Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiara pisze:Proszę dać mi święty spokój na fb mam dużo znajomych udostepniam codziennie kilka wydarzeń żeby pomóc zwierzętom!Skąd mam wiedzieć kto pod jakim imieniem i nazwiskiem coś robi?Na miau jestem sporadycznie właśnie z takich powodów jak obsmarowywanie ludzie co czynicie super....Udostępniam wydarzenia i bede udostepniać...
Gosiara pisze:Proszę dać mi święty spokój na fb mam dużo znajomych udostepniam codziennie kilka wydarzeń żeby pomóc zwierzętom!Skąd mam wiedzieć kto pod jakim imieniem i nazwiskiem coś robi?Na miau jestem sporadycznie właśnie z takich powodów jak obsmarowywanie ludzie co czynicie super....Udostępniam wydarzenia i bede udostepniać...
Liwia_ pisze:Z fb chyba właśnie zniknęła Twoja, Gosiaro, wypowiedź, że piszesz W IMIENIU Krystyny Kowalskiej, która nie ma internetu, ale ciągle deklaruje chęć przyjęcia kotów.
Swoją drogą, naprawdę trzeba chyba nie mieć sumienia, by pomagać Ice ściągać koty, wiedząc, co im u niej grozi.
Gosiara pisze:Z kim się zadaje nie powinno nikogo obchodzić![]()
![]()
Znikam z forum szkoda mi czasu na takie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Google [Bot] i 71 gości