Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dzisiaj zmarł nagle, po wylewie mąż naszej koleżanki wolontariuszki BEATY , także pomagał kotkom, wiele z nas go znało , WSPANIAŁY CZŁOWIEK , KOCHAŁ bardzo koty..... ratował je z nami..... cieszył się z każdego któremu udało sie pomóc ...pamiętał imiona wszystkich, ŻEGNAJ ANTONI, chociaż wierzyć mi się nie chce że to się stało
dagmara-olga pisze:Boże..........
czy trzeba jej jakiejś pomocy?
Sama niewiele zdziałam bo daleko, ale może coś może pomoc moja mama?
Póki co nie może być DT ale gdyby coś było innego potrzebne, wiecie, gdzie mnie szukać
dagmara-olga pisze:ze swojej strony płace za ogłoszenia (2 pakiety) - jesli taka pomoc będzie ok.
viewtopic.php?f=27&t=117559&start=0
CatAngel robi pakiety - jesli już będą w planie ogłoszenia - dajcie znać.
jessi74 pisze:dzisiaj zmarł nagle, po wylewie mąż naszej koleżanki wolontariuszki BEATY , także pomagał kotkom, wiele z nas go znało , WSPANIAŁY CZŁOWIEK , KOCHAŁ bardzo koty..... ratował je z nami..... cieszył się z każdego któremu udało sie pomóc ...pamiętał imiona wszystkich, ŻEGNAJ ANTONI, chociaż wierzyć mi się nie chce że to się stało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości