wiemyDama Ya pisze:A wiecie, że Kacperek ma DS?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Dobra,może uda mi się jutro pozbierać jego zdjęcia.
Póki co chcę oznajmić,że dowiozłam z TŻ szczęśliwie Krawata do Azylu Nadziei. Jest to przewspaniałe miejsce,gdzie znajdują rzeczywisty azyl wszystkie kocie i niekocie bidy! Warunki są bardzo dobre. Szamanka to cudowna osoba. Kotki są przekochane.Ale koniecznie musimy Azyl wspomóc!!Będziemy szykować akcję pomocy FAN-w końcu jeden z naszych trafił pod jej skrzydłaPotrzeby są wielkie,a pomagających mało. Przydadzą się ogłoszenia,bazarki i profesjonalne zdjęcia. Za to będziemy mieli miejsce,gdzie mogą trafiać chore i kalekie kociaste.
We Wrocławiu-takim dużym mieście,takich możliwości nie mamy.
CoToMa pisze:BOENA pisze:W przytulisku w Opolu jest Dziurkacz z Naszego schroniska
Polinek, który był Polą, też.
No i mój Myszaczek był od Was...
Dama Ya pisze:A wiecie, że Kacperek ma DS?
szamanka pisze:Pozdrowienia od Krawacika. Kocik ma apetyt, na razie jest jeszcze trochę wycofany, dużo śpi, ale bardzo lubi się miziać. Jak tylko mnie widzi, podnosi główkę, żeby go głaskać. Jest bardzo czystym kotkiem, wszystko w kuwetce ( niestety z lokatorami, co może być przyczyną osłabienia i marnego futerka, jak tylko poczuje się lepiej trzeba będzie go odrobaczyć). Tak, że nie jest źle, katarek też jakby się wycofał, a jutro jedziemy do weta zobaczyć co z łapką![]()
Serdecznie dziękujemy, że chcecie nam pomóc.![]()
![]()
Jesteśmy dopiero drugi rok fundacją, a wiecie jakie trudne są początki
Kicia_ pisze:Ten przystojniak to Pyzdraczek. Był dzikuskiem, trafił do schronu po wypadku ze złamaną łapką. Opiekunkom udało się go oswoić, choć miewa czasem swoje humorki. Po złamaniu łapka jest krzywa i Pyzdraczek troszkę kuleje. Jednak to typowy koci zawiadiaka, dla ludzi lubiących koty z charakterem.
BOENA pisze:Kicia_ pisze:Ten przystojniak to Pyzdraczek. Był dzikuskiem, trafił do schronu po wypadku ze złamaną łapką. Opiekunkom udało się go oswoić, choć miewa czasem swoje humorki. Po złamaniu łapka jest krzywa i Pyzdraczek troszkę kuleje. Jednak to typowy koci zawiadiaka, dla ludzi lubiących koty z charakterem.
Przez ten wątek bardzo lubię Wasze schronisko,a to dlatego że koty po wypadkach mają szansę żyć.U Nas niestety takie koty w 90% są poddawane eutanazji bo nie ma funduszy aby Je leczyć,chyba że jedna z Nas zaraz kota weźmie ze schronu,ale jak wiecie nie zawsze się da,bo nie ma gdzieJedynie z tym nie mogę się pogodzić,pozostałe są szczepione i sterylizowane i mają obecnie warunki dobre do egzystencji.
Pozdrawiam Was świątecznie.
BOENA pisze:Kicia_ pisze:Ten przystojniak to Pyzdraczek. Był dzikuskiem, trafił do schronu po wypadku ze złamaną łapką. Opiekunkom udało się go oswoić, choć miewa czasem swoje humorki. Po złamaniu łapka jest krzywa i Pyzdraczek troszkę kuleje. Jednak to typowy koci zawiadiaka, dla ludzi lubiących koty z charakterem.
Przez ten wątek bardzo lubię Wasze schronisko,a to dlatego że koty po wypadkach mają szansę żyć.U Nas niestety takie koty w 90% są poddawane eutanazji bo nie ma funduszy aby Je leczyć,chyba że jedna z Nas zaraz kota weźmie ze schronu,ale jak wiecie nie zawsze się da,bo nie ma gdzieJedynie z tym nie mogę się pogodzić,pozostałe są szczepione i sterylizowane i mają obecnie warunki dobre do egzystencji.
Pozdrawiam Was świątecznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 52 gości