Moderator: Estraven
- jeszcze raz dziękuję, że dałaś Calineczce DT 
Matahari pisze:zapraszam na bazarek... http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3237427#3237427
szczury uciekają z tonącego okrętu???
Matahari pisze:koty przetrzymały imprezę w nie najgorszej formie... uczestniczyły też bardzo aktywnie... były koty: żebrzące (Zmora),
imprezujące (Bazyl)
brojące (Tekla)
czarujące (Felicjan)
nakolankowe (Frodo)
i cała masa niesklasyfikowanych, bo z różnych kategorii... teraz odsypiają nocne harce... i powiększył się stan mojego zakocenia... przybyła koteczka mała, drobna i czarna, którą przywiozła A59 - kicia zestresowana, ale je i pije chętnie... jeszcze nie wiem jak ma na imie...
a także dwa maluchy chłopak i dziewczynka
doleczymy kk, zaszczepimy i będziemy szukać domku... dziewczynka jest większa i czekoladowa na razie, nazwana została Milka, natomiast chłopczyk to krówek, ale jego ciemniejsze plamy są generalnie bure - nazwany został Świstak (kto domyśli się czemu?? wiedzących uprasza się o zachowanie milczenia na razie)... maluchy z Melisią w klatce... Portos wypuszczony...
foty pewnie ktoś wstawi... ja nie miałam na razie czasu...

Tiris pisze:ja go na pewno nie próbuję zatopic...
BAJKA-BB pisze:Tiris pisze:ja go na pewno nie próbuję zatopic...
Tiris, więcej optymizmu. Jeszcze nigdy nie było tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bpolinski33, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Haniazyl66, Meteorolog1, Wojtek i 80 gości