[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 02, 2009 15:27 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

szkoda, niech żałują :D starcili potencjanych klientów ;)
smutne tylko to że musiałaś się nasłuchać :( :*

ewakrym

Od: Wto cze 09, 2009 13:19

Post » Pt paź 02, 2009 15:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

te kotki z Ryskiej muszą być chore! Biały tez nie żyje przecież, znalazłyśmy we wtorek z Panią Bogusią; (. Bo tam ponoć biegał malusieńki whiskasek, chciałyśmy łapać a tu taka "niespodzianka" W takim razie co z tymi kotkami, które znalazły już domek? Może też są chore?:(
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pt paź 02, 2009 16:30 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Magdulka pisze:te kotki z Ryskiej muszą być chore! Biały tez nie żyje przecież, znalazłyśmy we wtorek z Panią Bogusią; (. Bo tam ponoć biegał malusieńki whiskasek, chciałyśmy łapać a tu taka "niespodzianka" W takim razie co z tymi kotkami, które znalazły już domek? Może też są chore?:(

Wypluj te słowa tfu tfu. One były pod obserwacją kilka dni, mam nadzieję, że nic im nie grozi...
Kuleczka była złapana 17 września, Roxy trochę później,ale jakby się miało coś z nich wylęgnąć to by się wylęgło pod wpływem stersu.
A tamte dwa bidulki - one w sumie miały KK - wiadomo, nie leczony. A teraz zimne noce...
Dobrze byłoby złapac maleństwo ostatnie. Została tam jeszcze jakas kotka do sterylki?

Krecinka wróciła :(
Pan prawie płakał. Ale Krecinka broi. A pan ma mamę...Ponoć trudną. I chciała kota ale takiego poduszkowego. A że pan jeszcze przez ponad rok mieszka z mamą...Ech. Krecinka przeszczęśliwa, ja nieco mniej :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt paź 02, 2009 17:16 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

na samej Ryskiej tylko ten mały. Tam przy Uchwytach są kotki :roll: .
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pt paź 02, 2009 17:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Cześć dziewuszki, wróciłam :).
Aga zapowiedziała, że nie odda mi już Krecików. Hm... no dobra, nie będą z nią "drzeć kotów" :D. Szkoda że Krecinka wróciła, ale przynajmniej Szczotka będzie miała radochę.

Marmurek Beatki strzela baranki przy nakładaniu jedzenia :). Juliusz trochę go łapą traktuje, ale Marmurek nic sobie z tego nie robi. Włączniki mruczenia na futerku też się znalazły, mruczy toto jak traktorek. Dziś-jutro prawdopodobnie będzie miał nowy dom :).

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pt paź 02, 2009 19:57 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Moja Mił czyli Wiewiórka poszła dziś do nowego domu. Mam nadzieję, że nie wróci :lol:
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Pt paź 02, 2009 20:14 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

A do mnie przyjechały dwie PRZEUROCZE dziewczynki.
Mają już imiona.Czarnulka to Pola a tygryska to Mika.
Kot imię musi mieć :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt paź 02, 2009 20:20 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:A do mnie przyjechały dwie PRZEUROCZE dziewczynki.

Cieszę się bardzo ,że kicie się podobają :1luvu: Imina są urocze, a koteczki pewnie dalej mruczą na kolanach :ryk: :ryk: :ryk:
Oby znalazły super domki.

Powodzenia

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt paź 02, 2009 20:23 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Szałwia pisze:Cześć dziewuszki, wróciłam :).
Aga zapowiedziała, że nie odda mi już Krecików. Hm... no dobra, nie będą z nią "drzeć kotów" :D. Szkoda że Krecinka wróciła, ale przynajmniej Szczotka będzie miała radochę.

Marmurek Beatki strzela baranki przy nakładaniu jedzenia :). Juliusz trochę go łapą traktuje, ale Marmurek nic sobie z tego nie robi. Włączniki mruczenia na futerku też się znalazły, mruczy toto jak traktorek. Dziś-jutro prawdopodobnie będzie miał nowy dom :).

Szałwia jak się cieszę,że już jesteś :1luvu: mam nadzieję, że urlop się udał.
Mogę się pochwalić, że mam kotkę Bursztynkę i kocurka Maniusia z Niewodnicy dzikusy jeszcze ale to przejściowy objaw :mrgreen: mam nadzieję oczywiście.

Czarnulka21

Post » Pt paź 02, 2009 22:17 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

no jak optymistycznie :)
Tj brzmi o wiele lepiej niż wyznania typu - nie nadążam ze szmatą :oops: Ale dziś wszyscy zdrowi (tfu tfu) było, minęło. Trauma została :D No i lepiej niż wyznania - nie wezmę więcej tymczasa bo coś tam. I potem ktoś następny nie wezmę bo coś tam. Takie nakręcanie negatywne.
Optymistycznie lepiej. Parafrazująć pewną reklamę Mamby - "wszyscy mają tymczasa mam i ja" 8) Oczywiście można też dopasowac inne hasła "drugiego tymczasa podwajamy gratis" lub "tysiąc tymczasów na tysiąclecie" 8O (no, przesadziłam...)

Dziś państwo z Hajnówki wzięli dwa Zapiecki (uff, uff) - trochę się o nie martwiłam, bo dużawe a tamtejsza kobieta też zaskoczona że zima w tym roku przyjdzie. Ciekawe zjawisko - wiele osób karmi kociaki latem i nie widzi w ich obecności nic złego. A wraz z jesienią przychodzi oświecenie nagłe że zima :roll: Szczegół, że można było zadzwonić jak kociaki miały 6-8 tygodni (wtedy najlepiej się oddają) a nie 4 miesiące do pół roku :roll:
Państwo pozdrawiają Janię - kiedyś woziłam im dwa kotki - Bolusia i Brutuska. Jeden się wyprowadził z córką, drugiemu smutno więc dostał dziś 2 "braciszków".
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Pt paź 02, 2009 22:18 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

O, Czarnulka, i ja się cieszę :) I wierzę, że w Twoich rękach wszelkie dzikowatości wyjdą na koty ;). U mnie to zawsze było tak, że nie wiadomo czy ja bardziej dzika do dzikusów czy one do mnie :D

Szałwia

Post » Pt paź 02, 2009 22:25 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Aga, czy coś się wykluło w sprawie Marmurka?

Szałwia

Post » Pt paź 02, 2009 22:30 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Cisza :(
państwo mieli dzwonić po 20. Może jutro? ale dobrze wiedzieć, że to jest miłe...Będzie łatwiej nawet jakby to nie był ten dom.
Obrazek 

aga&2

Post » Sob paź 03, 2009 8:44 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:A do mnie przyjechały dwie PRZEUROCZE dziewczynki.

dorotak97 -mam nadzieję, że noc była spokojna, a kociaki słodko mruczały do snu :D .

Czarnulka21

Post » Sob paź 03, 2009 9:00 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Kociaki są niesamowite :1luvu: .
Obudziły moją córcię o 3 w nocy bo chciały się pomiziać :kotek:
Nad ranem grzecznie poszły do kuwetki i czekały na śniadanko :D
Zwiedziły już mieszkanie i naprawdę zachowują się baaaaaaaaaardzo grzecznie :D
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

[poprzednia][następna]