Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Magaaaa posłałam 80 zeta na Małą Mi![]()
![]()
Czekam na pw od Kini.
I bardzo serdecznie dziękuję Bazyliszkowej![]()
Przelew dotarł
![]()
DOTARŁ DO MNIE TEŻ PRZELEW ZA "PASTĘ DO ZĘBÓW". CZY TO NA KASĘ K.?
magaaaa pisze:A ja prosilam na pismie Prezydenta Miasta o pomoc w sterylkach i zakupach karmy dla bezdomniaków.
niestety odmówił. Nie ma pieniędzy.
Poza tym o co chodzi?
Przecież odławia koty i odwozi do schroniska...
W 2010 odlowił i odwiózł 12 (!)
Kwestia talonów na leczenie została przemilczana.
Nie wiem czy to bardziej do śmiechu czy do płaczu.
Także te co mogą liczyc na pomoc władz to szczęściary...
magaaaa pisze:A ja prosilam na pismie Prezydenta Miasta o pomoc w sterylkach i zakupach karmy dla bezdomniaków.
niestety odmówił. Nie ma pieniędzy.
Poza tym o co chodzi?
Przecież odławia koty i odwozi do schroniska...
W 2010 odlowił i odwiózł 12 (!)
Kwestia talonów na leczenie została przemilczana.
Nie wiem czy to bardziej do śmiechu czy do płaczu.
Także te co mogą liczyc na pomoc władz to szczęściary...
kinia098 pisze:u mnie też niestety UM pieniędzy na sterylki nie daje![]()
milunia pisze:Witam.Zaklepywałam w sierpniu numerek na sterylizację 3 kotek z Gorzowa-w pażdzierniku skończyły 6 miesięcy...Jednej z nich udało mi się znalżc domek...zostały mi 2 . Otóż ,gorzowska TOZ zgodziło się dofinansowa zabieg - ja ze swojej strony płacę 50 zł.na stowarzyszenie.I o tyle tylko prosiłabym do zwrotu. Jakie i komu rachunki ,zaświadczenia przesłac ? I jeszcze jedno, może jest jakaś nadzieja na trochę karmy ? Karmię 3 bezpańskie koty , w zimie o parę więcej, nie daję finansowo rady....
martaslupsk pisze:Wet wysterylizuje mi za 100zł od kotki. Koteczki są dwie więc 200zł ( masakra:/) Zależy mi na czasie bo koteczki w wysokiej ciąży (a ukraść na sterylkę mogę je w każdej chwili).Najgorsze ,że odwdzięczyć się będę mogła jedynie jakimiś bazarkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości