Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 26, 2009 21:06

Dziekuje Progect, ale to jeszcze przed Meggi, ktos z Ursynowa.
Myslalam, ze Ania-h, ale nie.
Moze jak sie wyspie, to mnie oswieci...
Wykladzina droga jak diabli, ostatnio kupowalam.
Rozejrzyjscie sie, moze ktos ma siatki do okien kawalek. Moze byc metalowa, nawet duze dziurki, byle byla. Wymiary tez jutro.

Zobaczymy jutro jakie wymiary.

Drodzy Łodzianie:
Wszyscy z Lodzi, ktorzy maja cos do przekazania moga dary zwozic do lecznicy CoolCaty.

Warszawa i okolice.

Ursynow, Mokotow, Piaseczno itp zbiore ja.
Kaprys z innych dzielnic. Jakich dokladnie Kaprysku?

Modjeska, jesli uda sie Was wykorzystac do transportu, to i tak bedzie duzo.Mam na mysli kanape, materac, moze fotel.

Jedziemy w sobote za tydzien.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw mar 26, 2009 21:11

Sunia z Katowic jest u nas.
Od razu z auta powędrowała pod prysznic bo nie dało się wytrzymać smrodu :oops: nie chce sobie nawet wyobrażać jak smierdzi w przytulisku 8O Dziwię się, że w lecznicy im ten "zapach" nie przeszkadzał :roll: Wykąpałam ją 2 razy i z rana muszę 3 raz bo nadal jest tragicznie. A spod prysznica od razu wskoczyła na kanapę :lol:
Niestety nie udało mi się jej oddzielić od mojego stada bo bardzo piszczała za drzwiami i musiałam ją wpuścić. Ogólnie bardzo fajna sunia - kontaktowa. Nie odstępuje mnie na krok ( teraz śpi przy mnie ). Reaguje pozytywnie na koty (one już na nią nie). Z psami też jest ok ale jest troszkę zazdrosna gdy moje psiury przychodzą do mnie i próbuje je odgonić szczekaniem. Tak samo reaguje gdy ją za długo wąchają.
W zasadzie caly czas popiskuje, dużo się drapie i szuka miejsca ( niewiem może hormony??). Apetytu też za bardzo nie ma (może po sedalinie?).
Jutro wkleje zdjęcia-muszę ją dać do drugiego pokoju i wywietrzyć bo jest po prostu masakra :roll:
Aha suńka nie ma imienia. Ma ktoś jakiś pomysł??

pozdrawiam :wink:

kasiain

Od: Sob paź 18, 2008 8:23

Post » Czw mar 26, 2009 21:12

Anna jaki wymiar mam mieć ta wykładzina?
W castoramie są często tańsze końcówki, powiem koledze to będzie czujny.
Ostatnio nabyłam taką fajną grubsza za niecale 10 zl za metr kwadratowy.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 26, 2009 21:14

Kasiu, jak dobrze, że napisałaś :D :D :D

Wczoraj w rozmowie z wetem nasłuchałam się zupełnie innych rzeczy niż Ty opisujesz :? Wygląda na to, że albo suńka straszliwie się bała w klatce, albo... Bo już miałam wyrzuty sumienia, że koszmarnie problemowego psa Ci fundujemy :oops:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw mar 26, 2009 21:15 wykładzina?

Chyba wykładzina to nie jest dobry pomysł, bo zaraz zostanie zasikana. Raczej - linoleum

wilhelmi

Od: Wto mar 10, 2009 11:33

Post » Czw mar 26, 2009 21:15

a propos siatki - pytanie może beznadziejnie glupie, ale naprawde nie mam zielonego pojecia - czy moze byc siatka miekka, plastikowa? moja babcia sobie niedawno obudowala balkon zeby jej golebie nie wlatywały, chyba jej troche zostało, a bede u niej jutro. moglabym zabrac jesli sie do czegos przyda. moze moznaby zamontowac ze 2-3 warstwy?
Obrazek

majcuch

Od: Czw lut 19, 2009 19:00

Post » Czw mar 26, 2009 21:17

ale jesli linoleum zostanie zasikane, i cos wsiaknie po brzegach, to sie momentalnie robi straszny grzyb, wiem z doswiadczenia. a koty ani psy raczej nie sikaja na srodek, tylko sikaja po scianach, wiec jest spore prawdopodobienstwo, ze mocz wsiaknie. w sumie zadne rozwiazanie nie jest stuprocentowo dobre :/
Obrazek

majcuch

Od: Czw lut 19, 2009 19:00

Post » Czw mar 26, 2009 21:19

Anno, czy chodzi o taką siatkę do okien jak sprzedają np. na Animalia ?
Taką plecioną ?

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Czw mar 26, 2009 21:24

No ja mówiłam, ale to jest sofa. Nie wycofuję się.
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Czw mar 26, 2009 21:27

Ja mówię o wykładzinie pcv, nic w nia nie wsiaknie.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 26, 2009 21:31

iwcia pisze:Ja mówię o wykładzinie pcv, nic w nia nie wsiaknie.

No oczywiście, ze pcv. Przecież nie dywanowa... :roll: Moze by pogadać z kierownikiem sklepu... albo kimś decyzyjnym w OBI albo castoramie... może zrobią wyjątkową promocję.
Ostatnio edytowano Czw mar 26, 2009 21:33 przez Kasia D., łącznie edytowano 2 razy
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw mar 26, 2009 21:32

Najlepsza bylaby metalowa, to pewne.
Iwciu, wymiary jutro...skrobnij mi na pw swoje dane i date przyjecia futerek:-)

Myslalam, ze linoleum najlepsze. Nawet przez mysl mi nie przeszlo, zeby dywanowa tam dawac. Myslcie, macie wieksze doswiadczenie)

Rozmawialam wlasnie z p. Marzena. Czy my zabralysmy ostatnia jakas duza bura ze zniszczona troche skora, po oparzeniach??
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw mar 26, 2009 21:33

No pcv,. to nie to samo? :oops:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw mar 26, 2009 21:38

Moja ciotka ma jakieś resztki kafelków i płytek po remoncie, parę metrów by się pewnie uzbierało. Możecie zapytać, czy by się przydało?
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw mar 26, 2009 21:41

majcuch pisze:ale jesli linoleum zostanie zasikane, i cos wsiaknie po brzegach, to sie momentalnie robi straszny grzyb, wiem z doswiadczenia. a koty ani psy raczej nie sikaja na srodek, tylko sikaja po scianach, wiec jest spore prawdopodobienstwo, ze mocz wsiaknie. w sumie zadne rozwiazanie nie jest stuprocentowo dobre :/

Mysle, ze w tym przypadku trzeba polozyc wykladzine w ten sposob, zeby zawinac jej brzegi na sciane. I czyms przybic. Wiadomo, ze nie bedzie na wiecznosc, ale na jakis czas starczy.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]