Sheyren pisze:Zdjecia sa w ... odjechane!

relaksujaca sie Tuska bije wszystko na glowe.
Co do ceny - no przeciez dostalas upust, tak zaplacilabys to 250plus zastrzyki po sterylce, i wyszloby wiecej. Nikt Ci nigdy nie wliczy dalszej antybiotykoterapii czy przeciwzapalnych (przynajmniej ja sie z tym nie spotkalam).
Tak czy inaczej sciagniecie szwow powinno byc za darmoche
Chociaz, z drugiej strony nie szkodzi zapytac.
Jak z Lolka?
Tylko, że od samego początku mówili, że wszystko jest w cenie sterylki, no to w końcu jest czy nie jest. Wydaje mi się że było by jeżeli bym zapłaciła 250zł. Ale że skoro dali mi "upust" na 210zł to jednak 20zł zastrzyk i pewnie 20zł szwy

=250zł
No ale rozdrabniać się nie będę. Mnie chodziło tylko o to, że JAK W CENIE STERYLKI to tak ma być a nie + jeszcze
Co do Loli jutro przestaje działać staryd i mamy podać jej tabletki(bazgroły w tej książeczce, że odczytać nie umie

a takie te nazwy łacińskie, że zapominam ich

) w połowie przyszłego tyg mamy zadzwonić i powiedzieć jak zareagowała na nie. Teraz jak jest na sterydzie to jej tak nie słychać lepiej oddycha, spać może.
Teofilina tylko jej zaszkodziła

więc to odpadło.
Rozmawiałam z jedną panią której kot [*] miał to samo, ona władowała w niego około 200 zastrzyków przez pół jego życia, pełno leków które i tak nie przyniosły poprawy, a raczej zabiły by kota i w końcu przestała go leczyć(męczyć ciągłymi wizytami stresować lekami). Nadal charczał, ale żył z tym 16długich lat nie męczył się. Ona powiedziała, że to nie było silne(czyli coś podobne co teraz Lola ma-ona właśnie tak cicho charcz, ale to dlatego że jest na sterydzie) Ja czasami się zastanawiam czy to wszystko pomoże, czy wręcz odwrotnie tylko zaszkodzi. Ona ma 6-7miesięcy i nie chciałabym aby jej te leki zaszkodziły.
Jedyne kiedy mogę pogłaskać Lolę

to jak śpi na fotelu

chyba już się nie oswoi.
Lola

No Tuśce zaczyna się nie podobać

i młoda dobiera się do szwów

muszę cały czas ją widzieć bo non stop coś tam robi, nawet potrafi już odwiązać gumki które ma zawiązane na grzbiecie
Tusia