Agnieszka Marczak pisze:Widziałam na Matarnii w sklepie zoo wielką skrzynię oblepioną naszymi ulotkami a w niej karma-dary od ludzi![]()
Fajnie,ze tak się ludzie włączyli w tę akcję
Taka sama skrzynia jest w zoologicznym przy realu na Cisowej w Gdyni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Widziałam na Matarnii w sklepie zoo wielką skrzynię oblepioną naszymi ulotkami a w niej karma-dary od ludzi![]()
Fajnie,ze tak się ludzie włączyli w tę akcję
Marlon pisze:W Rumi tez jest skrzynia w zoologicznym, ale puszek w niej kilka. Dziś wypuszczałam koty w stoczni po sterylizacji, byłam we wszystkich znanych nam miejscach gdzie koty przebywają oraz odkryłam 2 nowe (blisko P. Janusza) i przy bramie z 2 str stoczni. W starych miejscach widzialam mnostwo kotów, które wcześniej do nas nie wychodziły (pewnie byłam dziś jedyną osobą karmiącą je). Na samym końcu stoczni w miejscu gdzie kotów było przeważnie z 5 dziś było z 30!!! Dobrze, że miałam troche karmy w aucie i wszystkie mogły się najeść! Koty od P. Janusza też dziś były śmielsze i przyszły wszystkie do misek przy mnie, przy straży (tam gdzie są te białe kotki) są 2 małe kocięta, niestety bardzo strachliwe, jak tylko podchodziłam z jedzeniem chowały się do kanału. Fotorelacja z dziś też będzie, muszę zgrać zdjęcia na kompa! Tych zdjęć z wczoraj nie uważam za świetnych, ale przynajmniej jest na nich dużo kotów (około 70 - 80 naliczyłam)
Marlon pisze:Miło mi, z dziś będą lepsze zdjęcia. Lepszy fotograf i lepszy aparat:)
mpacz78 pisze::D Piatek 13 nie taki zły![]()
Moniko, a na jakich trasach i w jakich godzinach Tobie pasują transporty?
bo koty są wożone do wetów głównie Gdynia Redłowo albo Gdańsk Elbląska, możliwe ze jeszcze będzie Obłuże, Rumia.
Ja najchętniej się pisze na wieczorne transporty z Redłowa na Demptowo, jeżeli mam zabierać po 19.00 z Gdańska to muszę wiedzieć albo poprzedniego dnia albo tego samego tak do 8.00 rano, bo muszę wtedy jechac do pracy samochodem (na ogół jeżdżę skm).
Marlon pisze:http://picasaweb.google.com/morlovkite/Stocznia14_11_2009#
lidjanb pisze:Marlon pisze:http://picasaweb.google.com/morlovkite/Stocznia14_11_2009#
Już obejrzałem!![]()
![]()
Też fajne!
![]()
![]()
Marlon pisze:W Rumi tez jest skrzynia w zoologicznym, ale puszek w niej kilka. Dziś wypuszczałam koty w stoczni po sterylizacji, byłam we wszystkich znanych nam miejscach gdzie koty przebywają oraz odkryłam 2 nowe (blisko P. Janusza) i przy bramie z 2 str stoczni. W starych miejscach widzialam mnostwo kotów, które wcześniej do nas nie wychodziły (pewnie byłam dziś jedyną osobą karmiącą je). Na samym końcu stoczni w miejscu gdzie kotów było przeważnie z 5 dziś było z 30!!! Dobrze, że miałam troche karmy w aucie i wszystkie mogły się najeść! Koty od P. Janusza też dziś były śmielsze i przyszły wszystkie do misek przy mnie, przy straży (tam gdzie są te białe kotki) są 2 małe kocięta, niestety bardzo strachliwe, jak tylko podchodziłam z jedzeniem chowały się do kanału. Fotorelacja z dziś też będzie, muszę zgrać zdjęcia na kompa! Tych zdjęć z wczoraj nie uważam za świetnych, ale przynajmniej jest na nich dużo kotów (około 70 - 80 naliczyłam)
Madziulka84 pisze:chciałabym pomóc, jestem z gdańska. Myśle by zorganizować jakąś zbiórkę dla tych kociaczków. Powiedzcie co jest potrzebne? tylko karma? sucha, mokra? jak tak to jaka?
menial pisze:Ok. dobra. jestem do dyspozycji transportowej. 0600032120.
płeć żeńska - Monika.
kinga-kinia pisze:Madziulka84 pisze:chciałabym pomóc, jestem z gdańska. Myśle by zorganizować jakąś zbiórkę dla tych kociaczków. Powiedzcie co jest potrzebne? tylko karma? sucha, mokra? jak tak to jaka?
Potrzebna jest karma mokra najbardziej ale sucha tez .....potrzebne sa stare talerze (nie plastiki)....koce leki,opatrunki,transportery jak ktoś ma do oddania,budki dla kotów i ręce do łapanek
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 420 gości