pucio79 pisze:Pomóżmy kotom, wystarczy kliknąć viewtopic.php?f=1&t=116630
Dla podkrakowskich kotków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:A teraz kociaki, które szukają swoich wirtualnych opiekunów
BAMBUSEK - ok.4-miesięczny kocurek, zaszczepiony, przeszedł kwarantannę, trafił do p.Hanki po tym jak został wyrzucony przez swoich poprzednich właścicieli. Jest bardzo ciekawski, pełen energii, jak przystało na kociego dzieciaka bardzo lubi się bawić![]()
![]()
![]()
MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka![]()
BINGUSIO - ok.4 letni piękny kocur, wyrzucony przez poprzednich właścicieli, biegał po wsi i trafił do p.Hanki, bardzo piękny, duży i miziasty kocurek - opiekunem wirtualnym jest weatherwax![]()
![]()
RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach![]()
Asu pisze:Obecnie na Fundusz Zimowy wpłacają od czerwca: Pucio79, Mukki, Pako, Thorkatt i Asu.
Nowych chętnych proszę o kontakt ze mną.
mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowałaZawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął
pucio79 pisze:Trochę fot pięknych kotów z Jurczyc.![]()
Miss Jurczyckich kotek Piegusia - jak zawsze pierwsza nas przywitała i jak zawsze pierwsza została wymiziana, taka kochana przylepka
![]()
Tośka częstuje przysmakami Piegusię i Bambuska
![]()
![]()
reszta część bandy, która nie ukryła się przed słońcem
![]()
A teraz kociaki, które szukają swoich wirtualnych opiekunów
BAMBUSEK - ok.4-miesięczny kocurek, zaszczepiony, przeszedł kwarantannę, trafił do p.Hanki po tym jak został wyrzucony przez swoich poprzednich właścicieli. Jest bardzo ciekawski, pełen energii, jak przystało na kociego dzieciaka bardzo lubi się bawić- opiekunem wirtualnym jest mukki
![]()
![]()
![]()
MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka![]()
BINGUSIO - ok.4 letni piękny kocur, wyrzucony przez poprzednich właścicieli, biegał po wsi i trafił do p.Hanki, bardzo piękny, duży i miziasty kocurek - opiekunem wirtualnym jest weatherwax![]()
![]()
RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach![]()
mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowałaZawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął
Pako pisze:mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowałaZawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął
Super, dzięki Mukki![]()
Wszystkie Mukki to fajne dziewczyny![]()
Dla zainteresowanych losem Bajtli - Mukki znalazła im wspólny domek
pucio79 pisze:Pako pisze:mukki pisze:Ja bym Bambuska zaadoptowałaZawsze marzyłam o rudym kocie, a że na razie nie mam jak do p. Hanki podjechać - przez sajgon w pracy i nie tylko, to chociaż w ten sposób troszkę pomogę. Mam nadzieję, że nikt jeszcze rudzielca nie zagarnął
Super, dzięki Mukki![]()
Wszystkie Mukki to fajne dziewczyny![]()
Dla zainteresowanych losem Bajtli - Mukki znalazła im wspólny domek
Super![]()
![]()
czyli jeszcze tylko Milenka czeka na domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 109 gości