Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Czy założenie rurki tracheostomijnej pomogłoby? Wg mnie - na pewno - krtań by odpoczęła. Wiem, kto zakłada rurki tracheostomijne: dr Ćwierkiewicz - uczeń profesora. Mojemu Meo założył (przyszył) bez znieczulenia.
SecretFire pisze:Smarti usiadz sie, wypij kawke i przede wszystkim odetchnij. Ostatnia doba dla Ciebie tez byla koszmarem, a ze wszystko robisz, co w Twojej mocy, to wszyscy powinni widziec. Ja na moje wetki tez sie zawsze wielkimi oczyma patrze i wieze w to, co mi mowia a potem ide po rady do Was.
Moje futra dostana dzis extra mizianki, zeby mi takich rzeczy nie robily.
Erin pisze:Iwona, tak jak Ci rano mówiłam, straciłam 2 koty. Odeszły na moich oczach.
W przypadku Psotusia sprawa faktycznie była już przegrana - nie pracował szpik.
Ale jestem święcie przekonana i zawsze będę, że Popiołek odszedł, bo nie wszystko zrobiono.
Ja też nie chcę, żeby Promyk się męczył - nigdy nie zapomnę ostatnich chwil Psotusia.
I naprawdę uwierz mi, chciałabym bardzo zapomnieć![]()
Ale uważam z cała mocą, że w przypadku Promysia jest trochę inaczej.
Proszę, skonsultujmy się, spróbujmy - błagam![]()
![]()
smarti pisze:dziewczyny-ja zrobię wszystko dla dobra tego kicia ale ja się nie znam na takich szczegolowych medycznych sprawach-po prostu nie mam argumentów w dyskusji z lekarzem.
dlatego Marcelibu już dzwoni do p. doktor Kowalskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 576 gości