terenia1 pisze:Mara czy w sylwestrowy wieczór dotarła do kociarni ta kobitka z kociakeim z klatki schodowej miała go przywieźć na kociarnię , czy kobieta olała sprawę?
Ta pani dzwoniła i postanowiła, że na razie spróbują zatrzymać kotka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Mara czy w sylwestrowy wieczór dotarła do kociarni ta kobitka z kociakeim z klatki schodowej miała go przywieźć na kociarnię , czy kobieta olała sprawę?
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 03.01.-09.01.2011
03.01. pon. rano Gosia wie. Beatka
04.01. wt. rano brak wie. Mara S.
05.01. śr. rano brak wie. brak
06.01. czw. rano MaraS wie. Beatka
07.01. piat. rano brak wie. Teresa
08.01. sob. Martyna wie. Mara S
09.01. niedz. rano Alienor wie. Dorotka
Filomen pisze:Co do kotka-krówka ma na imię Pędzel, oczka były kropione wszystkim co tylko możliwe. Jedynie prosiłabym o przemywanie roztworem soli fizjologicznej postaram się w miarę wolnego czasu
podjechać z nim do weta.
nasze dwie chorowitki - Efi i Królisia. Nieco lepszy stan ale dalej EFi rzęzi w płucach. Zmiana antybiotyku na Summamed w zawiesinie i musi być podany co 12 godzin.
Najlepszym rozwiązaniem byłby dla kotek domek tymczasowy bo nie dość, że robią cyrk przy podawaniu to trzeba pilnować godzin.
Domki Tymczasowe - Czy możecie rozważyć przerzucenie swoich zdrowych tymczasów do KCH i zabranie dwóch dziewczyn do siebie? To trwa tak długo, że moze być zagrożenie życia jeśli nie wyleczymy tego porządnie.
u mnie Tola się rozłozyła i wymiotuje krwią, nie dam rady.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 03.01.-09.01.2011
04.01. wt. rano brak wie. Mara S.
05.01. śr. rano brak wie. Bona44
08.01. sob. brak wie. Mara S
Dzięki Bożenko.
gosiakot pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 03.01.-09.01.2011
04.01. wt. rano Gosia wie. Mara S.
05.01. śr. rano brak wie. Bona44
08.01. sob. brak wie. Mara S
Dzięki Bożenko.
Witam Dziś rano zrobiłam dyżurek w podstawowym zakresie - niestety , ze względu na bardzo ograniczony czas było: karmienie , pojenie , czyszczenie kuwetek , zamiotłam podłogę i wyrzuciłam śmieci . Jutro - czyli 4 -go stycznia mogę rano zrobić taką samą pracę . Niestety, na nic więcej po prostu nie będę miała czasu, bo muszę lecieć do pracy.
Alienor pisze:Dzwonił pan od Bońka - w tym tygodniu powinien pójść na miejsce innego naszego kota.
Moi znajomi kociarze, którzy kilka miesięcy stracili swoje 2 koty na FIPa chcieliby adoptować od nas parkę kotów - najlepiej Toffiki. Przy czym na razie byłaby to rezerwacja, bo zabrać koty mogliby dopiero koło 20ego. Jaka jest szansa, że Toffiki będą na chodzie do tego czasu? I czy wiadomo jak reagują na psy, bo prokoci piesek pomieszkuje czasami u tych znajomych? Mieszkanie ustawione pod koty, balkon zabezpieczony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 45 gości