Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Negri pisze:Kruszyna pisze:Długowłosy był, ale przyszli znajomi kobiety która kota oddała - oddała go jako znalezionego, a powodem był brak zgodności z innymi kotami. No i zrobiło się lekkie zamieszanie. Stanęło na tym ze albo ma go właścicielka odebrać i potem niech go daje komu chce albo jak wszyscy mają czekać na koniec kwarantanny czyli do czwartku
Kruszyna pisze:Dziołszki, kto się wybiera w niedzielę do kociastych?
Kruszyna pisze:Podpytywałam, bo ja niestety się nie pojawię, choć tydzień temu byłam pewna, że w najbliższą niedzielę przyjdęOd 8 do 14 mam zajęcia, nie dam rady przyjechać
molly88 pisze:Kruszyna pisze:Podpytywałam, bo ja niestety się nie pojawię, choć tydzień temu byłam pewna, że w najbliższą niedzielę przyjdęOd 8 do 14 mam zajęcia, nie dam rady przyjechać
Eh to kto idzie ze mna? Tylko patent jest taki, że mam problem z aparatrem
Mruczeńka1981 pisze:molly88 pisze:Kruszyna pisze:Podpytywałam, bo ja niestety się nie pojawię, choć tydzień temu byłam pewna, że w najbliższą niedzielę przyjdęOd 8 do 14 mam zajęcia, nie dam rady przyjechać
Eh to kto idzie ze mna? Tylko patent jest taki, że mam problem z aparatrem
![]()
![]()
jessi74 pisze:pilne przypadki ze schronu na dzień dzisiejszy ( z rozmowy z panią D.)
trzy maluchy z poprzedniego tygodnia, biegunka już ustała, natomiast są zabiedzone i w takim stanie niestety nie zostały zabrane do kącika adopcyjnego w Kakadu ( a tak pierwotnie miało być )
![]()
młoda koteczka z chora łapką, nie staje na tej łapce, podpiera się na ugiętej - bez żadnej diagnozy
( i jeśli chodzi o schron to tak pewnie pozostanie
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 86 gości