WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 13:40 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

magda b. pisze:
Agness78 pisze:Mogę dorzucić się do rehabilitacji 30 zł :oops:
Trzeba ustalić grafik bo 3 razy w tygodniu to ja niestety nie podejmę się. Niestety w obecnej mojej sytuacji nie mogę aż tak planować czasu, bo nie wiem czy później będę mogła się wywiązać :oops:
Jestem w stanie wozić Gacusia z Więckowskiego na Borowską i z powrotem ale 1 raz w tygodniu.
Pasuje mi najlepiej środa lub poniedziałek, w inne dni odpadają ( niestety są to godziny w których pracuję :( )

ja też pracuję do 17.00 więc ewentualnie w ten drugi dzień (pon. lub śr.) mogę się zadeklarować, też niestety tylko raz w tygodniu, ale razem z Agness78 to już będą 2 wizyty :) w kupie siła, jak mówią :ryk:

edit: błędy

:ok: oby tylko kotek mógł zostać w lecznicy.... wszystko trzeba uzgodnić z panią doktor... ale tym już pewnie zajmie się tymczasowy dt czyli Turkawka
natomiast Figaro wraca w czwartek, 5 sie

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lip 30, 2010 13:41 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

WAŻNE! w razie czego to jestem od poniedziałku dostępna tylko pod telefonem!! W związku z przeprowadzką nie będę miała neta przez jakieś 2-3 tygodnie, ewentualnie w pracy.
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Pt lip 30, 2010 13:56 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

Dlatego myślę że warto by było podejśc z Gacusiem w sobotę (10-14 )lub w poniedziałek (od 16-20) na konsultacje i ustalić grafik pod warunkiem że p. Marszałek wyrazi zgodę aby Gacuś został w lecznicy na czas przynajmniej pierwszego tygodnia reghabilitacji. (łatwiej jest go odebrać i przywieść z powrotem i bliżej a lecznica czynna od 10-19 a w soboty od 10-14)

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pt lip 30, 2010 14:00 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

natasza25 pisze:Dlatego myślę że warto by było podejśc z Gacusiem w sobotę (10-14 )lub w poniedziałek (od 16-20) na konsultacje i ustalić grafik pod warunkiem że p. Marszałek wyrazi zgodę aby Gacuś został w lecznicy na czas przynajmniej pierwszego tygodnia reghabilitacji. (łatwiej jest go odebrać i przywieść z powrotem i bliżej a lecznica czynna od 10-19 a w soboty od 10-14)

Dobrze by było w sobotę podjechać i ustalić grafik to od przyszłego tyg byśmy już z nim jeździły :ok:
Niestety w sobotę nie dam rady pomóc bo na 10 wiozę te kotki na sterylkę, a później już mam inne plany :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lip 30, 2010 17:30 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

Hej,
przyjechalam wlasnie i ograniam wszystko. Kociaki juz u mnie. Jutro kolo 10 postaram sie podjechac z Gacusiem do tej przychodzi. Zapytam sie dokladnie jak to wyglada i ustale wizyty. Jezeli to nie bedzie trwalo dlugo, to w poniedzialek mam jechac z Shira do kontroli do Pani doktor, to zabiore Gacusia i wracajac podjedziemy na pierwsze masowanko ;) Ze swojej strony tez bede go masowac. Co do innych dni, to ustalimy. Mysle, ze dobrze tez zaczekac na Pania Halinke. Ja przedpoludniami nie bede mogla jezdzic, bo pracuje.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Sob lip 31, 2010 17:17 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=115094
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 31, 2010 17:49 Re: dt Figaro52,Gacek już bez gipsu, ale łapka niewładna:(

Gibutkowa pisze:Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=115094

:1luvu:

jessi74

Post » Sob lip 31, 2010 20:56 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Byłam dzisiaj u Pani Doroty Strugały z Fizjoweta. Obejrzała Gacusia i też nie była optymistyczna, ale mówi, że jak nie spróbujemy, to sie nie przekonamy. Dała mi przepis, jak masować Gacusia w domu i umówiłyśmy się na poniedziałek na pierwszą rehabilitację u niej. Ma się zastanowić jak rozlozyc mu te rehabilitacje. Zrozumialam, ze klinika jest czynna do wieczora i kocie na rehabilitacje mozna w piatek tez po poludniu przywiezc. Co do rozliczenia, to Pani Dorota powiedziala, ze rozliczymy sie pod koniec tygodnia. A my mamy sobie zbierac spokojnie pieniazki. Wiec zbieramy. Czekam na informacje od Asu czy ceny wyjsciowe jej pasuja i startujemy z kolejna akcją bazarkową!
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Sob lip 31, 2010 21:01 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

turkawka pisze:Byłam dzisiaj u Pani Doroty Strugały z Fizjoweta. Obejrzała Gacusia i też nie była optymistyczna, ale mówi, że jak nie spróbujemy, to sie nie przekonamy. Dała mi przepis, jak masować Gacusia w domu i umówiłyśmy się na poniedziałek na pierwszą rehabilitację u niej. Ma się zastanowić jak rozlozyc mu te rehabilitacje. Zrozumialam, ze klinika jest czynna do wieczora i kocie na rehabilitacje mozna w piatek tez po poludniu przywiezc. Co do rozliczenia, to Pani Dorota powiedziala, ze rozliczymy sie pod koniec tygodnia. A my mamy sobie zbierac spokojnie pieniazki. Wiec zbieramy. Czekam na informacje od Asu czy ceny wyjsciowe jej pasuja i startujemy z kolejna akcją bazarkową!

Mam nadzieję że z mojego bazarku też coś będzie ;) I może sie spotkamy w poniedziałek, bo my z Mieciem będziemy szli na konsultacje - dziś nie mogliśmy bo byliśmy w Legwanie się szczepić. A Paulina zrobiła takie oczy 8O jak zmacała tłuszczyk u Mietka :oops: Ona go przyjmowała na pierwszej wizycie, jak z Mietka było jeszcze takie małe chude gówienko ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 31, 2010 21:33 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

mamy już zadeklarowane 80zł, my nic nie możemy dodać :( wczoraj za dwie dawki Zylexis dla Mikołaja poszło 100zł i dzisiaj 200zł na szczepionki dla kotek które jada na wieś do Beaty mamy zapłaciłam tylko 60zł, bo to ostatnie nasze pieniadze 140zł długu w lecznicy za szczepienia i 159zł za leczenie kotów :(

jessi74

Post » Sob lip 31, 2010 21:47 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

turkawka pisze:Byłam dzisiaj u Pani Doroty Strugały z Fizjoweta. Obejrzała Gacusia i też nie była optymistyczna, ale mówi, że jak nie spróbujemy, to sie nie przekonamy. Dała mi przepis, jak masować Gacusia w domu i umówiłyśmy się na poniedziałek na pierwszą rehabilitację u niej. Ma się zastanowić jak rozlozyc mu te rehabilitacje. Zrozumialam, ze klinika jest czynna do wieczora i kocie na rehabilitacje mozna w piatek tez po poludniu przywiezc. Co do rozliczenia, to Pani Dorota powiedziala, ze rozliczymy sie pod koniec tygodnia. A my mamy sobie zbierac spokojnie pieniazki. Wiec zbieramy. Czekam na informacje od Asu czy ceny wyjsciowe jej pasuja i startujemy z kolejna akcją bazarkową!

:ok:

jessi74

Post » Nie sie 01, 2010 11:50 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Bazarek czas zacząć czyli wszystko co prawdziwa kobieta posiadać powinna!
viewtopic.php?f=20&t=115113
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Nie sie 01, 2010 16:53 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

[quote="jessi74"]dziewczyny mam poważny problem, w marcu pośredniczyłam z transporcie kota z wrocławskiego schroniska do domu tymczasowego u IKA6 , teraz ten dom jest mocno krytykowany na forum, to jest dom w Rudzie Śląskiej, za daleko dla mnie żeby jechać i sprawdzić, co sie dzieje z kotkiem.
to jest wątek Czupurka viewtopic.php?f=1&t=110295&start=210&hilit=czupurek zamknięty na prośbę IKA6. Wiem, ze ten kot nie trafił na pewno do domu stałego. Dzwoniłam tydzień temu do IKA6, która zapewniała mnie że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Martwi mnie to , bo nigdzie nie natrafiłam na ogłoszenia Czupurka, wiem że ciężko z adopcjami, ale od marca ten kot już powinien znaleźć dom. Mam prośbe, czy któraś z Was będzie może w najbliższym czasie na Ślasku? albo macie zaprzyjaźnioną osobę z tamtego rejonu, która mogłaby udać się do iKA na wizytę przedadopcyjną. Do niedawna, nawet w świetle zakłądanych wątków dotyczących IKA nie miałam podstaw żeby przypuszczać, ze dzieje sie tam coś niepokojącego. Jednakże dostaję sprzeczne informacje na temat tego kota i dlatego chciałabym to sprawdzić. Aha, jest tam jeszcze jeden kotek z naszego schroniska - Serduszko :(
viewtopic.php?f=1&t=110981

jessi74

Post » Wto sie 03, 2010 7:42 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

jessi74 pisze:mamy już zadeklarowane 80zł, my nic nie możemy dodać :( wczoraj za dwie dawki Zylexis dla Mikołaja poszło 100zł i dzisiaj 200zł na szczepionki dla kotek które jada na wieś do Beaty mamy zapłaciłam tylko 60zł, bo to ostatnie nasze pieniadze 140zł długu w lecznicy za szczepienia i 159zł za leczenie kotów :(

Puszczam dzisiaj przelew na rehabilitację Gacusia :ok:
50 zł od mawin i 50 zł ode mnie :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sie 03, 2010 8:20 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:mamy już zadeklarowane 80zł, my nic nie możemy dodać :( wczoraj za dwie dawki Zylexis dla Mikołaja poszło 100zł i dzisiaj 200zł na szczepionki dla kotek które jada na wieś do Beaty mamy zapłaciłam tylko 60zł, bo to ostatnie nasze pieniadze 140zł długu w lecznicy za szczepienia i 159zł za leczenie kotów :(

Puszczam dzisiaj przelew na rehabilitację Gacusia :ok:
50 zł od mawin i 50 zł ode mnie :ok:

8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czyli mamy już 100zł
a ja zrobiłam bazarek książkowy, zapraszam viewtopic.php?f=20&t=115202

jessi74

[poprzednia][następna]