Moderator: Estraven
margotka79 pisze:Wieści ze Żbikowa
Nasza mała czarna przeprowadziła z powrotem małe do stołówkiMiałaś Orchidka rację
w niedziele już były na miejscu. Wczoraj przeniosłam im też domek. Póki co ich nie wystraszył, ale nie wiem czy z niego korzystają. Małe już jedzą z miseczek
margotka79 pisze:a ja wrzucam obiecane zdjęcia kotków....a raczej mamuśki i jednego póki co, najodważniejszegow tle jeszcze jeden mały czarny
postaram się więcej zrobić, ale raczej jutro, przez planowane ulewy, nic z tego nie wyjdzie. Biedne maluchy...
http://picasaweb.google.pl/malgorzata.slusarczyk/NewAlbum0906231745#
orchidka pisze:Wczoraj do nowego domu pojechali razem Adria i Balbiś
Pani przyszła po dwa koty i zdecydowanie ta dwójka miała najlepiej opanowaną sztukę własnego PR Adria uparcie wspinała się po nogach, a Balbiś ogryzał palce u nóg nowego domku
Świetnie, bo charakterami pasują do siebie idealnie - oboje z ADHD pełnoobjawowym i namolni okrutnie
margotka79 pisze:porobiłam zdjęcia - wrzucę wieczorem, bo nie mam przy sobie kabelka. Trzeba by było im zakropić oczka i umyć, ale uciekają jak cholera. Orchidka, może wspólnymi siłami "załatwimy" je w weekend?
Oprócz oczek, wyglądają na zdrowe. Wszystkie jedzą same.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kota_brytyjka i 52 gości