :mrgreen: Zaraz go zacznę ogłaszać, mam nadzieję że te kicie w złym stanie znajdą DT/DS :cry:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lut 28, 2011 20:13 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Emilianka a czemu nie może zabrać za granicę? Gdzie jedzie? Z tego co się orientuję do Niemiec na przykład nie jest wymagana kwarantanna. Do Anglii i Irlandii na pewno i jeszcze jeden czy dwa karaje. Jeśli nie ma konieczności kwarantanny to zrobienie kotu paszportu to jest góra tydzień.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 28, 2011 21:20 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Mruczeńka1981 pisze:
_leśna_ pisze:http://www.dla-ciebie.eu/node/925

8 lat z nimi był

przychodzą mi na myśl same bardzo brzydkie słowa... :evil:

Po pierwsze jak można oddać własnego kota do schronu, a po drugie to jak on jest zapasiony! Przecież ten biedaczek jest kwadratowy!!! :evil: :cry:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Pon lut 28, 2011 21:28 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Gruby, bo pewnie jadał Whiskasa czy Kittiketa - czyli ten "koci McDonalds", ukochane jedzenie Amerykanów :evil: Macchiato i Guliwer ['] wyglądali podobnie, z tym że, dla Guliwera zakończyło się to tragicznie :( Moja Fela jada m.in Orijena i mięcho, jest gruba, ale nie aż tak :shock:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 28, 2011 21:48 Re: SchronWro. fot. str 41 Noemi z rakiem :( Szukamy DT!!

Dzięki za Cartmana-super kot :mrgreen: Mój TŻ chce wyadoptować któregoś z naszych, a tego kocurka zostawić :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

[poprzednia][następna]