Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaLodz pisze:Witam,
Potrzebuję pomocy. W okolicach 23 października w zaginął nasz kotek Sid, Stare Polesie 1-go Maja/Żeligowskiego.
Jest nieco większy niż inne koty. Zdrowy, szczepiony, wykastrowany. Kot w typie tchórza, nie zaczepny, więc może gdzieś się schował i unika kłopotów. Bardzo za nim tęsknimy ! Gdyby ktoś miał jakieś informacje o jego pobycie proszę o kontakt: przez forum lub telefonicznie 506 170 134 begin_of_the_skype_highlighting 506 170 134 end_of_the_skype_highlighting
dla znalazcy przewidziana jest nagroda !
mkmkmk pisze:Witam, mam jeden w taki grzejnik w domu do oddania na kociarnie, podrzuciłbym go jutro, koło południa tylko sprawdzę czy działa. Parę lat już ma, ale może się przyda.
mkmkmk pisze:Witam, mam jeden w taki grzejnik w domu do oddania na kociarnie, podrzuciłbym go jutro, koło południa tylko sprawdzę czy działa. Parę lat już ma, ale może się przyda.
Witam serdecznie!
Chciałam Panią tylko poinformować, że zdecydowałam się jednak na Dziunię. Jest już w nowym domku, i właśnie próbuje upolować papugę
Jest prze-kochana, straszna z niej pieszczocha.
Pozdrawiam
Iza
pisiokot pisze:Może dla Toriny u Cameo ?
Kicia jest bardzo zestresowana, życie w gromadzie kotów jej nie służy. Załatwia się poza kuwetą, Kamila ma z nią duży problem.
Może taka karma pomogłaby choć trochę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 39 gości