TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 04, 2013 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

W miejscu, gdzie Justyna dokarmia bezdomne koty pojawiło się stare, śmierdzące salami. Zniknęła za to miseczka z wodą :twisted:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro gru 04, 2013 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Staruszeczek Fibi ma kryzys :( Nie chce jeść, ma twardy brzuszek, trzęsie się z zimna i cały czas chodzi za Justyną :(
Fibisiu zdrowiej chłopaku! Trzymamy :ok: :ok: :ok: za ciebie!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro gru 04, 2013 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Brawooo!!! Nagrodą jest kot od Justyny :wink: :mrgreen:

Gratulujemy :piwa: :mrgreen: , czy nagrodę a jest do koloru do wyboru :mrgreen: wysłać kurierem czy będzie odbiór osobisty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 04, 2013 23:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Plakaty porzuconego pieska wiszą już w okolicy.
Obrazek

Tylko kilka rozwiesiłam a juz ktos je zrywa :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro gru 04, 2013 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Obrazek

Nic się nie martw, dodrukujemy :ok: Widać ktoś czegoś się obawia skoro je zrywa.

Co do nagrody do dostałam już pięć miesięcy temu :mrgreen: rudo-białego, przeciekającego , zardzewiałego zakapiora...Rudolfika :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fibi zdrowiej chłopaku kochany :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Czw gru 05, 2013 0:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Obrazek

Nie ktoś,tylko ta menda :evil:
Mówiłam, że będzie zrywał. Robi w gacie , może ktoś go przyłapie.

Iwonka na następnych dopisz, że zrywanie nic nie da, będą się pojawiać do skutku :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw gru 05, 2013 0:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Justyś a jak tam Fibiś?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw gru 05, 2013 0:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Grosziwo pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Obrazek

Nic się nie martw, dodrukujemy :ok: Widać ktoś czegoś się obawia skoro je zrywa.

Co do nagrody do dostałam już pięć miesięcy temu :mrgreen: rudo-białego, przeciekającego , zardzewiałego zakapiora...Rudolfika :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fibi zdrowiej chłopaku kochany :ok:

Super ze dodrukujesz :piwa: a też wczoraj rano , i dziś po 17 tej miałam z zastrzeżonego głuchy tel , tylko ze na ten drugi fon :twisted:

A co do nagrody :wink: , to Rudolfo zardzewiałe to było na dobry początek :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 05, 2013 0:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Obrazek

Nie ktoś,tylko ta menda :evil:
Mówiłam, że będzie zrywał. Robi w gacie , może ktoś go przyłapie.

Iwonka na następnych dopisz, że zrywanie nic nie da, będą się pojawiać do skutku :)

Dokładnie , tym bardziej ze sie pojawiły głoche fony , a to ze na ten drugi to nic dziwnego bo on jest dosłownie wszedzie :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 05, 2013 0:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Justyś a jak tam Fibiś?

Chyba troszkę lepiej sie czuje , udało mu sie podać te jego leki przeciw bólowe i troszkę zjadł , ale jak szłam z nim na spacer to ledwo szedł a po schodach to było bardzo ciężko , jutro jade z nim do weta a zawiezie nas Miko -bs :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 05, 2013 11:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Kochani podnosze prosbe o skladke na karme... :oops:
Ja wiem ze teraz Mikolaj, Swieta i Sylwester ale kotki potzebuja karmy. naprawde nawet po 10 zl mozemy sie zlozyc . Ja tez nie mam duzo :oops: Alezawsze to cos :ok:
Bardzo bede Wam wdzieczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: A kotki beda mialy swoja karme :ok: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw gru 05, 2013 13:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

AgaS1987 pisze:Kochani podnosze prosbe o skladke na karme... :oops:
Ja wiem ze teraz Mikolaj, Swieta i Sylwester ale kotki potzebuja karmy. naprawde nawet po 10 zl mozemy sie zlozyc . Ja tez nie mam duzo :oops: Alezawsze to cos :ok:
Bardzo bede Wam wdzieczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: A kotki beda mialy swoja karme :ok: :1luvu:

Aga proszę o nr konta też dołożę 30,00 :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw gru 05, 2013 13:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

alab108 pisze:

Bardzo bardzo bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jestes Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To mamy juz 60 zl. :mrgreen: Jeszcze tylko 80 zl i mozna zamawiac karme :ok: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw gru 05, 2013 23:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

AgaS1987 pisze:
alab108 pisze:

Bardzo bardzo bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jestes Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To mamy juz 60 zl. :mrgreen: Jeszcze tylko 80 zl i mozna zamawiac karme :ok: :1luvu:

Bardzo i to bardzo Wam dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 06, 2013 0:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

No a dziś był u weta Fibi , miał bolesny kręgosłup i twardy i bolesny brzuch i ciężko było stwierdzić co go tak mocno boli , dostał dwa zastrzyki , przeciw bólowy i rozkurczowy i jutro znów do weta , a dziś nas zawiozła miko - bs a jutro Renia .
miko-bs też była ze mną u Baltazaka i wszystko jest ok , miał troszkę problemu z oczkiem ale teraz już jest ok , urosło mu sie i przytyło a jaki zabawowy jest :ok:

Byłyśmy też u Lodzi po klatkę bo maluszki już z niej wyrosły :twisted: i za niedługo druga dwójka pójdzie do ds , zawiozłyśmy też puszki dla kotów i psów .

No i razem z miko-bs byłyśmy z psami , a miały dzis mocne tempo :twisted:

I też rozwieszałyśmy kolejne plakaty , bo nawet też na klatce schodowej zniknął :roll:

Właśnie rozszalał sie huragan Noemi i mnie zaorał pazurkami po plecach bo mi włosy sie ruszają , uwielbia sie nimi bawić :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]