[*] dla Pana Kota
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Niewiele brakowało a spaliłabym siebie, koty i całe mieszkanie![]()
Gotowałam wczoraj późnym wieczorem jedzonko i zamiast wyłączyć, zmniejszyłam gaz i polazłam spać. O drugiej w nocy obudziło mnie walenie w drzwi - w mieszkaniu było szaro od dymu i straszliwy smród. Na szczęście sąsiad poczuł dym i okropny zapach i obudził mnie.
Zgodnie z opinią lekarza sąsiad uratował mi życie.
Ja miałam ciężki dzień bo podtrułam się tym dymem, ale koty w dobrej formie
tufcio pisze:Aleksandra59 pisze:Niewiele brakowało a spaliłabym siebie, koty i całe mieszkanie![]()
Gotowałam wczoraj późnym wieczorem jedzonko i zamiast wyłączyć, zmniejszyłam gaz i polazłam spać. O drugiej w nocy obudziło mnie walenie w drzwi - w mieszkaniu było szaro od dymu i straszliwy smród. Na szczęście sąsiad poczuł dym i okropny zapach i obudził mnie.
Zgodnie z opinią lekarza sąsiad uratował mi życie.
Ja miałam ciężki dzień bo podtrułam się tym dymem, ale koty w dobrej formie
Matko z córką, Olu - jak dobrze, ze tylko tak to się skończyło...![]()
Sąsiada proponuję na dobrą kawę zaprosić
mziel52 pisze:Poza wietrzeniem nic mi nie przychodzi do głowy. Wszystkie powierzchnie w kuchni, na których osiadł tłusty dym dobrze jest wymyć.
Bolkowa pisze:Dobrze,ze tak sie skończyło. A sąsiad w nagrodę kota nie chce![]()
Nie wiem czy masz firanki, bo jesli wietrzenie nie pomoże a wiszą u Ciebie, to je też musisz wyprać.
Beliowen pisze:Aleksandro, jakiś czas temu okazało się przypadkiem, że Miś uwielbia mleko
takie zwykłe, krowie
musiał dostawać kiedy mieszkał u pani Danusi
a jeśli on dostawał, to niewykluczone, że Puszkin też
od czasu jak rano i wieczorem dostaje miseczkę mleka zrobił się bardzo proludzki i miziasty
widać uznał, że skoro dajemy mleko to nie jesteśmy tacy źli
Może to jest sposób na Puszkina?
Beliowen pisze:Aleksandro, jakiś czas temu okazało się przypadkiem, że Miś uwielbia mleko
takie zwykłe, krowie
musiał dostawać kiedy mieszkał u pani Danusi
a jeśli on dostawał, to niewykluczone, że Puszkin też
od czasu jak rano i wieczorem dostaje miseczkę mleka zrobił się bardzo proludzki i miziasty
widać uznał, że skoro dajemy mleko to nie jesteśmy tacy źli
Może to jest sposób na Puszkina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 397 gości