Wojtusiu...tak bardzo tęsknię....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 05, 2014 19:54 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Program wczoraj oglądałam.
Był o pseudo-hodowlach psów.
Masakra, makabra w jakich warunkach te zwierzęta "żyły".
Mnie nasunęły się odmienne od tej pani wnioski, ale niecenzuralnych słów o ludziach, którzy tak traktują zwierzęta nie będę pisała.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 05, 2014 19:56 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Normalnie ciśnienie mi się podniosło przez te głupie i tępe baby :evil: :evil: :evil:
No i wszystko jasne dlaczego ludzie traktują tak a nie inaczej zwierzęta

Powiedziałabym jej co o niej myślę, jak słowo daję :evil: :evil:
no cóż, mam nadzieję że ktoś potraktuje je tak samo jak one zwierzęta, zasługują na to
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro mar 05, 2014 19:58 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

No ja właśnie nie oglądałam, dlatego sądziłam, że był o tematyce bardziej dla psów łaskawej.
Najwyraźniej dla pani nr 1 nawet i takie warunki to zbyt wiele dla psa :? .

Aguś, ano takich to jeszcze pewnie kilka sztuk się po świecie pałęta, niestety :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro mar 05, 2014 20:08 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Aaaale...to nie koniec wcale :mrgreen: .
Gawędzę dalej....

Jak pisałam wcześniej, przepuściłam jednego busika, bo szpilki nie dało sie wetknąć.
A busiki dośc często mam, to nie cuduję, wolę sobie klapnąć na chwilę i np. zjeść rogalik.
Pojechałam więc następnym.
Dojeżdżając do mojej wsi zobaczyłam migające światełka wozu policyjnego....
I cóż to się okazało?
Busik, do którego nie wsiadłam, miał wypadek.
W kuper wjechał mu osobowy.
Cały tył busika zniszczony kompletnie, osobówka z przodu jak nic do kasacji.
I to gdzie?
Na MOIM przystanku :? .
Niby ja zawsze z przodu siadam, więc pewnie nic by mi się nie stało....no ale ciut zimno mi sie zrobiło, nie powiem.
Nawet się śmiałam do Moniki, że Kostucha mi daje delikatne ostrzeżenie, żebym się nie mieszała do jej interesów :mrgreen: :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro mar 05, 2014 20:34 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

To dobry znak, opatrzność nad Tobą czuwa :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 05, 2014 20:37 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

ab. pisze:To dobry znak, opatrzność nad Tobą czuwa :ok:

Eeee tam, nie wsiadłam do tego busa wyłacznie z lenistwa, stac mi sie nie chciało :ryk: .

vip

Post » Śro mar 05, 2014 21:03 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

I już Ci mówiłam - dobrze, że nie wsiadlas.

A co do rozmowy... Ja bez słuchawek w uszach się nie ruszam. Irytuje mnie głupia, pusta gadka na różne tematy. bez słuchawek bym już dawno mordowala. a takie głupie babsko dostaloby w dzioba pierwsze :evil:
Ostatnio edytowano Śro mar 05, 2014 22:00 przez Caragh, łącznie edytowano 2 razy
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 05, 2014 21:10 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Caragh pisze:I już Ci mówiłam - dobrze, że nie wsiadlas.

A co do rozmowy... Ja bez słuchawek w uszach się nie ruszam. Irytuje mnie głupia, pusta gadka na różne tematy. bez słuchawek bym już dawno mordowala. a takie głupie babsko dostaloby w dzioba pierwsze :evil:

Ja przeważnie przysypiam, jadąc do domu...albo coś jem.
Na przykład dziś tego rogalika pałaszowałam.
Pierwszy głód zostaje zaspokojony i mogę się od razu po powrocie zająć zapychaniem innych głodnych małych brzuszków...i jednego większego :mrgreen: .
Ostatnio edytowano Śro mar 05, 2014 21:48 przez vip, łącznie edytowano 1 raz

vip

Post » Śro mar 05, 2014 21:26 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Ja jak raz mi się mp4 rozładowalo myślałam że mnie coś trafi. Każda gadka mnie irytowala.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 05, 2014 21:30 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Caragh pisze:Ja jak raz mi się mp4 rozładowalo myślałam że mnie coś trafi. Każda gadka mnie irytowala.

Ja dziś jadąc na uczelnię musiałam słuchać na full głośności słuchawek, bo obok usiadły stare małpiszony i trajkotały jedna przez drugą o tym jak jej zęby wyrywali i jak to dentysta ręce załamywał... porażka.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro mar 05, 2014 21:56 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

a mój kumpel dziś słuchał w autobusie dziewczyny, która opowiadała o aborcji. Młodej. Idiotyczne gadki nie zależą od wieku., tylko od stopnia głupoty.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 05, 2014 22:07 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Generalnie staram się być opanowana ale jakbym usłyszała takie babsko to nie wiem co bym zrobiła...
Dobrze, że są słuchawki i mp3, bo niektóre gadki czy głośne rozmowy przez telefon np. bardzo obrazowe o dolegliwościach natury zdrowotnej, życiu osobistym/intymnym czy obrazujące poziom wiedzy delikwenta są nie do wytrzymania.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro mar 05, 2014 22:26 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

MalgWroclaw pisze:a mój kumpel dziś słuchał w autobusie dziewczyny, która opowiadała o aborcji. Młodej. Idiotyczne gadki nie zależą od wieku., tylko od stopnia głupoty.

Zalezy co dziewcze mialo do powiedzenia w temacie...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 06, 2014 8:32 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

kasumi pisze:Generalnie staram się być opanowana ale jakbym usłyszała takie babsko to nie wiem co bym zrobiła...
Dobrze, że są słuchawki i mp3, bo niektóre gadki czy głośne rozmowy przez telefon np. bardzo obrazowe o dolegliwościach natury zdrowotnej, życiu osobistym/intymnym czy obrazujące poziom wiedzy delikwenta są nie do wytrzymania.

Jak jeździłam najszybszym busikiem, to ogromnym problemem był fakt, że słuchali radia FEST na full :evil: . A to jest radio, w którym najwyższy poziom artystyczny piosenki to "Kaczuszki" - większość piosenek to poziom ciotki Gienki śpiewającej na urodzinach szwagra :roll: śląską wersje heimatmelodie. Kompletnie nie do słuchania. Więc zainwestowałam w mp3 i dobre słuchawki.

A jak dziś mają się Wojtunio i vip?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 06, 2014 16:51 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

co u Was, Gosiaczku :?: jak Wojciechu się miewa :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

[poprzednia][następna]