Moderator: Estraven
Dlaczego duży niedobry kot uważa, że tulić się do Dużej w środku nocy trzeba koniecznie z rozpędu? Dlaczego nie tuli się zwyczajnie, tylko skacze na Dużą, przygniatając ją całą siłą, a potem kokosi się pół godziny? Dlaczego jak już się rozkokosi i zaśnie, natychmiast dzwoni budzik? Dlaczego trzy dorodne koty tłuką się w kuwecie nad ranem, niczym poszukiwacze w biedaszybach?? Dlaczego????
anulka111 pisze:Dlaczego duży niedobry kot uważa, że tulić się do Dużej w środku nocy trzeba koniecznie z rozpędu? Dlaczego nie tuli się zwyczajnie, tylko skacze na Dużą, przygniatając ją całą siłą, a potem kokosi się pół godziny? Dlaczego jak już się rozkokosi i zaśnie, natychmiast dzwoni budzik? Dlaczego trzy dorodne koty tłuką się w kuwecie nad ranem, niczym poszukiwacze w biedaszybach?? Dlaczego????
_________________![]()
![]()
![]()
a dlaczego moje koty spia w pewnej odleglosci ode mnie a nie na mnie i ze mna???????? dlaczego?
Aniada pisze:Dlaczego jak już się rozkokosi i zaśnie, natychmiast dzwoni budzik?
anulka111 pisze:a dlaczego moje koty spia w pewnej odleglosci ode mnie a nie na mnie i ze mna???????? dlaczego?
t4ez sie zastanawiam tylko tak robia u mnie oba koty i nie takie juz male;))))Dlaczego mały, niedobry kot kradnie mi większość winogron,a później gania je przez pół mieszkania aż podgoni pod lodówkę i bierze następne?

EwaNovi pisze:Ok,to i ja się dopiszę:
Dlaczego młoda szczupła kotka -pomimo pełnych misek z suchym i mokrym jedzonkiem- żebrze bezczelnie pod oknem sąsiadki<skutecznie>? I na dodatek czyni to zawsze wtedy,gdy jestem w domu?
Dlaczego ta sama kotka wita mnie głośnym MIAAAAAU za każdym razem gdy wchodzę do domu i natychmiast prowadzi do miski<z reguły pełnej> ?
Skąd wie,że jest godz 23 i czas na mycie zębów i sen-bo hałaśliwie wskazuje drogę do łazienki,tam daje koncerty wokalne w trakcie gdy myjemy,a następnie prowadzi do łóżka?A jak uzna,że się ociągamy-wzmacnia głośność koncertów?
Dlaczego-gdy w końcu z TŻem położymy się spać,uwali się grzbietem na moim nosie i czeka na minimum"Pół godziny pieszczot dla kota"?
Dlaczego te atrakcje szykuje wyłącznie mi,a mojego TŻa kocha miłością wielką i bezwarunkową.
I dlaczego szykuję się po tym wszystkim na przybycie jeszcze jednego kota /:cat3:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], nfd i 39 gości