S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 18, 2013 19:10 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Madleine pisze:Hejka super,że tak dużo adopcji :) Cudowne wiadomosci! Kciuki za aklimatyzacje :ok: :ok:
Ja niestety przepraszam,ale moj mąż mnie dziś zawiodl,a raczej jego praca i musialam zostac z małym bo nie mialam komu podrzucic :)

No przepraszam - a PO CO Ty wzięłaś te koty ze schronu?! Miały dzieci pilnować..... Niech zapracują na wikt i opierunek :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Sob maja 18, 2013 19:14 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:
Madleine pisze:Hejka super,że tak dużo adopcji :) Cudowne wiadomosci! Kciuki za aklimatyzacje :ok: :ok:
Ja niestety przepraszam,ale moj mąż mnie dziś zawiodl,a raczej jego praca i musialam zostac z małym bo nie mialam komu podrzucic :)

No przepraszam - a PO CO Ty wzięłaś te koty ze schronu?! Miały dzieci pilnować..... Niech zapracują na wikt i opierunek :mrgreen:

No właśnie! Składam reklamacje :ryk:
Bo nie dośc,że nie pilnują to zamiast wstawać do dziecka to do kotów w nocy wstaje :-)
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Sob maja 18, 2013 20:04 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

fajnie, ze tyle adopcji :D
ciekawe czy uda nam sie kiedyś osiągnąć liczbę 18 kotów, to chyba, z tego co pamiętam, najmniejsza liczba kocich schroniskowców.

chyba nas jutro skręci w tej szkole :evil:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Sob maja 18, 2013 21:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ale super, ze tyle adopcji. Jutro będę na Trzech Stawach :kotek:

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Nie maja 19, 2013 16:24 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

izydor: zgłosiła się do nas osoba, która nie jest w stanie adoptować Izydor (praca) ale może cześciowo finansować jego "światowe życie" - dajcie znać pozdr. Zespół PSIA MAĆ kontakt: promo@psia-mac.pl
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie maja 19, 2013 17:48 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

to Kamakolo musi poczytać :)

..a ja dziękuje tym , którzy reprezentowali nas dzis na akcji na Dolinie
ze szczególnym uwzględnieniem kuchmistrzyń- Kamakolo i puskas
:king:
fajnie ,ze pogoda dopisała

dom znalazł jeden psiak, a dwa mają szanse na domy
:ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie maja 19, 2013 17:53 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dziewczyny gorąca prośba - czy któraś (ja rzecz jasna pokryję koszty) nie mogłaby mnie zawieźć do Opola (i z powrotem w razie czego)? Jakiś weekend? Nie musi być już - może być za tydzien, dwa, trzy?

Powiem wprost - jestem w kontakcie z pewną Panią Weterynarz spod Opola, która byłaby zainteresowana Dorkiem. Na tyle mówi, iz wizyty nie są potrzebne, wie na co się porywa, ma świadomość kalectwa kota.... Ale trzeba by go zawieźć - same rozumiecie, on naprawde nie może jechac pociągiem bo to dla niego SZALENIE stresujące - te wszystkie hałasy, zapachy, rozmowy.....

Macie jakies pomysły?

ps. do psiejmaci napisałam maila :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Nie maja 19, 2013 19:32 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo- ja nie dam rady moim gruchotem,i w dodatku nie mam ani pół wolnego wekendu do konca czerwca
ale mam nadzieje ,Ze znajdzie się jakaś dobra dusza :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie maja 19, 2013 20:35 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hmmm...w sumie mam ochotę na taką wycieczkę...ale wszystko zależy od eli. Auto na razie zepsute, żadnego sensownego terminu nie mogę podać :|
Pogoda nam na akcji dopisała, tylko jeszcze ze mnie paruje po tym grillu w upale :lol:
Kamakolo - ostygłaś już?
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Nie maja 19, 2013 21:03 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ty wiesz,że się strzaskałam na wisnię?! Dopiero teraz widać, jak piekną zaistę czerwień mam na szyi i połowie twarzy!
To może byśmy pojechały na piekną czerwcową wycieczke? :wink:
Wyobraź sobie te pola, zalewy po drodze, zachody słońca, lasy nieprzebrane.... Wchodzisz w to? :mrgreen:
Obrazek

Kamakolo

Post » Nie maja 19, 2013 21:14 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Nie wiem czy ktoś czasem już o tym tu nie pisał, ale jeśli nawet to powtórzyć prośby nie zaszkodzi ;).
Wchodźcie, oglądajcie, rozsyłajcie: http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
500 tysięcy wyświetleń to tona karmy dla katowickiego schroniska :)!

maciaszek

Od: Sob sie 04, 2007 13:23

Post » Nie maja 19, 2013 21:49 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:Ty wiesz,że się strzaskałam na wisnię?! Dopiero teraz widać, jak piekną zaistę czerwień mam na szyi i połowie twarzy!
To może byśmy pojechały na piekną czerwcową wycieczke?
Wyobraź sobie te pola, zalewy po drodze, zachody słońca, lasy nieprzebrane.... Wchodzisz w to?

Tez mam lewą rękę i pół dekoltu wiśniowe :roll:
Dziouszko, marzę o wycieczce, ale najpierw autko muszę naprawić, a potem terminy poustalamy.
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Nie maja 19, 2013 22:03 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

To musicie obie świetnie wyglądać kobitki. To jak byście chodziły przytulone, to jedna będzie z jednej strony, a druga z drugiej czerwona i całkiem to normalnie wyglądać będzie :mrgreen:

Jak tam kiełbaski dobre były? :piwa:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie maja 19, 2013 22:10 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Bardzo dobre, ponacinałaś profesjonalnie :ok:
bo jakbyście nie wiedzieli, to AgaPap pomagała w przygotowaniach grillowych, tylko biedna chora, i jeść nie mogła.
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Nie maja 19, 2013 22:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Zazdroszczę wam tej akcji.

A ja się cholera nawet na targi nie zarejestrowałam, bo było juz za późno.
Wystawa kwiatów też była:(
Ale, kurde musi być lepiej.

Mała, pamiętasz, kiedyś mówiłaś mi, że niektórym ludziom nie należy wierzyć.
Teraz też już to wiem. Ale wciąż miałam nadzieję, że dobrocią można sporo zdziałać.
Pojechałam i co? I nico. Tyle tylko, że sobie porobiłam trochę i bażanty na ogrodzie sfotografowałam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]