Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:Piękna kotka. Moja Pacynka też jest jej córeczką? Nie pamiętam, czy to był jeden miot, czy dwa wymieszane.
genowefa pisze:A co u Pacynki? Szuka domu? Nie odezwałaś się do mnie w sprawie ogłoszeń.
seidhee pisze:genowefa pisze:A co u Pacynki? Szuka domu? Nie odezwałaś się do mnie w sprawie ogłoszeń.
Szuka. Ogłoszenia muszę poodświeżać, bo napisane w nich, że mało miziasta - a ostatnio nieoczekiwanie przekonała się do głaskania i teraz się dopomina, sama przychodzi.
genowefa pisze:A zdrowa jest? Bo Paluszek przeżywa jakieś straszne problemy za swoimi kociakami
seidhee pisze:Testy, jakby co, wyszły negatywne, choć ostatnio czytałam, że te testy są g...o warte.
Wyniki falszywie ujemne- moga wystepowac w pierwszych 8-12 tygdonaich choroby, jesli organizm kota nie zdazyl wyprodukowac w tym czasie przeciwcial. Ponadto trzeba dodac ze jeden na dziesiec kotow zarazonych FIV nie produkuje przeciwcial w zadnym stadium tej choroby i u nich wynik badania bedzie zawsze ujemny.
Testu nie powinno sie przeprowadzac u mlodych kociat ponizej 6miesiaca zycia, bowiem w ich krwi moga wystepowac przeciwciala otrzymane od matki i otzrymany falszywie dodatni wynik. Podbnie u zwierzat zaszczepionych przeciwko FIV moga wystepowac wyniki falszywie dodatnie.
Paluszek pisze:Ale jak negatywnie to jednak dobra wiadomość. A jak ona się czuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1198 gości