KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 13:41 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zofia&Sasza pisze:
Catnaperka pisze:
Edytka1984 pisze:wiem,że z naszą policją bywa kiepsko i przeważnie po 2 m-cach masz umorzenie sprawy
ale daj boże,by tej sprawy nie zbagatelizowali i konkretnie się nią zajęli,szukali sprawcy itp
lecz gdyby to wszystko trwało za długo w czasie można skorzystać z pomysłu

Ja myślę, że jednak nie ma na co czekać i trzeba działać szybko. Jeżeli policja umorzy sprawę po 2m-cach i dopiero wtedy wejdziemy z innymi działaniami to to będzie moim zdaniem za późno, za dużo zwlekania.
Dlatego ponawiam pytanie - czy zna ktoś dobrego detektywa i czy wiecie jakie ma uprawnienia i jakie możliwości?

O wiele mniejsze od policji. I powtarzam - to raczej nie ma szansy się rozmyć. Za duża zadyma. No i wchodzi w grę to dziecko. Zrobicie jak chcecie, ale IMO szkoda kasy.

Trzeba zobaczyć jakie będą postępy w tej sprawie w najbliższych 2 dniach i wtedy można oceniać czy zaczynamy szuakać detektywa czy mamy polegać na tych marnych policjantach
Po tym jak z domu mojego TZ ukradziono sprzęt snowboardowy (mój,jego,jego rodziców narty itp)- patrzę na policję nie powiem jak na co bym bym się brzydko wyraziła
policja jedyne co potrafi zadawać głupie pytania - to im najlepiej wychodziło
ale nie będę porównywać tej sprawy ,bo tu w grę weszło życie zwierzęcia
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 13:42 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Edytko, mi nerwy juz dawno puscily, ale zaraz to chyba rzuce czyms przez pokoj i tak sie dziwie ze jestem w stanie siedziec na tylku.

EDIT: I ten durny FB tez mnie wkurza z tym bledem !

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 13:44 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Nie mam konta na demotach, ale wrzuciłam zdjęcie z tym małym gnojkiem tu http://kotburger.pl/poczekalnia
Na pewno mniej osób go tam zobaczy, ale to takie 'kocie demoty' więc może też ktoś na to zwróci uwagę...
Też proszę o głosy tam, to trafi na główną, więcej osób będzie widzieć.

Do tego chłopaka z wyborczej napisałam, na razie odzewu nie ma. Trzeba czekać.
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Śro gru 29, 2010 13:45 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Nie zakładajmy że policja jest "marna" :wink: Bo jak szybko namierza zboczeńca, będzie trzeba przepraszać.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 13:45 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm

Sprawdzajcie, czy to nie te dziecko:(
ObrazekObrazek

Ivanow

Od: Wto gru 28, 2010 21:21

Post » Śro gru 29, 2010 13:46 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:Edytko, mi nerwy juz dawno puscily, ale zaraz to chyba rzuce czyms przez pokoj i tak sie dziwie ze jestem w stanie siedziec na tylku.

EDIT: I ten durny FB tez mnie wkurza z tym bledem !

ja FB mam od nie dawna i korzystanie z niego też średnio mi idzie :oops:
wczoraj już jak wrzucałam linka wywlał mi błąd itp
więc nie wiem co jest nie tak

niczym ciężkim nie rzucaj( szkoda niszczyć swoje rzecz)
wyżyj się na klawiaturze pisząc niemiłego @
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 13:46 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ivanow pisze:http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm

Już o tym było. Inne dziecko.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 29, 2010 13:47 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Aha:( Matko Ci ludzie powinni zostać ukarani
ObrazekObrazek

Ivanow

Od: Wto gru 28, 2010 21:21

Post » Śro gru 29, 2010 13:48 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ivanow pisze:http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm

ja bym powiedziała,że to i ten kot

dla mnie podobieństwo jest
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 13:49 przez Edytka1984, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 13:48 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Afra666 pisze:Nie mam konta na demotach, ale wrzuciłam zdjęcie z tym małym gnojkiem tu http://kotburger.pl/poczekalnia
Na pewno mniej osób go tam zobaczy, ale to takie 'kocie demoty' więc może też ktoś na to zwróci uwagę...
Też proszę o głosy tam, to trafi na główną, więcej osób będzie widzieć.

Do tego chłopaka z wyborczej napisałam, na razie odzewu nie ma. Trzeba czekać.

mam głosować na mrrrrau, tak?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Prosimy bardzo nie podawać danych jeżeli nikt nie jest pewny czy TO TA OSOBA. Niestety ktoś się za bardzo pośpieszył i dał dane chłopaka na FB i zapewne oberwało się niewinnej osobie która ma takie samo nazwisko!!!! I z tego powodu jest teraz szykanowany!!!!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 13:49 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

CatAngel pisze:Prosimy bardzo nie podawać danych jeżeli nikt nie jest pewny czy TO TA OSOBA. Niestety ktoś się za bardzo pośpieszył i dał dane chłopaka na FB i zapewne oberwało się niewinnej osobie która ma takie samo nazwisko!!!! I z tego powodu jest teraz szykanowany!!!!

Podpisuję się pod apelem.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 29, 2010 13:50 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

tak, mrrau
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Śro gru 29, 2010 13:50 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zofia&Sasza pisze:Nie zakładajmy że policja jest "marna" :wink: Bo jak szybko namierza zboczeńca, będzie trzeba przepraszać.

Oj tu się nie zgodzę.
Policję mamy lipną i to bardzo.Żeby wejść im do domu powiedzą,że będą potrzebowali nakaz.Zanim go dostaną też minie czas.
Co z tego że piszą,że policja ma ślad,szuka sprawcy itp
Jakoś aż tak nie wierzę w ich MOC
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 13:51 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Właśnie dostałam maila:
"Do naszej redakcji przyszedł mail z prośbą o interwencję w sprawie brutalnego filmiku, w którym dziecko znęca się nad kotem. Proszę o przesłanie na mojego maila m.fall@tvn.pl numeru telefonu, pod którym moglibyśmy się skontaktować.

Z wyrazami szacunku

Małgorzata Fall
TVN Uwaga".

Mam zamiar nawiązać kontakt z tą panią, chce też przy okazji opowiedzieć historię naszej Amelki.

Czy ktoś jeszcze dostał od nich odpowiedź?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]