Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 23:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Aha, jak zwykle sobie poszły a Puchatkowo bez opieki - skandal :evil:

Chciałam tylko powiedzieć, że to, co tu przeczytałam - TO BYŁA TA KROPLA, CO TO PRZELAŁA CZARĘ GORYCZY :crying: :crying: :crying:
Weszłam tu jako UFFFNA, SZCZERA i ŻYCZLIWA fanka - a odchodzę ( :crying: :crying: :crying: ) - STERANA samotną walką o zaszczepienie humoru na Puchatkowie, POMÓWIONA, OCZERNIONA i jakże niesprawiedliwie SKRZYWDZONA :placz: :placz: :placz:
Znosiłam z godnością inwektywy, plotki o kuwecie z diamentami (podczas gdy ja preferuję bardziej gustowne, z onyksem i bursztynem), ale posądzenie o BANALNE, plebejskie NADUŻYWANIE 8O (żeby to był przynajmniej absynt) :roll:
Odchodzę :crying: na zawsze :placz: i nigdy tu już nie wrócę :crying:
Żegnajcie - ostała mi się jeno DOGOMANIA :crying: , cóż, Świat nie rozumie geniuszy :placz: :placz: :placz: :placz: I nie proście żebym została - COŚ WE MNIE SIĘ WYPALIŁO :crying: :crying: :crying:

A skoro nikogo nie ma - to przynajmniej się zemszczę i pokażę tym......NIEWYDEPILOWANYM (ha, ha - "Puchatkom") jak sika Jasmina
Ostatnio edytowano Nie kwi 25, 2010 23:47 przez Jasmina, łącznie edytowano 1 raz
Jasmina

Post » Nie kwi 25, 2010 23:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

:evil: siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................... :smokin:
Jasmina

Post » Pon kwi 26, 2010 5:10 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

przeciez mówię ,że sie powyciera.... :? i niech juz bedzie..... :D
Serniczek

Post » Pon kwi 26, 2010 6:44 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Serniczek pisze:przeciez mówię ,że sie powyciera.... :? i niech juz bedzie..... :D

Powycierane :ryk: :ryk: :ok:
Cześć wszystkim w piękny poniedziałkowy poranek :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon kwi 26, 2010 6:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

W fundacji z której mam Syneczka jest persjanka Francesca, znaleziona w strasznycm stanie....Prawdziwa tragedia :cry:

http://www.blog.niechcianeizapomniane.org/index.php/dramat-kociej-pieknosci/

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pon kwi 26, 2010 7:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Chyba sie jednak wypisze z Puchatkowa, bynajmniej nie z powodu nałogów (czyt.P.Jasmina) bo jak widzę i czytam takie rzeczy to mi sie włos na głowie jeży 8O i tak się zastanawiam. że to niemożliwe, żeby takiego skarba tak zostawić na ulicy. Może ona sie zgubiła, albo komuś zaginęła i błąkała się, a wiadomo, że sama sobie nie poradzi :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 26, 2010 7:25 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

iwop pisze:W fundacji z której mam Syneczka jest persjanka Francesca, znaleziona w strasznycm stanie....Prawdziwa tragedia :cry:

http://www.blog.niechcianeizapomniane.org/index.php/dramat-kociej-pieknosci/

Dopisałam się na podanej stronce, że Puchatkowo chętnie zapłaci za badania krwi koteczki.. czekam teraz na odpowiedź..

Tak strasznie ta kicia mi przypomina moją Suffkę..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon kwi 26, 2010 7:26 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ja też pisałam do osoby, która Franczeska się zajmuje. Jej stan jest teraz ustabilizowany...Ja w przyszłym tygodniu zrobie przelew na Puchatkowo.

iwop

Post » Pon kwi 26, 2010 7:28 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

jasdor pisze:Chyba sie jednak wypisze z Puchatkowa, bynajmniej nie z powodu nałogów (czyt.P.Jasmina) bo jak widzę i czytam takie rzeczy to mi sie włos na głowie jeży 8O i tak się zastanawiam. że to niemożliwe, żeby takiego skarba tak zostawić na ulicy. Może ona sie zgubiła, albo komuś zaginęła i błąkała się, a wiadomo, że sama sobie nie poradzi :(

Jasdor, na Puchatkowie najczęściej można właśnie takie rzeczy przeczytać..
po to jesteśmy, żeby w miarę naszych możliwości pomagać właśnie takim puchatym biedom..
A nałogi ;) Jasminy to tylko albo aż, promyczek dobrego humoru, który łagodzi dołujący temat, którym zajmuje się Puchatkowo..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon kwi 26, 2010 7:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Wielce Szanowana Pani JASMINO , Promyczku dobrego Humoru (jak nazwała aamms).... nie odchodź na dogomanię, tam pchły panują, a koty to zawsze KOTY a i posikać w kupie raźniej i doceń starania Serniczka (mnie chciała kastrować a po Tobie nawet powyciera) :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon kwi 26, 2010 7:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

o przepraszam... ja na dogo siedzę i pcheł nie posiadam :evil:

iwop

Post » Pon kwi 26, 2010 7:49 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

iwop pisze:o przepraszam... ja na dogo siedzę i pcheł nie posiadam :evil:

ciiiiiiii....nie pisz o tym tak głośno, pomyśl co bedzie jeśli W.Sz.P. Jasmina na nas sie obrazi na amen, kto tu bedzie tak z gracją pajacował? a modły kto bedzie słał do świętych z takim poświeceniem?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon kwi 26, 2010 7:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

No, tak bez modlenia to ani rusz! :lol:

iwop

Post » Pon kwi 26, 2010 8:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

jak tu chwilami wesoło jest 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon kwi 26, 2010 9:21 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

iwop pisze:o przepraszam... ja na dogo siedzę i pcheł nie posiadam :evil:

jeszcze :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]