październik
1.maluszek u Budryska

viewtopic.php?f=13&t=117936
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:A ja mam pytanie o nasz ślepaczkowy banerek - czy tylko mnie się nie wyświetla?
alessandra pisze:Tysiek, wrzuc nam link do wątku, gdzie jest coś więcej na temat kotka, w klubie smai zakoceni, a tak bez zdjecia i informacji nie bardzo jest jak wstawic ogłoszenie gdizekolwiek, tutaj na 1 wstawiam w takiej formie, ale to za mało, tu sporadycznie ktos zaglada i to raczej po pomoc ;..
dobrze byłoby jeszcze podac kontakt z osobą , która nim sie zajmuje lub wiecej wie, stan jest ogólnie fatalny
elu pisze:Cytuje z dogo:Klaudus__;15490009]Oczka nie da się uratować.
Jest bezwzględnie do usunięcia...
Koszt ok 150 zł.
Niestety finansowo leżymy...
A u tego doktora kredytu nie mamy...
Jednak nie ma też na co czekać, bo zwłoka może spowodować,że i drugie będzie do usunięcia...
Poza tym ta kruszynka STRASZNIE cierpi...
Bazyliszkowa pisze:O koteczku pod opieką Budryska:elu pisze:Cytuje z dogo:Klaudus__;15490009]Oczka nie da się uratować.
Jest bezwzględnie do usunięcia...
Koszt ok 150 zł.
Niestety finansowo leżymy...
A u tego doktora kredytu nie mamy...
Jednak nie ma też na co czekać, bo zwłoka może spowodować,że i drugie będzie do usunięcia...
Poza tym ta kruszynka STRASZNIE cierpi...
Dziewczyny, może udałoby się wcześniej uruchomić wsparcie finansowe dla Budryska, nie pozwólmy cierpieć maluchowi z powodu braku pieniędzy...
Tysiek pisze:Dostałam wiadomość, że ktoś ma go zabrać dziś ze schronu, więc na razie nie podejmuję żadnych kroków.
Pixia pisze:Mały ze schronu grzeje się już w dt:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 231 gości