JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 19:04 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Smarti ty to potrafisz odpaść kotka ;) A ta budka bardzo fajna, gdzie kupiłaś? Moim bym kupiła, takie fajne w Ikei były ale bardziej namioty niż budki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 08, 2010 19:18 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Wow no śliczna odpasiona ^__^ i jak slodko je w swoim domku, taka delikatna dama :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Pon lis 08, 2010 19:28 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Juleńka :1luvu: ależ wypiękniała :1luvu:
Trzymam ogromne kciuki za transport i szybką aklimatyzację w nowym DS :ok:
Maćku&Julko jak by były jakiekolwiek problemy, pytania to śmiało pisz na wątku...
są tu ludzie którzy naprawdę mają doświadczenie i chętnie dzielą się wiedzą :ok:

Co do lecznic we Wrocławiu to niestety nie znam lecznicy, którą mogłabym polecić z czystym sumieniem w Waszych okolicach.
Ja mam pełne zaufanie do lecznicy LEGWAN przy al. Wiśniowej we Wrocławiu i tak leczę wszystkie swoje tymczasy i własne koty :ok:
To bardzo dobrze wyposażona lecznica i ze świetnymi specjalistami, szczególnie polecam dr Czerskiego i Włodarczyka oraz dr Paulinę ( ale nazwiska nie pamiętam). Co ważne mają WIELKIE serce dla zwierzaków :1luvu: a Julcia była ich pacjentką po wyciągnięciu ze schroniska. Szczerze odradzam lecznicę z ul.B.Prusa ale nie pamiętam nazwy.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lis 08, 2010 19:41 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Bardzo dziękuję :)

Na pewno w razie problemów będę szukał u Was porady, choć mam wielką nadzieję, że nigdy nie będzie to konieczne i jedyne co będę Wam przekazywał to zadowolone zdjęcia Julci :kotek:
Obrazek
Dziękujemy Smarti :)

Maciek&Julcia

Od: Pt lis 05, 2010 18:05

Post » Pon lis 08, 2010 19:46 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Agness78 pisze:Juleńka :1luvu: ależ wypiękniała :1luvu:
Trzymam ogromne kciuki za transport i szybką aklimatyzację w nowym DS :ok:
Maćku&Julko jak by były jakiekolwiek problemy, pytania to śmiało pisz na wątku...
są tu ludzie którzy naprawdę mają doświadczenie i chętnie dzielą się wiedzą :ok:

Co do lecznic we Wrocławiu to niestety nie znam lecznicy, którą mogłabym polecić z czystym sumieniem w Waszych okolicach.
Ja mam pełne zaufanie do lecznicy LEGWAN przy al. Wiśniowej we Wrocławiu i tak leczę wszystkie swoje tymczasy i własne koty :ok:
To bardzo dobrze wyposażona lecznica i ze świetnymi specjalistami, szczególnie polecam dr Czerskiego i Włodarczyka oraz dr Paulinę ( ale nazwiska nie pamiętam). Co ważne mają WIELKIE serce dla zwierzaków :1luvu: a Julcia była ich pacjentką po wyciągnięciu ze schroniska. Szczerze odradzam lecznicę z ul.B.Prusa ale nie pamiętam nazwy.

Nieśpielak ;)
A doktor Czerski to wyjątkowo cierpliwy wet, jeśli znosi moje upierdlistwo i tysiąc pytań na sekundę ;) :twisted: Ja to w ogóle wetom i lekarzom nie ufam - a to jest wet któremu "nie ufam najmniej" a to według moich kryteriów najwyższa z możliwych ocen ;) :twisted: :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lis 08, 2010 21:29 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

chcę Julcie przydybać jak siedzi w budce i ma otwarte te swoje piękne wielkie ślepska ale ona zawsze zdąży je przymrużyć :roll:

a na prawdę już zgubiła te zapadnięte boczki i wystający ,jak u dinozaura,kręgosłupik,
zrobila się taka puchaciutka,mięciutka i okraglutka-oczywiście-jak na nią :roll:

jeśli chodzi o budkę to mogę się dowiedzieć o producenta-pewnie będzie w internecie :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 09, 2010 0:23 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Juleczka piękna :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Maciej&Julcia - szczęściarz z Ciebie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 09, 2010 11:23 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Julcia się na mnie obraziła 8O 8O

wyłożylam jej budkę pieluchą żeby już się przyzwyczajała,wykocimiętkowałam i wyfeliwayowałam a ona nie dośc ze omija ją szerokim łukiem to jeszcze jak ją głaskałam po pysiu to mnie chaps za rękę-tak bezzębnie oczywiście,można rzec pieszczotliwie :mrgreen: i koniuszek ogonka zaczął jej chodzić..
ona jest straszna cwaniara i pewnie sie skończy na tym że pojedzie bez pieluczy-trudno-jakby co to budka sie pierze w pralce na 40'C
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 11:27 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

smarti pisze:Julcia się na mnie obraziła 8O 8O

wyłożylam jej budkę pieluchą żeby już się przyzwyczajała,wykocimiętkowałam i wyfeliwayowałam a ona nie dośc ze omija ją szerokim łukiem to jeszcze jak ją głaskałam po pysiu to mnie chaps za rękę-tak bezzębnie oczywiście,można rzec pieszczotliwie :mrgreen: i koniuszek ogonka zaczął jej chodzić..
ona jest straszna cwaniara i pewnie sie skończy na tym że pojedzie bez pieluczy-trudno-jakby co to budka sie pierze w pralce na 40'C

Moje koty tak reagują na kocimiętkę. W dużym stężeniu działa na kota pobudzająco i moje koty właśnie zaczynają podgryzać mi rękę.
Dopiero za jakiś czas są rozanielone. Myślę że Julcia może mieć podobnie :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lis 09, 2010 11:28 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Agness78 pisze:
smarti pisze:Julcia się na mnie obraziła 8O 8O

Moje koty tak reagują na kocimiętkę. W dużym stężeniu działa na kota pobudzająco i moje koty właśnie zaczynają podgryzać mi rękę.
Dopiero za jakiś czas są rozanielone. Myślę że Julcia może mieć podobnie :ok:

Moje tak samo, właśnie miałam to napisać ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 09, 2010 11:33 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

to ja pierwszy raz się z tym spotykam-moje to lecą z końca świata i natychmiast się tarzają bez umiaru i bez wstydu :mrgreen:

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 12:16 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

dziewczyny z Wrocławia - może warto sprawdzic to ogłoszenie? :ok: :ok: :ok:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z241071554
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 09, 2010 12:46 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

no więc,jak zwykle Julcia wygrała :mrgreen: -pielucha wyjęta i Julcia znowu w budce,baaardzo zadowolona z siebie :piwa:

smarti

Post » Wto lis 09, 2010 13:19 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

smarti pisze:no więc,jak zwykle Julcia wygrała :mrgreen: -pielucha wyjęta i Julcia znowu w budce,baaardzo zadowolona z siebie :piwa:

heh też mam taką szantażystkę księżniczkę w domu ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 09, 2010 13:43 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Obrazek

smarti

[poprzednia][następna]