Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga Warmijska pisze:Biedna Majeczka ... ale może już szczęśliwa w kocim raju ....
Z dobrych wieści - jedna mała Murzynka jest już w swoim domku, następna mała czarna idzie na swoje w środę.
Lutro kochana, baaardzo, baaardzo dziękuję za pomoc w odtransportowaniu kociaka, a przede wszystkim za codzienne robienie zastrzyków dwóm chorym czarnulkom. Bez Ciebie nie dalibyśmy rady! Wielkie dzięki !!!![]()
Z wieści gorszych, mój rezydent Chuligan chyba stracił cierpliwość i bije Mamę Negrę, a ta wyżywa się na Tepsie.
Jak go dopieścić? Na razie zamknęłam go w sypialni ...
Tweety pisze:Kinga Warmijska pisze:Biedna Majeczka ... ale może już szczęśliwa w kocim raju ....
Z dobrych wieści - jedna mała Murzynka jest już w swoim domku, następna mała czarna idzie na swoje w środę.
Lutro kochana, baaardzo, baaardzo dziękuję za pomoc w odtransportowaniu kociaka, a przede wszystkim za codzienne robienie zastrzyków dwóm chorym czarnulkom. Bez Ciebie nie dalibyśmy rady! Wielkie dzięki !!!![]()
Z wieści gorszych, mój rezydent Chuligan chyba stracił cierpliwość i bije Mamę Negrę, a ta wyżywa się na Tepsie.
Jak go dopieścić? Na razie zamknęłam go w sypialni ...
a która dzisiaj dała nogę na schody? powiedz jej, że pielęgniarka mało mnie nie wyrzuciła z gabinetu jak przez nią zaczęłam obdzwaniać na gwałt kogoś kto mógłby wpuścić ludzi na wizytę do kotów, i tak koniec końców wymusiłam na moim mężu aby porwał Karalucha i pojechał jeszcze raz na Kocimską
a jakby ktoś miał życzenie umówić się do urologa to zapisy są na ... połowę lutego, do tej pory to sobie sama te kamienie z nerek urodzę![]()
Kinga Warmijska pisze:Tweety pisze:
a która dzisiaj dała nogę na schody? powiedz jej, że pielęgniarka mało mnie nie wyrzuciła z gabinetu jak przez nią zaczęłam obdzwaniać na gwałt kogoś kto mógłby wpuścić ludzi na wizytę do kotów, i tak koniec końców wymusiłam na moim mężu aby porwał Karalucha i pojechał jeszcze raz na Kocimską
a jakby ktoś miał życzenie umówić się do urologa to zapisy są na ... połowę lutego, do tej pory to sobie sama te kamienie z nerek urodzę![]()
A myślałam, że się nie wyda, że nie umiem upilnować kota![]()
Tweety, strasznie Cię przepraszam, zwiała oczywiście Czarna Mama, a że nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności akurat ktoś wchodził do budynku to poleciała na podwórko. Na polu ciemno, kot czarny, podwórko zachaszczone, ja bliska zawału, nic nie widzę, kiciam, nie skutkuje, lecę do domu po latarkę, obchodzę okolicę i ... znajduję kotkę w śmietniku... Wyglądała na równie wystraszoną jak jaNa szczęście krótko to trwało choć ja miałam wrażenie, że całe wieki. Negra - wydaje mi się - ma rujkę i stąd walki z Chuliganem tudzież szukanie prawdziwego mężczyzny
Wiem, nawaliłam, przepraszami mam nadzieje, że wizytę jednak odbyłaś i że czujesz się dobrze. W ramach zadośćuczynienia popytam o jakieś wcześniejsze gdzieś terminy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 61 gości