TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 30, 2010 15:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Ze słodkich rzeczy robie ryż z jabłakmi. To znaczy zazwyczaj daje jeszcze różności, które znajde na półce. Mogą byc rodzynki, migdały, orzechy, śliwki, morele suszone, figi. Co mi tam poświątecznie zostanie to tak sobie przerabiam. I cynamon. Mniam, mniam jest.
Albo makaron z białym serem i konfiturą wiśniową. Zawsze sobie troche konfitur robie do takich właśnie dań. Sama jem takie coś:) A Tato lubił zupe jabłkową albo wiśniowa z lanym ciastem:)) Bardzo dobre. Jabłka jak zagotuje to miksuję a na tej wodzie robie lane ciasto. Super jest. Jak ktos lubi takie rzeczy oczywiście :lol:

I ja zwykle trzymam za cały Twój zwierzostan.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 30, 2010 16:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

ja mam tylko truskawki mrożone ,ale z tym ryżem to niezła myśl 8) lane na wodzie po jabłkach ,dobre 8O
nie robiłam żadnych przetworów ,nic mi się nie chce .. :oops: :cry:

lecę do pracy wole wyjść dużo wcześniej niż mam się spóżnić .

buziaki
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 01, 2010 10:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

u mie jabłkowa to z grzankami-przepadam..... :D
Serniczek

Post » Śro gru 01, 2010 12:17 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorotko, ile masz stopni ciepła w domu?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro gru 01, 2010 15:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

właśnie wyszłam z pod koca ,chyba nawet przysnęłam ,troszkę chłodno i jakaś taka zmęczona jestem ,rozbita ,w nocy zupełnie nie mogłam spać :?
W piecu aż huczy ,otwieram drzwiczki i żar bucha ,ale cieżko nagrzac mieszkanie ,w kuchni włączony piecyk.

na dworzu jest pięknie .

taki mam dzień że wystarczyło ze brakło dla mnie kawy ,a ryczałam pól godziny nie mogąc się uspokoić ,rozżaliłam się na całego. :cry: aż mi wstyd. :oops:
Tak strasznie żal za tym co już nigdy nie wróci.
i ta tęsknota
i ta nie moc.

Umarła Gabriela Kownacka ,bardzo ją lubiłam ,a zupełnie nie mogłam sobie przypomnieć filmu w jakim grała ,starego filmu ,Grzegorz by pamiętał ,on kochał polskie filmy ,naszych aktorów ,on by wiedział :cry:
smutno mi.
zagrzeje sobie teraz coś do zjedzenia ,zaraz może zrobi mi się lepiej.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 01, 2010 15:44 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorciu, głowa do góry. Zaraz w mieszkanku będzie ciepło a i futerka Cię ogrzeją. Na nie zawsze możesz liczyć.
Kawusi zabrakło? serduszko będzie zdrowsze :ok: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 01, 2010 15:57 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

w mieszkaniu nie jest zimno ,pale po przyjściu z pracy do wyjścia do pracy ,więc jest jak zwykle ,tylko jak nastrój dupowaty to i wszystko w koło :cry:
i te nadchodzące święta .
e czepiam się wszystkiego :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 01, 2010 19:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

dorcia44 pisze:
A my znowu przyjedziemy :mrgreen: . Tylko jedno: nie wracam do domu z nowym kotem od Ciebie. Nie, w tym roku NA PEWNO NIE!!!!!!!!!!! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro gru 01, 2010 20:00 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:
A my znowu przyjedziemy :mrgreen: . Tylko jedno: nie wracam do domu z nowym kotem od Ciebie. Nie, w tym roku NA PEWNO NIE!!!!!!!!!!! :D

Nie zarzekaj się, bo różnie bywa :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro gru 01, 2010 20:06 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Marcelibu pisze:A my znowu przyjedziemy :mrgreen: .

ofkorsik :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 01, 2010 20:23 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:

A co, boisz się, że znów Ci Dorcia jakieś słodkie kretyniątko sprezentuje :mrgreen: ?

Pamiętaj: ode mnie też kiedyś w końcu możesz wyjść z PEWNYM kotkiem :twisted: i zapewniam Cię, będzie to o wiele gorszy kataklizm zarówno dla wszystkich domowników, jak i dla całego mieszkania, niż z okazji dokocenia się Liziem :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 01, 2010 21:10 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

sherina pisze:
Marcelibu pisze:A my znowu przyjedziemy :mrgreen: .

ofkorsik :twisted:

No co? Na szarlotkę? :mrgreen: Może w Drugi Dzień Świąt?

Marcelibu

Post » Śro gru 01, 2010 21:28 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorota miała pomyśleć, kiedy by wolała (bo nie, że chciała ;) )
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro gru 01, 2010 22:46 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

znów jechałam godzinę , :x

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:

nie mam nic :roll: żadnego kotecka na zbyciu ,ale zacznę szukać ,ode mnie zawsze miziaki wychodzą :mrgreen:
xandra pisze:Dorota miała pomyśleć, kiedy by wolała (bo nie, że chciała ;) )

coś insynuujesz :twisted: :wink:

:1luvu:

zajmę się teraz dziećmi .

dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw gru 02, 2010 8:21 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

witam :D
Dorciu dostarczę Ci w niedzielę lub sobotę butki, coby Ci w nóżki było cieplutko :D myślę, że bardziej w niedzielę, bo w sobotę przychodzi do mnie siostra i muszę ją ugościć jakoś :wink:
będę pisała smski kiedy, jak już będę wiedziała dokładnie, mam nadzieję, że do niedzieli nie odmrozisz nóżek :wink:
Dorciu, a Świętami się nie przejmuj - są tak krótkie, że nawet nie będzie zbyt dużo czasu na świętowanie :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]