Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serum pisze:Iza wysłałam przelew i pw. do ciebie.
-=sara=- pisze:Ale dziś przyszła za mną do łazienki, wskkoczyła do wanny, kucnęła tuż nad odpływemi .... siuuu
![]()
Ale jaka ona cwana, akurat musi nad odpływem wycelować, żeby nic nie było czuć
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Kochani. Zbieramy na styropian i kolejne budki.Nie wiem ile zostało folii. Tasmy nie ma. Kołków nie ma. Kleju nie ma. Styropianu też nie ma. Orientacyjny koszt wyprodukowanie 6 podwójnych ciepłych sypialni, to tak jak poprzednio około 300 zł. Prosimy o Pomoc.
Kochani dotarły do nas nastepujace wpłaty na wyzej wymieniony cel
JOANNAM - 100 zł![]()
Taizu - 50 zł
ALICJA Borgelt - 50 zł
Serum - 100 zł![]()
Razem 300 zł![]()
![]()
Nadal Gorąco zachęcamy do Pomocy.
Przypomnę. Zbieramy srodki na wyprodukowanie porzadnych kocich sypialni. Byc moze beda to same dwójki, być moze zrobimy tym razem też jedynki. Tak czy inaczej mamy czas do konca przyszłego tygodnia. Im więcej środków, tym więcej kocich schronień. Ciepłych, solidnych, takich juz na długie lata.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Mati - nie ma Opiekuna Wirtualnego-
-
-
-
Mati korzysta z naszej stołowki od trzech lat. Wczesniej mieszkał na Bazie Rybackiej.Sterylizowałam stamtad wiele kotek, ale ...niewiele kotów tam zostało. Mati dołaczył do stada jako płochliwy, dość zabiedzony kot. Nabrał masy, ciała. Apetyt i zdrowie w formie. To tzw. waga cieżka. Takie koty teraz rodza sie rzadko. Myślę ze moze miec około 5-6 lat. I wiekowo wywodzi sie z kotów takich jak Płomyczek, Patryczek, Bartuś, Tajfun. Czyli kotów masywnych i duzych.
Ostatnio jak juz pisałam zamieszkał na moim podwórku i czasem ma zajścia z Wacusiem.
Kto pokocha Matiego???
ALICJA Borgelt pisze:Buba gdzie ty się podziewasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Georgewealt i 16 gości