UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 23:53 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

8O
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw lip 26, 2012 0:02 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Mi mówiono że przestępstwem jest podawanie nie swoich danych - na poczcie mi tak powiedzieli jak odbierałam za kogoś z rodziny list i zapytałam czy mam się podpisać jako ja czy jako adresat. Czy się mylę?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 26, 2012 0:31 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Iweta jeśli faktycznie DS starej kotki to mistyfikacja,żeby szybko zabrać kotkę to muszę przyznać,że zrobione to zostało jak w kryminałach:) Czytałam watek i cieszyłam się z DS. Mnie ta Pani podała jeszcze inne nazwisko tez na K. do wpłaty , pisząc ze to konto przyjaciółki.To też było dla mnie dziwne i nie wpłaciłam.

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Czw lip 26, 2012 0:35 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Zadna tajemnica. Koteczka jest u mnie, ma DS. Przywiozlam do siebie i lecze. Ma apetyt, jest wzmocniona serią kroplowek i ladnie wychodzi z oslabienia, niestety jest powazne podejrzenie FIPa. Najblizsze dni pokaza, ale zdaniem wetki brzuszek od poczatku podejrzany raczej rosnie.

Ku przestrodze lepiej posluza opowiesci o tym, jak mozna sie nabrac, wydając koty. Przede wszystkim nie przez uzgodnienia z nieznanymi osobami po cichu na PW, to od razu powinno wzbudzac podejrzenia.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Czw lip 26, 2012 8:10 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Dokładnie tak. Z tego, co wiem, w tym samym mniej więcej czasie Angalia czyli IKA6 umawiała się na pw na przyjazd do niej 10 kociaków z jednego miejsca i 3 kolejnych ze schroniska.
Na szczęście w obu przypadkach Opiekunki kotów zdołały zorientować się, o kogo chodzi. Zanim tak się stało jeden kociak niestety miał pecha i trafił do IKA6. Już nie żyje.
Któregoś dnia ktoś może wykazać się mniejszą czujnością i rozwagą.

Może sprawy adopcji kotów nie powinny jednak być załatwiane do końca na pw?

Funia

Od: Wto cze 10, 2003 20:48

Post » Czw lip 26, 2012 8:24 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Proszę dać mi święty spokój na fb mam dużo znajomych udostepniam codziennie kilka wydarzeń żeby pomóc zwierzętom!Skąd mam wiedzieć kto pod jakim imieniem i nazwiskiem coś robi? :evil: Na miau jestem sporadycznie właśnie z takich powodów jak obsmarowywanie ludzie co czynicie super....Udostępniam wydarzenia i bede udostepniać...
Gosiara

Post » Czw lip 26, 2012 8:54 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Gosiara pisze:Proszę dać mi święty spokój na fb mam dużo znajomych udostepniam codziennie kilka wydarzeń żeby pomóc zwierzętom!Skąd mam wiedzieć kto pod jakim imieniem i nazwiskiem coś robi? :evil: Na miau jestem sporadycznie właśnie z takich powodów jak obsmarowywanie ludzie co czynicie super....Udostępniam wydarzenia i bede udostepniać...

Obsmarowywanie??? Pojawiają się tutaj konkretne zarzuty i to takie, na które odpwiedni paragraf się znajdzie.

To w takim razie jak nazwać postępowanie IKI 6 vel Angalii vel Niewiadomoktojeszcze???

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw lip 26, 2012 8:56 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Gosiara pisze:Proszę dać mi święty spokój na fb mam dużo znajomych udostepniam codziennie kilka wydarzeń żeby pomóc zwierzętom!Skąd mam wiedzieć kto pod jakim imieniem i nazwiskiem coś robi? :evil: Na miau jestem sporadycznie właśnie z takich powodów jak obsmarowywanie ludzie co czynicie super....Udostępniam wydarzenia i bede udostepniać...

A kogo niby "obsmarowujemy"? Twoją koleżankę Krystynę K.? Broniłaś jej wtedy i bronisz nadal. Mamy uwierzyć, że nie wiedziałaś kim jest Angalia? Wolne żarty.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 26, 2012 9:01 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Zejdz ze mnie bo mi duszno :!: :evil: żyję swoim życiem mam swoje sprawy w dyskusję się wdawać nie będę...Nie jestem niczyim adwokatem :!:
Gosiara

Post » Czw lip 26, 2012 10:38 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Z fb chyba właśnie zniknęła Twoja, Gosiaro, wypowiedź, że piszesz W IMIENIU Krystyny Kowalskiej, która nie ma internetu, ale ciągle deklaruje chęć przyjęcia kotów.

Swoją drogą, naprawdę trzeba chyba nie mieć sumienia, by pomagać Ice ściągać koty, wiedząc, co im u niej grozi.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lip 26, 2012 11:14 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Proszę, nie udawaj głoopiej :twisted:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw lip 26, 2012 11:19 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Liwia_ pisze:Z fb chyba właśnie zniknęła Twoja, Gosiaro, wypowiedź, że piszesz W IMIENIU Krystyny Kowalskiej, która nie ma internetu, ale ciągle deklaruje chęć przyjęcia kotów.

Swoją drogą, naprawdę trzeba chyba nie mieć sumienia, by pomagać Ice ściągać koty, wiedząc, co im u niej grozi.

Jak się wygrzebię spod sterty roboty walnę eine kleine evencik na fejsie :twisted: Krystyna Kowalska to nie jest prawdziwe imie i nazwisko, więc nie chroni go ustawa :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 26, 2012 12:29 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Z kim się zadaje nie powinno nikogo obchodzić :!: :!: :!: Znikam z forum szkoda mi czasu na takie...
Gosiara

Post » Czw lip 26, 2012 12:38 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Gosiara pisze:Z kim się zadaje nie powinno nikogo obchodzić :!: :!: :!: Znikam z forum szkoda mi czasu na takie...

Pa. :mrgreen: Nie chcemy tu raczej osób pomagających szkodzącym kotom patologicznym zbieraczkom.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 26, 2012 12:47 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Popieram , trzeba się nawzajem ostrzegać.I tylko o to tu chodzi, nie o obsmarowywanie . I najważniejsze, żeby kotom nie działa się krzywda.

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

[poprzednia][następna]