ajmk pisze:Udało się!
Ale dobrze nie jest...
Ajmk

No to Siostrzyczki - agitkę trzeba pełną parą robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:Udało się!
Ale dobrze nie jest...
kristinbb pisze:Widzę ,że niektórzy w tytułach wątków Głowno powstawiali...
Aleksandra59 pisze:kristinbb pisze:Widzę ,że niektórzy w tytułach wątków Głowno powstawiali...
Ale mnie się nie mieści, a tych dwóch które mam w podpisie nie usunę bo są ważne
kristinbb pisze:O jak fajnie Trinity36!!
Ktoś jeszcze świętował?
Dzień dobryyyyyyyyyyyyy!!!
Miau mi chodzi jak zółw!!![]()
Trinity36 pisze:A ja byłam dzisiaj na Święcie Kota u mnie w mieście. Zorganizowane przez TOZ i wolontariuszy.
Nasze kieleckie koty do adopcji były, zaprezentowały się wszystkim, była telewizja i potem obejrzałam sobie to w wiadomościach kieleckich
Było strasznie dużo ludzi i mamy parę adresów do ewentualnych adopcji:D:D
Byłam z Gemusiem, któremu na tę okazję uszyłam szeleczki i smycz, biedny nie wiedział dlaczego nie może chodzić tam gdzie chce
Było dużó kotów, fjne konkursy (na najdłuższego, na najcięższego, na najpiękniejszą sierść, itp). Widziałam prześliczne syjamki, które od zawsze były moim marzeniem, był jeden sfinx, dużo było mainecoon-ów - ależ to olbrzymie koty...
Mój maleńtas wzbudzał ogólne zdziwienie kolorem sierści
Jak znajdę coś w prasie to podrzucę na wątek:D:D
trawa11 pisze:kristinbb pisze:O jak fajnie Trinity36!!
Ktoś jeszcze świętował?
Dzień dobryyyyyyyyyyyyy!!!
Miau mi chodzi jak zółw!!![]()
mnie tez![]()
![]()
BarbAnn pisze:Trinity36 pisze:A ja byłam dzisiaj na Święcie Kota u mnie w mieście. Zorganizowane przez TOZ i wolontariuszy.
Nasze kieleckie koty do adopcji były, zaprezentowały się wszystkim, była telewizja i potem obejrzałam sobie to w wiadomościach kieleckich
Było strasznie dużo ludzi i mamy parę adresów do ewentualnych adopcji:D:D
Byłam z Gemusiem, któremu na tę okazję uszyłam szeleczki i smycz, biedny nie wiedział dlaczego nie może chodzić tam gdzie chce
Było dużó kotów, fjne konkursy (na najdłuższego, na najcięższego, na najpiękniejszą sierść, itp). Widziałam prześliczne syjamki, które od zawsze były moim marzeniem, był jeden sfinx, dużo było mainecoon-ów - ależ to olbrzymie koty...
Mój maleńtas wzbudzał ogólne zdziwienie kolorem sierści
Jak znajdę coś w prasie to podrzucę na wątek:D:D
mco..moja milosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, puszatek, zuza i 1480 gości