Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 25, 2015 8:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ja piernicze.... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 25, 2015 14:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

jakie maleństwo :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lip 25, 2015 16:46 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Zdążyłam przed burzą ,a już galoty miałam pełne :strach:

Mamy wielkie zmartwienie ,Iskierka ciągle gorączkuje i mam wrażenie że rośnie jej brzuszek . :cry:
Ona ma dopiero 3 miesiące..
Codziennie jest w lecznicy ,wszystko finansuje Wandzia ,od podstaw po leczenie .
Nie wiem co bym bez Ciebie Wandziu zrobiła :oops: :cry: i kocham Cię za te maluchy i tak w ogóle :1luvu:

Lori po domowemu Buba Wiercipiętka :wink: awansowała do starszyzny :wink: i już nie mieszka w klatce ,a ja zobaczyłam dzięki Malutkiemu ,jaka z niej Duuuuża dziewczynka ,wręcz ogromna :mrgreen:
Malutki będzie bardzo proludzki 8) przylepek niesamowity .
Już nie ma białego noska tylko różowy .
Uszy i zęby są wielkie ,reszta mikro..czy dogoni rodzeństwo? jest niewiele większy od Tytka jak do mnie trafił .
Muszę się przespać ,rozwala mnie to wszystko i ta pogoda.
Bartek na wyjeździe z mundurkami ,tam podobno tragedia takie burze i deszcze...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 25, 2015 18:15 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Usszy ? zęby ? Wampirek ? :wink:
Za zdrowie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 25, 2015 18:17 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

barbarados pisze:Usszy ? zęby ? Wampirek ? :wink:
Za zdrowie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:lol: :lol: :lol:
Wampirek...
Pewnie niedługo nabierze ciałka i pięknie się wykoci pod opieką Dorci. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob lip 25, 2015 19:33 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

W lecznicy powiadasz był 8O
I nikt nie widział ,że umiera?

Szlag.Dobrze ,że trafiłaś w odpowiednim momencie.
Ma wielką wolę życia . Tyle przetrwał.
Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob lip 25, 2015 20:23 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Wiem co możecie podejrzewać u Iskierki, ale tonący brzytwy się chwyta. Iskierka była ponownie odrobaczona? Ja Stasiowi kupiłam właśnie odrobaczenie, bo ma nieładne qpy. Ja wiem, ze po białaczkowej mamie u maluchów można spodziewać się niestety ciężkich chorób. Stasio ma się dobrze. Szczególnie o 4 tej nad ranem. Zwariowany, wesoły maluch.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Sob lip 25, 2015 20:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Staś jest uroczy i ma przepiękne imię, pasujące do niego! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lip 25, 2015 20:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Stasio to okropny rozbajdaniec
Obrazek

marta-po

Post » Sob lip 25, 2015 21:10 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Rozmawiałam o odrobaczaniu ,będzie powtórzone ,ale Iskierka ma gorączkę ,od dłuższego czasu i jest osowiała ...kupy ok .
W przyszłym tygodniu cały pakiet badań.Ma duży brzuszek..
Pirat super
.
ASK@ pisze:W lecznicy powiadasz był 8O
I nikt nie widział ,że umiera?

Szlag.Dobrze ,że trafiłaś w odpowiednim momencie.
Ma wielką wolę życia . Tyle przetrwał.
Kciuki :ok:

Dlatego nawet tego nie komentuje ,bo i po co ,wszystko jasne :? Jakoś sobie radzi..
Za to porządnie odrobaczone .i suchy intenstinal dla psów...kupiłam im karmę RC Weaning i puszki zostały po białej ,ot taki mój kaprys ,bo kogo ma na to stać jak nie sprzątaczkę :twisted:
Któregoś dnia jak będę zrobię fotki rodzeństwa ,tak dla porównania .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 25, 2015 21:11 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

marta-po pisze:Stasio to okropny rozbajdaniec
Obrazek

Tutaj nie widać tej urokliwej kropy na nosku. Jest przecudna.

Marcelibu

Post » Sob lip 25, 2015 21:13 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Rozmawiałam o odrobaczaniu ,będzie powtórzone ,ale Iskierka ma gorączkę ,od dłuższego czasu i jest osowiała ...kupy ok .
W przyszłym tygodniu cały pakiet badań.Ma duży brzuszek..
Pirat supe.

Dorotko, które to kotki?

Marcelibu

Post » Sob lip 25, 2015 21:18 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Iskierka i Piracik to rodzeństwo Stasia. Od białaczkowej mamy

marta-po

Post » Sob lip 25, 2015 21:36 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Tak podejrzewałam, ale nie byłam pewna.
:(

Marcelibu

Post » Nie lip 26, 2015 8:17 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam Kochani.
Wczoraj myślałam że ducha wyzionę ,ta pogoda dobiła mnie .
Wracałam w takim skwarze i duchocie że zastanawiałam się czy nie iść gdzieś w cień i przeczekać do wieczora ....nie miałam czym oddychać .miałam wrażenie że odpływam :?
Kolejny tydzień będzie ciężki ,oprócz normalnej roboty (w różnych miejscach Warszawy)mam dwa domy wyjechane :twisted: i mówię dość ,koniec ,nie daje rady :oops: :cry:
Przepraszam jeżeli ktoś miał jakieś plany w stosunku do mnie ,po prostu nie dam rady :cry:
Kochani zrozumcie i mnie ,mam własne stado i tymczasy ,pracę ,wracam przeciętnie po 16 ,a zdarza się i później ,cokolwiek zrobić przy swoich i znów wyjście .
Nie dam rady
Tym co obiecałam czyli aamms i Blusi tz,Pani Ewie :wink: jeszcze ok.ale dalej minimum miesiąc przerwy.
Przepraszam. :oops: :cry:

Wczoraj maluszek był czynny do późnego wieczoru ,dziś jest smutnawy ,zjadł i śpi mi na dłoni .
Pogoda? czy może są jeszcze inne problemy o których nie wiemy :roll: bo czemu jest taki mały? czemu nie urósł?

Elmo i Lori bawią się ,ale też odmówili śniadania :roll:
ja sama chyba wejdę do łóżka i pójdę spać :mrgreen: potem pojadę do Blusiaka i Soniaka .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]