Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Juleńkaależ wypiękniała
![]()
Trzymam ogromne kciuki za transport i szybką aklimatyzację w nowym DS![]()
Maćku&Julko jak by były jakiekolwiek problemy, pytania to śmiało pisz na wątku...
są tu ludzie którzy naprawdę mają doświadczenie i chętnie dzielą się wiedzą![]()
Co do lecznic we Wrocławiu to niestety nie znam lecznicy, którą mogłabym polecić z czystym sumieniem w Waszych okolicach.
Ja mam pełne zaufanie do lecznicy LEGWAN przy al. Wiśniowej we Wrocławiu i tak leczę wszystkie swoje tymczasy i własne koty![]()
To bardzo dobrze wyposażona lecznica i ze świetnymi specjalistami, szczególnie polecam dr Czerskiego i Włodarczyka oraz dr Paulinę ( ale nazwiska nie pamiętam). Co ważne mają WIELKIE serce dla zwierzakówa Julcia była ich pacjentką po wyciągnięciu ze schroniska. Szczerze odradzam lecznicę z ul.B.Prusa ale nie pamiętam nazwy.
smarti pisze:Julcia się na mnie obraziła![]()
![]()
wyłożylam jej budkę pieluchą żeby już się przyzwyczajała,wykocimiętkowałam i wyfeliwayowałam a ona nie dośc ze omija ją szerokim łukiem to jeszcze jak ją głaskałam po pysiu to mnie chaps za rękę-tak bezzębnie oczywiście,można rzec pieszczotliwiei koniuszek ogonka zaczął jej chodzić..
ona jest straszna cwaniara i pewnie sie skończy na tym że pojedzie bez pieluczy-trudno-jakby co to budka sie pierze w pralce na 40'C
Agness78 pisze:smarti pisze:Julcia się na mnie obraziła![]()
![]()
wyłożylam jej budkę pieluchą żeby już się przyzwyczajała,wykocimiętkowałam i wyfeliwayowałam a ona nie dośc ze omija ją szerokim łukiem to jeszcze jak ją głaskałam po pysiu to mnie chaps za rękę-tak bezzębnie oczywiście,można rzec pieszczotliwiei koniuszek ogonka zaczął jej chodzić..
ona jest straszna cwaniara i pewnie sie skończy na tym że pojedzie bez pieluczy-trudno-jakby co to budka sie pierze w pralce na 40'C
Moje koty tak reagują na kocimiętkę. W dużym stężeniu działa na kota pobudzająco i moje koty właśnie zaczynają podgryzać mi rękę.
Dopiero za jakiś czas są rozanielone. Myślę że Julcia może mieć podobnie
smarti pisze:no więc,jak zwykle Julcia wygrała-pielucha wyjęta i Julcia znowu w budce,baaardzo zadowolona z siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 622 gości