Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 19:58 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

pucio79 pisze:Pomóżmy kotom, wystarczy kliknąć viewtopic.php?f=1&t=116630

Dla podkrakowskich kotków :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob wrz 04, 2010 10:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

pucio79 pisze:A teraz kociaki, które szukają swoich wirtualnych opiekunów

BAMBUSEK - ok.4-miesięczny kocurek, zaszczepiony, przeszedł kwarantannę, trafił do p.Hanki po tym jak został wyrzucony przez swoich poprzednich właścicieli. Jest bardzo ciekawski, pełen energii, jak przystało na kociego dzieciaka bardzo lubi się bawić :)
Obrazek Obrazek Obrazek

MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka :)
Obrazek

BINGUSIO - ok.4 letni piękny kocur, wyrzucony przez poprzednich właścicieli, biegał po wsi i trafił do p.Hanki, bardzo piękny, duży i miziasty kocurek - opiekunem wirtualnym jest weatherwax :1luvu:
Obrazek Obrazek

RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach :)
Obrazek

Zapraszam potencjalnych wirtualnych opiekunów - kotki potrzebują pomocy :cry:
Pako

Post » Pon wrz 13, 2010 12:14 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Przypomnę jeszcze o Funduszu Zimowym dla p.Hanki - może ktoś zechce dołączyć.
Co m-c każda z osób zadeklarowanych wpłaca minimum 10 zł (większe kwoty mile widziane), jest to bardzo symboliczna kwota, a kotki będą miały ciepło w zimie.

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto wrz 14, 2010 5:55 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Obecnie na Fundusz Zimowy wpłacają od czerwca: Pucio79, Mukki, Pako, Thorkatt i Asu.
Nowych chętnych proszę o kontakt ze mną.

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Wto wrz 14, 2010 6:04 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Asu pisze:Obecnie na Fundusz Zimowy wpłacają od czerwca: Pucio79, Mukki, Pako, Thorkatt i Asu.
Nowych chętnych proszę o kontakt ze mną.

:ok:
zapraszamy
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro wrz 15, 2010 8:34 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Ja bym Bambuska zaadoptowała :D Zawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Śro wrz 15, 2010 8:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowała :D Zawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął :D

mukki Bambusek jeszcze wolny :)
bierzesz go pod swoje skrzydła :?: :mrgreen:

pucio79

Post » Śro wrz 15, 2010 8:51 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Biorę Bambuska :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Post » Śro wrz 15, 2010 8:53 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

mukki pisze:Biorę Bambuska :D

Jest Twój :1luvu:

pucio79

Post » Śro wrz 15, 2010 8:56 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

pucio79 pisze:Trochę fot pięknych kotów z Jurczyc.
Obrazek Obrazek Miss Jurczyckich kotek Piegusia - jak zawsze pierwsza nas przywitała i jak zawsze pierwsza została wymiziana, taka kochana przylepka :1luvu:
Obrazek Obrazek Tośka częstuje przysmakami Piegusię i Bambuska :)
Obrazek Obrazek Obrazek reszta część bandy, która nie ukryła się przed słońcem :)

A teraz kociaki, które szukają swoich wirtualnych opiekunów

BAMBUSEK - ok.4-miesięczny kocurek, zaszczepiony, przeszedł kwarantannę, trafił do p.Hanki po tym jak został wyrzucony przez swoich poprzednich właścicieli. Jest bardzo ciekawski, pełen energii, jak przystało na kociego dzieciaka bardzo lubi się bawić :) - opiekunem wirtualnym jest mukki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka :)
Obrazek

BINGUSIO - ok.4 letni piękny kocur, wyrzucony przez poprzednich właścicieli, biegał po wsi i trafił do p.Hanki, bardzo piękny, duży i miziasty kocurek - opiekunem wirtualnym jest weatherwax :1luvu:
Obrazek Obrazek

RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach :)
Obrazek

Urocza Marlenka i dostojny Ramzes czekają na swoich wirtualnych opiekunów.

pucio79

Post » Śro wrz 15, 2010 9:19 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

To teraz poproszę o instrukcję obsługi wirtualnej adopcji ;d

mukki

Post » Śro wrz 15, 2010 9:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowała :D Zawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął :D

Super, dzięki Mukki :1luvu:

Wszystkie Mukki to fajne dziewczyny :piwa:

Dla zainteresowanych losem Bajtli - Mukki znalazła im wspólny domek :ok:
Pako

Post » Śro wrz 15, 2010 9:24 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Pako pisze:

Super :dance: :dance2: :dance: czyli jeszcze tylko Milenka czeka na domek :ok:

pucio79

Post » Śro wrz 15, 2010 11:01 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

pucio79 pisze:
Pako pisze:

Super :dance: :dance2: :dance: czyli jeszcze tylko Milenka czeka na domek :ok:

:ok: :ok:
:ok: :ok:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 15, 2010 12:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]