Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Zaraz poogarniam konińskie wątki - tak na szybko, dla Cynamonka potrzeba 330 zeta na badania.
Z Allegro Alexis86 widzę 100 zł, z Allegro robionego przez dziewczyny z Konina też widziałam sprzedane cegiełki za min 80 zł, Ciepła wpłaciła na testy na konto schroniska 100 zł, ktoś deklarował 30 zł....
Smierć Pokrzywki już nie poszła na marne. Jej zdjęcie - koszmarnie schorowanej kotki, poruszyło wiele osób. Dzięki niej już kilka kotów z konińskiego schroniska opuściło jego mury. Teraz spływają pieniądze które pomogą ratować inne koty.
Oby nigdy więcej takiej Pokrzywki, bezsilnego patrzenia jak umiera kot.
Ag_konin pisze:Ja-Ba pisze:Zaraz poogarniam konińskie wątki - tak na szybko, dla Cynamonka potrzeba 330 zeta na badania.
Z Allegro Alexis86 widzę 100 zł, z Allegro robionego przez dziewczyny z Konina też widziałam sprzedane cegiełki za min 80 zł, Ciepła wpłaciła na testy na konto schroniska 100 zł, ktoś deklarował 30 zł....
Smierć Pokrzywki już nie poszła na marne. Jej zdjęcie - koszmarnie schorowanej kotki, poruszyło wiele osób. Dzięki niej już kilka kotów z konińskiego schroniska opuściło jego mury. Teraz spływają pieniądze które pomogą ratować inne koty.
Oby nigdy więcej takiej Pokrzywki, bezsilnego patrzenia jak umiera kot.
Ja-Ba dla Cynamonka kasa już jest
KM-Lodz pisze:Pokrzywka właśnie umarła((((
od trzech dni było jakby lepiej. kupa się poprawiła, kotka jadła...
nie pisałam tego wcześniej, bo też miałam nadzieję, że może jednak się uda, ale kiedy Pokrzywka do nas przyjechała, weterynarz bez słów dał Izie do zrozumienia, że jest beznadziejnie. Chciałyśmy jednak spróbować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 123 gości