» Pon sty 13, 2014 23:45
Re: 3x czarni - dużo Baby str 43
Aaa, to nie tylko Karaiby, ale jeszcze Luwr chyba, nono.
Wy taką sztuke podziwiacie, a my Wam podeslemy dla kaliskich schroniskowców sztukę kiczu.
Ktos wywalił tak jak mnie na to samo podwórko takie niby legowisko dla małychDuzych, bo jak sie to zobaczy, to nie wiadomo czy sie straszyc czy śmiać. Jest to coś, co ma wielki pluszowy łeb smerfa, co ledwo sam do pralki wlazł + dopinane legowisko, co miało jeszcze stopy, alesmy te stopy w komórce odpruli,żeby to tez do pralki wlazło. Nie tnijcie tego, bo wewnatrz ma gąbkę. Z jednej stopy to kilka zabawek wyszło nawet, a ta gabka by sie zmarnowała, alem ja pieknie ugniótł, bo w tym jestem najlepszy i wyszły dwie poduszki. Bestla w domu sprawdzila, czy sie na tym da spać i się da. Ten smerf siedzi teraz w aucie razem z dawnymi półkami łazienkowymi co to niezłe są na kuwetę. Tajniacko zostanie to przewiezione bladym świtem do szkoły, żeby sie dziatwa nie przestraszyła, potem Duża Twojej Dużej to przewiezie , potem Twoja Duza to odbierze - to tak dla zmyłki chyba, żeby ślad zaginął. W szkole do transportu dołączą jeszcze fajne zabawki , smyczki itp. od innych Cioć.
Bardzo nas ciekawi, nie kto to wyprodukował, ale kto to dla dziecka kupił. W każdym razie to dziecko co sie tak darło, że na podwórzu było słychać, to już nie płacze. A kaliskie koty niech porządnie wyskaczą tego smerfa, żeby czuł się potrzebny.
Kostek