Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:wielkie dzięki wszystkim za odzew. Tak jak napisałam na PW ja wracam z końcem sierpnia a od 1.09 otwierają po urlopie nasz koci hotelik więc w najgorszym razie kociuszki mogą tam pomieszkać.
Aamms, dodzwoniłaś się do p. Małgosi? wiadomo coś więcej?
Tweety pisze:jedengo maluszka ktoś przygarnął (kurcze, to taka malizna![]()
) reszta ma jutro jechać do siedziby TOZ-u. Aamms i jej drużyna jak zwykle stają na głowie aby coś zdziałać dla puchatków
Może jednak ktoś ma ochotę na malusiego persika?
aamms pisze:Tweety pisze:jedengo maluszka ktoś przygarnął (kurcze, to taka malizna![]()
) reszta ma jutro jechać do siedziby TOZ-u. Aamms i jej drużyna jak zwykle stają na głowie aby coś zdziałać dla puchatków
Może jednak ktoś ma ochotę na malusiego persika?
Ja bym trochę poczekała z tym zabieraniem maluchów..
Jednak powinny być z matką..
Nieważne czy w TOZ-ie czy u kogoś na tymczasie.. Ale z matką..
kosma_shiva pisze:Agnieszko, jeśli są zdrowe, i mama i małe to może je gdzieś upcham (u mnie w pokoju( jeśli nie jest kotka dzika) -
- boze ja chyba oszalałam.
PS.
Jutro wystawiam Tommiego i Tonkę na allegro
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Agnieszko, jeśli są zdrowe, i mama i małe to może je gdzieś upcham (u mnie w pokoju( jeśli nie jest kotka dzika) -
- boze ja chyba oszalałam.
PS.
Jutro wystawiam Tommiego i Tonkę na allegro
Justynko, czy Ty na wszelki wypadek masz spakowany podręczny bagaż i ciepłe rzeczy na zimę?![]()
a tak poważnie, podam Ci na PW tel do aamms i do p. Gosi, dogadujcie się bezpośrednio. Aamms jest w kontakcie z p. Gosią, ma ponoć mieć jakieś wieści w południe. Gdybyś rozmawiała z p. Gosią to oczywiście przedstaw się jako wolontariusz AFN-u i powołaj na mnie. Edzina z Zielonej Góry może dać dłuższy tymczas od karolak z Kielc ale kwestia transportu, na razie chyba żadnego nie ma.
Czy udało Ci się skontaktować w sprawie sterylek? Chciałabym ciachnąć 4 panny od p. Kazi tuż po powrocie, tak po dwie na przykład na raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 164 gości